Xbox Black Friday akció
dreampage 2020. Nov. 20.

2020-ban sem ússzuk meg az év néhány legnagyobb akcióját. Xbox Live-on kezdetét vette a Black Friday, több, mint 500 leárazott digitális Xbox játékkal.

Ahogy az már megszokott, november vége egyben a karácsonyi készülődés kezdetének ideje is. Ilyenkor indul a Black Friday (Fekete Péntek), amiben gyakran az év legnagyobb akciói kapnak helyet. Idén ez a nap november 20-ra esik, ami különösen izgalmas, hiszen nemrég vette kezdetét az új konzolgeneráció az Xbox Series X|S konzolok formájában. Ezek most nem akciósak, sok száz játék viszont igen, köztük jó néhány egészen friss megjelenés.

Nagyot lehet most spórolni olyan játékokon, mint például a nemrég megjelent Watch Dogs: Legion, FIFA 21, NBA 2K21 vagy akár Crash Bandicoot 4, de olyan kedvencek is bekerültek az akcióba, mint a teljes Kingdom Hearts sorozat, a Control: Ultimate Edition (ami ingyen frissíthető lesz a next-gen változatra), a briliáns WRC 9, vagy akár a legújabb Need for Speed felújítás. A legkisebb címektől a hatalmas szerepjátékokon át a leghíresebb sikerjátékokig, a Black Friday akcióban tényleg mindenki találhat valamit, ami a kedvére való.

Érdemes alaposan végigböngészni a listát. Gyakoriak az 50-75%-os ajánlatok, vagyis sok játékot akár fél áron, vagy még olcsóbban lehet beszerezni, és több egészen friss cím is felbukkan közöttük. Az alábbi képre kattintva tekinthető meg a teljes kínálat.

(Megjegyzés: Az oldal betöltése után kicsit várni kell, amíg a játékok megjelennek. Ha ez mégsem történne meg, akkor ezen a linken is végigböngészhető a lista.)

Mindenkinek jó böngészést, vásárlást, és nagyon jó játékot kívánok az új szerzeményekhez!