Xbox One-ra jön a Skyforge
dreampage 2017. Oct. 24.

Idén ősszel sem maradunk új MMORPG nélkül. Jövő hónapban Xbox One-ra látogat az Allods Team fejlesztése, a Skyforge, ezzel pedig újabb ingyenes kalandba vethetjük bele magunkat.

A múlt (visszafelé kompatibilitás) és a jövő (Xbox One X) konfettis-csinnadrattás reklámviharában is jut hely új játékbejelentésnek, ahogy ez most is megtörtént. Hamarosan új, masszívan multiplayer online szerepjátéknak örvendhetünk: érkezik a Skyforge. A PC-n már néhány éve létező, igen látványos, sci-fi és fantasy elemeket ötvöző MMORPG novemberben jön Xbox One-ra, először egy zárt próbaidőszak, majd a teljes free-to-play megjelenés keretében.

A Skyforge helyszíne Aelion világa, amit nekünk kell megvédenünk az idegen betolakodóktól. Emberfeletti, szinte isteni képességekkel megáldott hősök lehetünk, összesen 15 kaszt közül lehet választani. A harc akcióközpontú és dinamikus, bármikor válthatunk az egyes kasztok között, így minden helyzetre találhatunk megoldást. A játékban teljes PvE kampányok, egymás elleni multiplayer és kooperatív Raidek is helyet kapnak – az Xbox One verzió mindent tartalmazni fog, ami eddig megjelent a játékhoz.

Az Early Access időszak november 10-én indul, ebbe azok kerülnek be, akik előrendelik a játék valamelyik csomagját (lásd a linket az írás alatt). Ők nemcsak korai hozzáférést, hanem más exkluzív dolgokat is kapnak: csomagtól függően különböző mennyiségű Argentet (ez a Skyforge virtuális pénze), illetve bizonyos időszakú prémium tagságot, valamint exkluzív kasztokat.

A Skyforge nyilvános megjelenésére november 29-én kerül sor, ekkortól free-to-play, tehát ingyenesen letölthető játékként funkcionál majd. Újabb MMO-val bővül tehát az Xbox One kínálata, vég nélküli színes kalandokat ígérve. Előrendelni, illetve majd letölteni az alábbi oldalon lehet.