Xbox One-ra olcsó a DiRT Rally 2.0
dreampage 2019. Jan. 15.

Az előző részhez hasonlóan a Codemasters legújabb raliszmulátora, a DiRT Rally 2.0 is Xbox One-ra kapható legolcsóbban. Megkezdődött a digitális előrendelés minden más platformnál jobb áron, és digitális ajándék is jár mellé.

Két évvel ezelőtt, a DiRT 4 esetében még csodálkoztunk, hogy mennyire jó áron kapható a magyar Xbox Áruházban. Ma már nem csodálkozunk, de mindenképp érdemes megemlíteni: a Codemasters ralis sorozatának legújabb része, a DiRT Rally 2.0 szintén a Microsoft konzolján a legolcsóbb, még a Deluxe változat is jobb áron kapható, mint máshol az alap.

Február 26-án érkezik a raliszimulátor új változata, amiben Új-Zéland, Argentína, Spanyolország, az Egyesült Államok, Lengyelország és Ausztrália útjain száguldhatunk „minden idők leghíresebb” raliautóit terelgetve. A 2.0 visszatér a hardcore ralizáshoz, az ígéretek szerint teljesen újraalkotott fizikát, gumi- felfüggesztés- és aerodinamika-működést kapunk a minden eddiginél élethűbb élmény végett. A játékban szerepel a hivatalos FIA Ralikrossz Világbajnokság is, nyolc valódi pályával.

Most először Xbox One X támogatás is lesz, végre ezt a sorozatot is 4K felbontásban, HDR-rel lehet majd élvezni a legerősebb konzolon. A karrier mód mellett visszatérnek az időszakos kihívások és az online multiplayer is, maximum 8 fő részére.

Na, ez a csomag rendelhető elő digitálisan, a magyar Store-ból ismét remek áron: az alapváltozat 11,990 forintért, a Deluxe 15,990-ért kapható, ellentétben a többi platform 55-75 Eurós, illetve 21-27 ezer forintos áraival. Érdemes lesz tehát Xbox One-ra beszerezni, hiszen így a legjobb konzolos változatot a legjobb áron lehet letölteni.

Minden előrendelő megkapja a játék mellé a Porsche 911 RGT Rally Spec autót. A Deluxe változat ezen felül tartalmaz még egy Starter Pack fejlesztési csomagot, korai hozzáférést öt autóhoz, és a szezonbérletet is. Mindkét változat elérhető az alsó linken, hamarosan indul a kőkemény ralizás.