Xbox One-ra jön az Armored Warfare
dreampage 2018. Jul. 25.

Háborúval indul az augusztus – Xbox One-ra költözik a Saber Interactive és a My.com free-to-play tankos játéka, az Armored Warfare. A játék első csomagjai már előrendelhetők az Áruházból.

Derült égből ágyúdörrenés, vagyis játékbejelentés: az ingyenes játékokat futtató My.com közölte, hogy Xbox One-ra érkezik az Armored Warfare, amely a tankos játékok evolúcióját ígéri. Ebben a játékban a legmodernebb típusoké a főszerep, a világon jelenleg létező legerősebb, leggyorsabb páncélosok csapnak össze, a hagyományos PvP módok mellett kooperatív PvE küldetésekben is. A játék másik nagy vonzereje az ezeket ötvöző Global Operations mód, amely hatalmas pályákon zajlik felderítő drónok, AI segítőtársak, légicsapások és más extrák bevonásával.

Érdekes módon ez már a második My.com játék, amelyik Xbox One-ra költözik, ősszel jön a másik ingyenes katonás anyag, a Warface is. Az Armored Warfare free-to-play modell szerint működik majd, vagyis megjelenése után ingyen letölthető, az Áruházból viszont már most előrendelhetők különböző csomagok. A legolcsóbb Standard Editiontől (2,990 Ft) a legnagyobb Ultimate Editionig (19,990 Ft) mindenki eldöntheti, milyen digitális extrákkal kíván nekivágni az új tankkalandnak. Az előrendelői csomagok közötti összehasonlításhoz remek megoldás a játék saját honlapja.

A játék története a 2030-as években játszódik, az alapfelállás pedig az, hogy a világ gazdasági és politikai káoszba süllyedt, az uralomért pedig privát hadseregek küzdenek. Mi pedig zsoldosokat alakítunk, akik a területért háborúzunk, mert az jó üzlet – szóval ez még teljesen hihető is. Az Xbox One verzió bejelentéséhez látványos trailert is kaptunk.

Jöjjön akkor a legfontosabb információ: az Armored Warfare augusztus 2-án, azaz jövő hét csütörtökön jelenik meg Xbox One-ra.