Xbox Live Ingyenes Hétvége – Május 17-20.
dreampage 2018. May. 17.

Megnyitja az online multiplayer kapuit erre a hétvégére a Microsoft. Május 17-től (vagyis mostantól) egészen hétfő reggelig nem szükséges Gold előfizetés a többjátékos módokhoz. Két Xbox One játék is ingyenesen letölthető ebben az időszakban.

Ingyenes napokkal kedveskedik az Xbox Live Gold előfizetéssel nem rendelkezők számára a Microsoft: a hétvégi Free Play Days esemény lényege, hogy mindenki játszhat online a barátaival, azok is, akiknek nincs Gold tagságuk. Ez az összes Xbox One és Xbox 360 játékra érvényes, úgyhogy most tényleg bármelyik cím online módját ki lehet próbálni.


Az Xbox Live Ingyenes Hétvége időtartama, magyar idő szerint:

  • 2018. május 17. (csütörtök) 9:01 – 2018. május 21. (hétfő) 8:59

Hivatalosan tehát huszadikáig tart a jó világ, de az időeltolódás miatt mi még hétfő reggel is játszhatunk egy kicsit. De mielőtt rohannátok játszani, egy kis extra infó: két Xbox One cím is megnyílik erre az időre mindenki számára. Ezeket teljesen ingyen le lehet tölteni, korlátlanul lehet játszani a fenti időszak végéig, és ahogy az lenni szokott, minden megszerzett achievement, játékmentés stb. megmarad.

Az ingyen letölthető játékok:

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Fallout 4

A két fenti játék egyébként akciós is, tehát aki véglegesen is megvenné őket, most jóval olcsóbban teheti meg. Mindenkinek nagyon jó játékot és multiplayert a hétvégére!