Xbox Live Tavaszi Vásár 2020
dreampage 2020. Apr. 03.

Idén is megkezdődött a szokásos Tavaszi Vásár Xbox Live-on. Több száz Xbox One és Xbox 360 játék kapható olcsóbban, akár 67% vagy annál is nagyobb kedvezménnyel.

A sok napsütés és az egyre jobb idő tökéletesen jelzi, hogy a tavasz most már végérvényesen megérkezik. De ugyanezt jelzik a lépten-nyomon felbukkanó akciók is, amiből az Xbox Live sem marad ki. A mai napon megkezdődött a hagyományos Tavaszi Vásár, több száz játékkal.

Az idei akcióban a régebbi klasszikusoktól a friss megjelenésekig, az AAA produkcióktól a kis független alkotásokig minden megtalálható. Ilyenkor érdemes bepótolni eddig kimaradt címeket, vagy felfedezni olyan játékokat, amik eddig elkerülték a figyelmünket. Erre most jó lehetőség is van, hiszen bizonyos esetekben igen meredek az árzuhanás: 60-70-80%-os akciókat is ki lehet fogni.

A teljes lista az alábbi képre kattintva, a hivatalos honlapon érhető el. Itt külön lehet szűrni az Xbox One, Xbox 360 illetve a Microsoft Áruházban kapható PC-s játékokra is, akár oldalanként 200 tétellel.

Az akciók mindenki számára érvényesek (nincs szükség Gold tagságra), és magyar idő szerint április 14-ig tartanak. Mindenkinek jó böngészést, vásárlást és jó játékot a 2020-as Tavaszi Vásárhoz!