Xbox Live Ingyenes Napok – November 8-11
dreampage 2018. Nov. 08.

Kellemes hétvége elé néznek az Xbox One játékosok. Nem csak a szombati, visszatérő X018 rendezvény miatt, hanem azért is, mert ezekben a napokban mindenki Gold nélkül játszhat. Két játék pedig ingyen letölthető ezekben a napokban.

Újra ingyenes Xbox Live hétvége kezdődik – november 8-tól 11-ig, vagyis mától vasárnap estig Gold tagság nélkül lehet használni az online funkciókat minden játékban. Ez jó alkalom arra, hogy bárki kipróbáljon vagy bepótoljon multiplayer élményeket, legyen szó akármelyik címről. Ideje összeverődni pár baráttal, vagy újakat szerezni, és belépni az online harcmezők, versenypályák és arénák területére. Van egy rakás free-to-play cím is, amiket így a Gold nélküli játékosok is letölthetnek és játszhatnak ezekben a napokban.

Két további játék ingyen

A mostani ingyenes napokhoz további promóció is kötődik: két Xbox One játék, a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS és a Pro Evolution Soccer 2019 is díjtalanná válik, ezt a két címet mindenki ingyen letöltheti, és korlátlanul játszhatja az akció ideje alatt. Minden előrehaladás és achievement megmarad, így ha valaki véglegesen is megveszi őket, onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) az a battle royale élmény, amely tavaly szinte egymaga indította útjára az egész őrületet. 100 játékos, egy hatalmas térkép, és mindenki magára (vagy a csapatára) van utalva. Csak az van, amit lent összeszedsz – fegyverek, páncélok és felszerelések. Az győz, aki utoljára életben marad. Játszható külső és belső nézetben, egyedül vagy csapatban is.

A Pro Evolution Soccer (PES) 2019 a Konami nagyon régóta futó focis sorozatának legújabb és legszebb tagja, amelyben több száz licenszelt klubcsapat, 15 bajnokság és 28 valódi stadion szerepel. Játékmenet tekintetében az új felvonás még élethűbb animációkat és akciókat, több menedzselési lehetőséget, 11 új játékos-képességet, és tovább javított fizikát ígér.

A két játék elérhető az alábbi linkeken, vagy konzolon a Store-ban.

Mindenkinek jó játékot, és szórakoztató online élményeket kívánok erre a hétvégére!