Xbox One-ra jön a Tokyo Warfare Turbo
dreampage 2019. Nov. 04.

PC után hamarosan a Microsoft konzolján is megjelenik a Tokyo Warfare Turbo, egy látványos, gyors, játéktermi hangulatot árasztó tankos akciójáték, amivel Japánban háborúzhatunk. Ilyen az, amikor a Battlefield és a Virtual-On találkozik.

Nem teljesen derült égből, de azért kisebb meglepetésre érkezett a hír, hogy számítógépek után, konzolokon elsőként Xbox One-ra is megérkezik Pablo Vidaurre Sanz tankos árkád játéka. Hat frakcióval, tucatnyi behozható tankkal és harckocsival a Tokyo Warfare Turbo egy érdekes élménynek ígérkezik, mert egyesíti a világháborús és modern hadieszközöket a játéktermekre jellemző gyors, látványos és kissé őrült akcióval. Ha még sosem láttál Abrams tankot gravitációs anomáliának köszönhetően elszállni, akkor ez az az alkotás, ahol ebben részed lehet.

A játékban második világháborús és modern tankok, APC-k és más harckocsik lövöldöznek egymásra Japánban, Tokióban illetve más térképeken. A különböző típusú járművek tetszőlegesen párosíthatók, és három játékmódban (Survival, Deathmatch és Team Deathmatch) lehet velük vitézkedni. Választható élethű és anime jellegű grafika is, a játék pedig több módon is kihasználja az Xbox One X nagyobb erejét. Fontos kihangsúlyozni, hogy ez nem multiplayer játék, teljes egészében egyjátékos szórakozás.

Xbox One X extrákból nincs hiány:

  • 1440p felbontás és magasabb képfrissítés
  • Ultra grafikus beállítások
  • Nagyobb felbontású textúrák
  • Nagyobb látótávolság
  • Opcionális mélységélesség és mozgáselmosás effektek
  • 22 gépi ellenfél (ez hattal több, mint S konzolon)

A trailer alapján egy valóban látványos, akciódús indie címre számíthatunk, ami így a PC játékosok után az Xbox One tankparancsnokokat is meghódíthatja. Mindössze 5,200 forintba kerül, és már előrendelhető az Áruházból. Megjelenés november 15-én.