Xbox One-ra jön a Super Bomberman R
dreampage 2018. Mar. 15.

Újabb japán franchise költözik a Microsoft platformjára. A korábban Nintendo Switch exkluzív Super Bomberman R a nyáron jelenik meg Xbox One-ra, és már elő is rendelhető az Áruházból.

Újabb kisebb meglepetést kaptunk Japánból: Xbox One-ra költözik a Super Bomberman R, a népszerű bombatelepítő fazon 2017-es kalandja, amely eddig kizárólag Nintendo Switch-en volt élvezhető, de már nem sokáig. A Konami nekünk is elhozza a játékot az összes móddal kiegészítve, online játékkal, idén júniusban.

Bár eredeti megjelenésekor a Super Bomberman R nem rendelkezett sok tartalommal, a fejlesztők folyamatosan támogatták, kijavították a technikai gyerekbetegségeket, és új játékmód is került bele. Az Xbox One verzió mindent támogatni fog, így mi egy csiszolt, remek Bomberman élményre számíthatunk. A Konami hőse egyébként nagyon rég, 2010-ben járt utoljára Xbox konzolon, úgyhogy kifejezetten üdvözlendő a visszatérése.

A játékban három fő játékmódot kapunk:

  • Story Mode – Teljes kampány és történet, amelyet egyedül, vagy kétfős helyi kooperatív módban is végig lehet játszani. Ebben nyolc Bomberman hős veszi fel a harcot a gonosz Emperor Buggler ellen.
  • Battle Mode – A Bomberman játékok klasszikus PvP módja, 8 fős helyi vagy online lehetőséggel.
  • Grand Prix – Egy új játékmód, amiben 3 fős csapatok vesznek részt egymás ellen. Az győz, aki adott idő alatt több gyémántot gyűjt össze a pályán, vagy többször robbantja fel a másikat.

A Super Bomberman R már a sokadik olyan japán cím, amit az elmúlt fél évben bejelentettek (vagy már meg is jelent) Xbox One-ra, szépen bővül és színesedik tehát az itteni játékkínálat. A Konami játéka június 14-én jelenik meg, az előrendelők két digitális extrát is kapnak mellé. A Golden Vic Viper és a 8 Shiny Bomberman Brothers csomagot. A játék 11,990 forintért kapható, link alább.