Xbox Live Ingyenes Hétvége – Augusztus 9-12
dreampage 2018. Aug. 09.

Ezen a hétvégén újra megnyílik az Xbox Live. Gold tagság nélkül lehet az összes játék online multiplayer módját használni, fejest ugrani a free-to-play címekbe, két Xbox One játék pedig ingyen letölthető, és korlátlanul játszható egészen hétfő reggelig.

A Microsoft ismét ingyenes Xbox Live hétvégét (Free Play Days) tart, vagyis mától kezdve vasárnap estig (pontosabban magyar idő szerint hétfő reggelig) nincs szükség Gold tagságra ahhoz, hogy online játsszunk. Ez az összes Xbox One játékra és játékosra vonatkozik. Ha van olyan játék, aminek az online része eddig a Gold hiánya miatt elérhetetlen volt, az most megnyílik, illetve minden olyan cím használható, amikhez normál esetben Gold előfizetés szükséges (például a free-to-play játékok, MMO-k és más, multiplayer orientált produkciók).

Ezzel viszont nincs vége a jó híreknek, ugyanebben az időben két Xbox One játék is megnyílik, amiket mindenki ingyen letölthet, és korlátlanul játszhat az akció ideje alatt. Természetesen minden achievement és előrehaladás megmarad, így aki úgy dönt, hogy később végleg megveszi őket, az onnan folytathatja, ahol most abbahagyja. A két letölthető játék:


Az Xbox Live Free Play Days időtartama, magyar idő szerint:

  • 2018. augusztus 9. (csütörtök) 9:01 – 2018. augusztus 13. (hétfő) 8:59

A fenti két játék egyébként most nem csak ingyen játszható, hanem kedvezményesen meg is vehető, mivel az akció időtartama alatt (és a TESO esetében QuakeCon akciónak köszönhetően) mindkettő jóval olcsóbban kapható Xbox Live-on. Úgyhogy itt a lehetőség, ha valakinek nincs Goldja, el lehet merülni a – remélhetőleg hűsítő – online multiplayer világában. Jó játékot mindenkinek!