Xbox @ E3 2016
dreampage 2016. May. 04.

Néhány hét múlva itt a világ legfontosabb videojátékos rendezvénye, az Electronic Entertainment Expo. Szokás szerint idén is a Microsoft kezdi az előadásokat – most azt is megtudjuk, pontosan mikor, és hogyan lehet élőben nézni.

(Friss) Élő közvetítés itt:

Hogy egész pontosan milyen bejelentések lesznek, azt most még nem tudni. Nyilvánvalóan látni fogjuk az eddig bejelentett, de még meg nem jelent exkluzív játékokat (Gears of War 4, Sea of Thieves, Crackdown 3, Scalebound), a független fejlesztéseket tömörítő ID@Xbox program legfrissebb kínálatát, és egészen biztos, hogy lesznek új és meglepő attrakciók is. Jó hír, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan 2016-ban is élőben nézhetjük a teljes E3-as konferenciát, illetve a hét további részében a napi műsorokat is.

Az Xbox E3 konferencia időpontja:

2016. június 13. (hétfő) 18:30

Hol lehet nézni?

Az xbox.com oldalon, a Microsoft saját Twitch csatornáján, illetve természetesen Xbox One és Xbox 360 konzolon, az Xbox Live Events Player app segítségével.

Xbox Daily: Live @ E3

Visszatér a Microsoft napi műsora is, amelyben részletesebben górcső alá veszik az E3-as bejelentéseket, elvisznek minket a show területére, fejlesztőkkel beszélgetnek és még több Xbox One játékot mutatnak nekünk. A napi adások később felvételről is megtekinthetők lesznek, ugyanazokon a csatornákon, mint a konferencia.

A napi műsorok időpontjai:

2016. június 15. (szerda) 1:00-2:00

2016. június 16. (csütörtök) 1:00-2:00

Aki elég fitt (vagy elég kávét/energiaitalt iszik) ahhoz, hogy éjszakáig fent maradjon, az az élő napi műsorok közben interaktív módon szavazhat majd, melyik játékból szeretne többet látni. Az Xbox Twitch csatornáján pedig minden nap több órán keresztül élő közvetítés lesz az E3-ról, magyar idő szerint az esti-éjszakai órákban. (A fenti időpontok is mind magyar idő szerint értendőek.)

Annyi biztos, hogy idén különösen érdekes lesz az E3, úgyhogy hangoljatok ti is a konferenciára, június 13-án este minden szem Los Angelesre szegeződik!