Xbox Game Showcase Extended
dreampage 2021. Jun. 17.

Nincs még vége az E3-nak, legalábbis ami a Microsoftot illeti. Június 17-én, csütörtök este újabb műsorral jelentkezik az Xbox csapat, fejlesztői interjúkkal és újdonságokkal.

Múlt vasárnap másfél órás, igen látványos előadással mutatkozott be az Xbox, és rengeteg játékot jelentettek be az idei és a következő évekre egyaránt. Először láthattunk olyan játékokat, mint a Starfield vagy a Redfall, kiderült, hogy hihetetlen sok cím érkezik már a megjelenése napján az Xbox Game Pass kínálatába, és rég várt játékokhoz kaptunk megjelenési dátumot.

Június 17-én, csütörtökön, magyar idő szerint este 7-től a Microsoft visszatér, és egy újabb, csaknem kétórás műsorban mélyebben is foglalkozik az E3-on látott játékokkal. Elsősorban fejlesztői beszélgetéseket láthatunk, itt lesz például a 343 Industries, a Playground Games, az Asobo Studio, az Obsidian vagy a Ninja Theory, plusz sokan mások, és talán gameplay-ből is többet láthatunk. Sőt, talán még egy-két meglepetésre is futja…

Mikor kezdődik a műsor?

  • 2021. június 17-én, csütörtökön 19:00 órakor

Hol lehet nézni?

Az Xbox YouTube csatornáján, ami itt alább is látható.

Az előadás, hasonlóan a vasárnap E3-as műsorhoz, magyar felirattal is nézhető. Ehhez a YouTube feliratbeállításokat kell megnyitni (fogaskerék ikon a jobb alsó sarokban), és ott kiválasztani a magyar nyelvet. Mindenkinek jó szórakozást!