X019 – November 14-16
dreampage 2019. Nov. 12.

Megkezdődik a Microsoft hagyományos évzáró eseménye, az X019. November 14-én este új bejelentésekkel és hírekkel érkezik az Inside Xbox, utána pedig közvetítéseket nézhetünk élőben, Londonból. Ezzel készít fel bennünket az Xbox csapat 2020-ra.

Hosszabb szünet után tavaly tért vissza a Microsoft X0 rendezvénysorozata, amely idén folytatja a hagyományt. Az X019 a „világméretű megünneplése mindannak, ami Xbox” – a gyakorlatban ez új híreket, bejelentéseket, Xbox Game Pass játékokat és kulisszák mögötti betekintéseket jelent. A rendezvény idén Londonból jelentkezik, így mi is megfelelő időben figyelhetjük az eseményeket.

A legfontosabb elem a november 14-én, magyar idő szerint este 9-kor kezdődő új Inside Xbox adás, amely a szervezők szerint az eddigi legnagyobb epizód lesz. Ebben 10 Xbox Game Studios játékról tudunk meg bővebb információkat, köztük az Age of Empires II Definitive Edition (PC), Minecraft Dungeons, Bleeding Edge, Wasteland 3, Sea of Thieves és Flight Simulator. De az ígéretek szerint lesznek új bejelentések is. A műsorból nem maradhat ki a Project xCloud, és természetesen új Xbox Game Pass játékok is érkeznek.

Inside Xbox – X019 Kiadás:

Pénteken és szombaton aztán egész napos bejelentkezések lesznek a rendezvény helyszínéről, amikor is még többet tudhatunk meg néhány készülő játékról. Sea of Thieves, Bleeding Edge, Wasteland 3 és Halo: Reach információk is elhangzanak majd, úgyhogy akit érdekelnek ezek a címek, érdemes lesz ezeken a napokon is figyelni az Xbox Mixer csatornáját. A péntek és a szombat pontos menetrendje alább látható.

Aki még több információt szeretne a rendezvényről, az meglátogathatja az X019 hivatalos oldalát is, méghozzá itt: https://www.xbox.com/hu-HU/x019 Ezzel véget ér a Microsoft 2019-es utazása, és ráfordulunk a következő évre, új konzollal és még több játékkal. Mindenkinek jó szórakozást!