XCOM 2 ingyenes hétvége
dreampage 2017. Oct. 26.

Földönkívüli megszállókra vadászhatunk ezen a hétvégén ingyen, kezdetét vette ugyanis a legújabb Xbox Live Free Play Days. A terítéken az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi stratégiai játéka, az XCOM 2.

Bolygónkat idegen lények szállták meg. Minden ellenállás hiábavaló volt, leigáztak bennünket. No, nem a valóságban (hacsak nem hiszünk a gyíkemberek létezésében), hanem a virtuális világban. A nagysikerű XCOM 2 nem túl vidám alapötlettel nyit: a harc elveszett, az emberiség reményét csupán maroknyi túlélő jelenti. Az ő kiképzésükön, tudásukon és stratégiájukon múlik, van-e jövője fajunknak, vagy az idegenek végérvényesen kiirtanak minket. Ezt a kalandot élhetjük át ezen a hétvégén ingyen, a legújabb Ingyenes Napok keretében, ha rendelkezünk Xbox Live Gold tagsággal.

Ahogy az az ilyen akcióknál megszokott, a teljes játék letölthető és korlátlanul játszható az alábbi időszakban. Minden előrehaladás, achievement és játékmentés megmarad, így ha valaki végleg megveszi a játékot, onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Az ingyenes időszak, magyar idő szerint:

2017. október 26. (csütörtök) 18:00 – 2017. október 30. (hétfő) 8:59

Most érdemes egyébként rárepülni az XCOM 2-re, ugyanebben az időszakban ugyanis jelentős kedvezménnyel kapható mind az alap, mind a Deluxe változat. Így ha bejön a játék, nem érdemes halogatni a vásárlást. Jó játékot hozzá mindenkinek!