Xbox 360 Vásár
dreampage 2017. May. 16.

Már több, mint 350 kompatibilis Xbox 360 játék használható Xbox One-on, ezek nagy része ezen a héten olcsóbban kapható. Kezdetét vette a Backward Compatibility Super Sale.

Beindítása óta hatalmas népszerűségnek örvend az Xbox One visszafelé kompatibilitási funkciója. Nagyon sokan rengeteget játszanak régi kedvencekkel, vagy korábban kimaradt Xbox 360 játékokkal. Most érdemes szemezgetni, mert a héten különleges akció keretében több száz játék van leárazva Xbox Live-on, május 22-ig. Íme, a teljes lista.

Azt viszont hozzá kell tenni ehhez az akcióhoz, hogy Xbox 360 játékot sajnos továbbra is csak azok tudnak Xbox One-ra letölteni, akiknek van bankkártya rendelve a profiljukhoz, mert fizetni csak ezzel lehet (hogy miért, és hogy valaha feloldják-e ezt a követelményt, arról semmit nem lehet tudni). Az akciókat Gold előfizetés nélkül is igénybe lehet venni.

Ha valamelyik címre kattintva a megjelenő oldalon hibaüzenet fogad, akkor az a játék a magyar Piactéren nem érhető el (bár ezeket igyekeztem kiszűrni a listából).