Xbox One PlayIT Show 2017 Ősz
dreampage 2017. Nov. 15.

Ezen a hétvégén újra visszatér Közép-Európa legnagyobb videojátékos és IT rendezvénye. Az őszi PlayIT kétnapos lesz, és a szokásoknak megfelelően a Hungexpo területén vár mindenkit reggeltől estig.

A megszokott módon, idén novemberben sem maradunk PlayIT nélkül. A show visszatér, hatalmas területen, a Hungexpo több pavilonjában, két napon keresztül lehet kilátogatni a régió legnagyobb videojátékos eseményére. Természetesen már kipróbálható lesz az Xbox One X, de a ménkű sok konzol mellett legalább ugyanekkora hangsúlyt kap a PC, a különböző bajnokságok, a cosplay versenyek, és az egyéb szabadidős tevékenységek is.

Kár lenne elkezdeni felsorolni, mi minden lesz megnézhető, kipróbálható és átélhető a mostani PlayIT-en – akit érdekel, az megnézheti a tételes listát a rendezvény honlapján. Természetesen kint lesznek a legújabb játékok, némelyiket Xbox One X-en és 4K tévén is ki lehet majd próbálni, de ugyanígy ott lesznek a legjobb gamer PC-k, kismillió kiegészítő, és természetesen több áruházlánc is kivonul akciókkal és egyéb finomságokkal.

Ha valakit a játékok nem, inkább a sorozatok érdekelnek, akkor a Trónok Harca miatt is kimehet – ismét beleülhet bárki a legendás Vastrónba, 18-án pedig a sorozat két szereplőjével is lehet majd találkozni. Vasárnap rendezik a sorozat zenéjéből kialakult koncertet, amire pedig már pénteken, a Videogames Live koncerttel is hangolhat, akit a játékok zenéi vonzanak. Vagyis nagyjából jelen lesz minden és mindenki, ami és aki ma a videojátékok, a videósok, a sorozat- ruha- és úgy általában a szórakozáskedvelők világában számít.

Helyszín:

Budapest Hungexpo, Albertirsai út 10.

Időpont:

2017. november 18. 10:00 – november 19. 19:00

Az esemény Facebook oldala itt található, minden egyéb információ pedig (programok, akciók és kipróbálható játékok listája, jegyárak és –vásárlás stb.) a PlayIT honlapján látható. Mindenkinek nagyon jó szórakozást és időtöltést erre a hétvégére!