Xbox @ Gamescom 2018
dreampage 2018. Aug. 21.

A Microsoft idén sem hagyja ki a németországi Gamescom rendezvényt. Élő adással tér vissza az Inside Xbox, és a helyszínen is nagy standdal várják a látogatókat. Részletek a kattintás után.

2018-ban is lesz Gamescom, és 2018-ban is ott lesz az Xbox egy hatalmas standdal, új bejelentésekkel és élő adással, amit kényelmes, délutáni időpontban nézhetünk. Idén is rekordszámú látogatót várnak Kölnbe, akik az elsők között próbálhatják ki az új Xbox exkluzívokat, és a legjobban várt külsős játékokat a Microsoft standján.

Inside Xbox

Számunkra ez a legfontosabb dolog: exkluzív élő adás Kölnből, a Gamescom területéről, amiben a hírek mellett új bejelentéseket is kapunk: Xbox One gépcsomagok, új kiegészítők, és a készülő játékokkal kapcsolatos, eddig nem ismert információk látnak napvilágot a műsorban. Az Inside Xbox következő epizódja élőben nézhető lesz, itteni idő szerint:

  • 2018. augusztus 21. (kedd) 16:30-tól.

Hol lehet élőben nézni?

Xbox stand

Aki esetleg a helyszínen jár, az a Köelnmesse 8-as csarnokában, az északi bejárat közelében találja az Xbox standot, ahol 25 Xbox One játék lesz kipróbálható. Ezek között ott lesz a Forza Horizon 4, az Ori and the Will of the Wisps, a State of Decay 2 egyelőre meg nem jelent Daybreak kiegészítője, de lesz dedikált PUBG sarok is, a legfrissebb Xbox változattal.

Mixer stand

Szintén a Köelnmesse 8-as csarnokában lesz felállítva a Mixer saját standja, ahol részt lehet venni élő közvetítésekben és különböző HypeZone Live akciókban. A részletek itt olvashatók.

Xbox Official Gear Shop

Aki valamilyen ereklyét is szívesen magával hozna Kölnből, az a Gamescom fanshop arénában megtalálja a hivatalos Xbox Gear Shopot, ahol Halo, Gears of Wars, PUBG és számos más témájú ruhákat és ajándéktárgyakat talál. A bolt augusztus 21-től 25-ig minden nap reggel 9-kor nyit, és este 8-ig lesz nyitva (kivéve a sajtónapon, amikor már 7-kor bezár).

Mindenkinek jó szórakozást az #XboxGC hetére!