Xbox @ Gamescom 2019
dreampage 2019. Aug. 17.

A Microsoft az idei Gamescomot sem hagyja ki, az Xbox 2019-ben is képviselteti magát a világ legnagyobb videojátékos rendezvényén. Élő adás is lesz, új bejelentésekkel és trailerekkel.

Az E3-as bemutatók után néhány hónappal Európába költözik a videojáték-világ apraja-nagyja, köztük az Xbox is. Kezdődik a 2019-es Gamescom, amely a látogatók számát tekintve a legnagyobb ilyen jellegű rendezvény egész évben. Kölnben természetesen felvonul a Microsoft is, csaknem 200 játékállomással (Xbox One konzolok és PC-k), és olyan új demókkal, mint a Minecraft Dungeons vagy a Gears 5 Horda módja. Európában most először lehet kipróbálni a Project xCloud szolgáltatást is.

Inside Xbox Live @ Gamescom

Bár hagyományos „konferenciával” a Microsoft nem készül a Gamescomra, lesz élő adás, méghozzá eddig nem látott videókkal és új bejelentésekkel. Többek között részleteket láthatunk a Gears 5 Horda módjából és a kampányból, lesz rengeteg külsős játék, új Xbox Game Pass bejelentések, új kiegészítők és sok más.

  • Kezdés: 2019. augusztus 19. (hétfő) 17:00 óra (magyar idő szerint)

Hol lehet nézni élőben?

Xbox stand a Gamescomon

Azok, akik kint járnak a Gamescom területén, meglátogathatják az Xbox standot, ahol a show ideje alatt csaknem 200 konzolon és PC-n próbálhatják ki az új, illetve az Xbox Game Pass-ba hamarosan bekerülő játékok többségét. A first-party játékokat olyan címek képviselik, mint az Age of Empires II Definitive Edition, Battletoads, Bleeding Edge, Gears 5, Halo: The Master Chief Collection (PC) és Minecraft Dungeons. A külsős játékok között a Borderlands 3, Doom Eternal, NBA 2K20 és a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint is kipróbálható lesz sok egyéb mellett. Ugyanezen a standon lehet kipróbálni a Project xCloudot, vagyis felhőből streamelni bizonyos játékokat, és megnézni, hogyan is működik ez jelenleg a gyakorlatban.

Az Xbox stand a Koelnemesse 8-as csarnokában található, elérés az északi bejáraton keresztül.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok a 2019-es Gamescom hetében!