Xbox Live Visszaszámlálás akció
dreampage 2020. Dec. 18.

Ez az év sem zárul a legnagyobb akciók nélkül. 2020 utolsó napjaiban óriási leárazások kezdődtek, amelyekben a legfrissebb és legnagyobb címek is szerepelnek, egészen jó kedvezményekkel.

Xbox Live-on hagyományosan a „Visszaszámlálás” (Countdown) akciókkal zárul minden esztendő, és szerencsére ez alól 2020 sem kivétel. December utolsó napjaiban minden eddiginél komolyabb leárazásokkal lehet számolni. Az ajánlatok között az idei ősz néhány legnagyobb produkciója is szerepel, így az Assassin’s Creed Valhalla, a Call of Duty: Black Ops – Cold War, a FIFA 21, a Destiny 2: Beyond Light, és még lehetne sorolni.

A 25-50%-os árzuhanásban olyan közönségkedvencek is helyet kaptak, mint például a frissen megjelent Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, a Mortal Kombat 11 Ultimate, a Control Ultimate Edition (amely jövőre ingyenes next-gen frissítést kap), plusz jó néhány next-gen nyitócím. Az Xbox One és Xbox Series X|S játékok mellett PC-s alkotások és visszafelé kompatibilis Xbox 360 darabok is szerepelnek az akcióban, úgyhogy a régi kedvencektől a friss újdonságokig tényleg minden megtalálható – összesen több, mint 800 tételről beszélünk.

Érdemes tehát mindenkinek alaposan átnézni a listát, minden korosztály és ízlésvilág találhat magának kedvére valót az év végére. A Visszaszámlálás Akció teljes listája megtalálható a képre kattintva, a hivatalos honlapon, aki pedig dobozképek helyett inkább egy táblázatban böngészné az ajánlatokat, annak Major Nelson oldala ajánlható.

Mindenkinek jó böngészést, vásárlást és nagyon jó játékot kívánok az ünnepekre!