Xbox Live Anime Hónap
dreampage 2018. Jan. 31.

Különleges akció Xbox Live-on: egész hónapban anime játékok kaphatóak leárazva, de emellett ingyenes játéknapok is vannak. Minden héten más japán játékot lehet letölteni teljesen ingyen.

Aki szereti az animét, és az ebből készült játékokat, az jól teszi, ha februárban az Xbox Live-on tartja a szemét. Egész hónapban fut ugyanis az Anime Hónap akció, aminek keretében japán fejlesztések vannak leárazva Xbox One-ra. Az akciókat mindenki igénybe veheti, nem csak a Goldosok. Érdemes hetente visszanézni, mert minden héten új anime játékok kerülnek a kalapba, az első adagban – jövő hét keddig – a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm sorozat epizódjai szerepelnek, beleértve a nemrég kiadott gyűjteményt is.

Ingyenes játéknapok

Az Anime Hónap keretében nemcsak vásárolni, hanem ingyen játszani is lehet. Február minden hetében másik játékot lehet ingyen letölteni és kipróbálni. A megadott időszakban a teljes játékok kipróbálhatók, és ahogy az lenni szokott, minden megszerzett achievement és játékmentés megmarad, tehát aki megveszi a játékot (akár most, akár később), onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Az Anime Hónap ingyenesen kipróbálható játékai:

  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (február 1-4.)
  • Dragon Ball Xenoverse 2 (február 8-11.)
  • Okami HD (február 6-12.)
  • One Piece: Burning Blood (február 13-19.)
  • Attack on Titan (február 20-26.)

Ez tehát jó alkalom arra, hogy ezeket a japán produkciókat kipróbáljuk, illetve olcsóbban megvegyük. Az aktuális heti akciók mindig láthatóak a hivatalos honlapon, így érdemes ezt a linket nézegetni.

Mindenkinek jó játékot kívánok!