Xbox One S Assassin’s Creed Origins gépcsomagok
dreampage 2017. Oct. 05.

Október végén két újabb Xbox One S csomag válik elérhetővé. A főszereplő a legújabb Assassin’s Creed játék, de a nagyobb kiszerelést választók kommandózhatnak is egy sort.

Idén ősszel sincs hiány új Xbox One gépcsomagokból. Most jelent meg a különleges kiadású Minecraft gép, jön a Middle-earth: Shadow of War és a Forza Horizon 3 Hot Wheels pakk, a hónap végén pedig két újabb csatlakozik a kínálathoz. Érkeznek az Assassin’s Creed Origins játékkal megvásárolható Xbox One S konzolok.

Az 500 GB-os és 1 TB-os csomagok tartalma:

  • Fehér Xbox One S konzol (500 GB vagy 1 TB)
  • 1 fehér Xbox vezeték nélküli irányító
  • Assassin’s Creed Origins teljes játék letöltőkód
  • 1 hónapos Xbox Game Pass tagság
  • 14 napos Xbox Live Gold trial kód

Bónusz az 1 TB-os géphez:

  • Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege teljes játék letöltőkód

A legújabb Assassin’s Creed játék két év szünet után hozza vissza a sorozatot, és az ókori Egyiptomba kalauzol, ahol a történet szerint a bérgyilkos testvériség eredetét és megalapítását láthatjuk. A fejlesztők minden eddiginél szebb látványt, megújult harcrendszert, hosszú és fajsúlyos mellékküldetéseket ígérnek, de persze visszatér nagyjából minden, amit a játékosok a sorozattól megszoktak. Egyedi fegyverek, fejleszthető képességek, lopakodás, lovaglás és még sorolhatnánk.

Az Assassin’s Creed Origins gépcsomagok október 27-én jelennek meg a szokott áron (279/349 Euró), és csatlakoznak a többi Xbox One S csomaghoz. Akit részletesebben is érdekel, jelenleg milyen kiszerelések kaphatók, az ezen az oldalon válogathat a kínálatból.