Xbox 2017: Fókuszban a játékok
dreampage 2017. Feb. 20.

Különleges adással jelentkezett múlt pénteken a Microsoft videó sorozata, a This Week on Xbox. A heti eseményekre összpontosító széria most szakított a hagyományokkal, és inkább előre tekintett az idei évre. Némi új információ a 2017-es exkluzívokról.

Nem szokás itt a blogon kiemelni a This Week on Xbox videó sorozatot, miután a péntekenként jelentkező műsor többnyire csak az elmúlt hét eseményeit foglalja össze néhány percben. Most azonban érdemes foglalkozni vele, mert a legutóbbi rész hosszabb és érdekesebb is az átlagnál. Az első idei nagy exkluzív játék, a Halo Wars 2 megjelenése okán ugyanis terítékre került a többi (egyébként már ismert) 2017-es exkluzív, amelyekről hallhatunk néhány új információt. Leginkább azt, hogy a fejlesztések szépen haladnak, és várhatóan minden megjelenik ebben az évben.

A videó vendégei:

  • Dan Ayoub (343 Industries, Halo Wars 2)
  • Craig Duncan (Rare, Sea of Thieves)
  • Jeff Strain (Undead Labs, State of Decay 2)
  • Chris Charla (ID@Xbox)
  • Shannon Loftis (Microsoft Studios)

A lényeg persze továbbra is ugyanaz: az összes játékról majd csak az E3-on tudunk meg többet. Megjelenési időpontok, új videók és gameplay információk, és persze a nagy kérdés: melyik játék milyen formában használja ki az új konzol, a Project Scorpio lehetőségeit. Az igazi érdekesség tehát június 11-én, vasárnap este 23:00 órától várható, ekkor kezdődik a Microsoft előadása.