Xbox @ E3 2019
dreampage 2019. Jun. 09.

Itt az idő. Elkezdődött a 2019-es E3, a Microsoft június 9-én, magyar idő szerint este tíztől Xbox konferenciát tart, új bejelentésekkel és meglepetésekkel. Itt élőben nézheted.

Megérkezett a nyári Karácsony, legalábbis a játékosok számára. Június hagyományosan az E3 (Electronic Entertainment Expo) hónapja, amikor a legnagyobb cégek, kiadók és fejlesztők mutatják be titkos, és nem annyira titkos új fejlesztéseiket, és képet kaphatunk arról, milyen új játékok érkeznek idén ősszel, jövőre, vagy azon is túl. A rendezvény fénypontjait természetesen az élő konferenciák és műsorok jelentik, amikor az egész világ egyszerre értesülhet első kézből a legújabb hírekről (a média munkatársai pedig egy emberként mondanak le az alvásról).

Idén a Microsoft különösen fontos E3-ra készül, ez ugyanis izgalmas időszak az Xbox számára: egyre nagyobb szerepet kap a PC, közeledik a felhőalapú stream szolgáltatások ideje, és már feltűnt a horizonton a következő konzolgeneráció. A vasárnapi konferencián válaszokat kaphatunk arra, hogy milyen játékokkal és szolgáltatásokkal készülnek Redmondban a következő időszakra.

A Microsoft E3 konferencia természetesen élőben nézhető a legtöbb stream platformon. Idén is érdemes lesz Mixeren nézni az adást, mert mindenki, aki így tesz, Mixpot ajándékokat kap (hogy pontosan miket, az majd később derül ki).

Mi várható a Microsoft konferencián?

A kérdés jó, mindenki szeretné tudni, és bár konkrétumok természetesen nem ismertek, jó néhány részletet azért már lehet sejteni a felbukkant bejelentések és megjegyzések alapján. Ezekre biztosan számíthatunk az E3-as előadáson:

  • Részletek a PC-s Xbox Game Pass-ról és az Xbox Game Pass Ultimate tagságról
  • Részletek a Microsoft „xCloud” felhőalapú játékstream-szolgáltatásáról (technikai adatok, elérhetőség, bétateszt indulás)
  • Összesen 14 belsős Microsoft játék (Xbox One, Windows 10, Steam)
  • Gears 5 bemutató (és valószínűleg megjelenési dátum)
  • Halo Infinite bemutató és részletek
  • ID@Xbox szekció új bejelentésekkel
  • Külsős kiadók játékai, új bejelentések és világpremier trailerek

Microsoft Xbox E3 2019 konferencia | Június 9. (vasárnap) 22:00

Inside Xbox @ E3 – Élő műsor lesz a konferencia utáni este is, további bejelentésekkel, játékbemutatókkal, interjúkkal, nyereményjátékokkal és más extrákkal. A nagyjából egyórás műsor magyar idő szerint június 11-én éjfélkor (tehát keddre virradó éjjel) kezdődik. Ezt szintén a fenti Mixer csatornán lehet majd nézni.

További élő csatornák:

Az E3 a hivatalos honlapon, az xbox.com-on is saját oldalt kapott, itt egy helyen lehet böngészni a híreket, élőben nézni a műsorokat, és itt az E3-as Xbox Live akciók is megtalálhatók. Aki szeretne mindent egy helyen áttekinteni, a https://www.xbox.com/hu-HU/e3 oldalon megteheti.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást az idei E3-hoz!