Xbox Game Pass Ultimate – Bevezető akció
dreampage 2019. Jun. 14.

Megjelent az Xbox Game Pass Ultimate tagság, ami egyben tartalmazza a konzolos és a PC-s Game Pass-t, és az Xbox Live Goldot, ezek minden előnyével. Június 30-ig pedig mindenki nagyon jó feltételekkel iratkozhat fel az új szolgáltatásra.

Fedezd fel a következő kedvenc játékodat – ez az Xbox jelmondata pillanatnyilag, ebben pedig semmi más nem segít olyan hatékonyan, mint az Xbox Game Pass előfizetés. A havidíjas játékbérlet több, mint 100 (valójában már csaknem kétszáz) játékhoz biztosít korlátlan hozzáférést Xbox One konzolon. Az idei E3 idejével egy időben PC-re is megjelent a szolgáltatás, aki pedig mindent szeretne egyszerre, annak az Xbox Game Pass Ultimate tagság a legjobb választás.

Az Xbox Game Pass Ultimate ezeket tartalmazza:

  • Xbox Game Pass konzolra (több, mint 100 Xbox One és Xbox 360 játék)
  • Xbox Game Pass PC-re (idén augusztusra már több, mint 100 PC játék a Microsoft Store-ból)
  • Xbox Live Gold

Vagyis egyetlen tagsággal meg lehet kapni mindent: hozzá lehet férni az összes Game Pass játékhoz konzolon és PC-n, ingyenes Games With Gold játékok, heti Gold akciók + online multiplayer. A három tagság egyben, normál esetben 4,190 Ft havonta.


Xbox Game Pass Ultimate bevezető akció – 2019. június 30-ig

Június 30-ig viszont kedvezményesen lehet feliratkozni a tagságra – akkor is, ha van már akár Game Pass, akár Gold tagságod, de akkor is, ha még egyikkel sem rendelkezel. A bevezető időszakban az első hónap mindössze 300 Ft. Ha pedig már rendelkezel valamelyik tagsággal (vagy mindkettővel), akkor ezt fejlesztheted Ultimate-re, és a fennmaradó időszak is megmarad. (Erről további információ a hivatalos honlapon olvasható: https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass)

(Megjegyzés: Az így vásárolt előfizetés az első hónap, vagy a már meglévő egyéb időszak lejárta után automatikusan megújul a rendes havidíjjal. Ez bármikor kikapcsolható a https://account.microsoft.com/services oldalon bejelentkezve.)


Akciós Xbox Game Pass Ultimate a boltokban is

Aki nem az xbox.com-on, hanem inkább boltban venne Xbox Game Pass Ultimate tagságot, most az is kedvezményesen csatlakozhat, szintén június 30-ig. Ebben az akcióban a 3 hónapos Ultimate kód mindössze 5,590 Forintért vehető meg (a normál ára 12,890 Ft lenne). További előny, hogy ehhez bankkártya adatokat sem kell megadni. Ezt a bevezető akciót a hivatalos partnereknél, a Media Markt és a Konzolvilág weboldalán lehet keresni. (Digitális kódról van szó, tehát online rendelhető tőlük.)

Fontos: A két akció össze is vonható. Tehát ha az xbox.com-on már kihasználtad a 300 forintos ajánlatot, utána is vehetsz, és beválthatod a profilodon az akciós 3 hónapos kódot.

Szóval, aki Xbox Game Pass Ultimate tagságot szeretne váltani, annak június 30-ig ajánlott, mert nagyon jó áron szállhat be, akár online, akár boltban vásárolt kártyával. Az előfizetéssel kapcsolatban minden információ megtalálható a https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass oldalon. Érdemes legörgetni a lap aljára is, ahol felmerülő kérdések és válaszok találhatók ezzel kapcsolatban.