Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition Bundle
dreampage 2019. Jun. 04.

Új színbe öltözött az Xbox One S konzol. A most bejelentett gépcsomaggal már lila színben is beszerezhető a Microsoft játékgépe, mellette Fortnite Battle Royale extrák találhatók.

A világ nem fekete és fehér – bár a konzolok többnyire ezt a két színvariációt kínálják a játékosoknak. Nem úgy az Xbox One, amely hamarosan különleges változatban, színátmenetes lilában is elérhető lesz. A még ebben a hónapban megjelenő új gépcsomag árnyalata nem véletlen: Fortnite Battle Royale stílusú konzolról beszélünk, amely a gép és a hozzá illő kontroller mellett az Epic Games játékát, és hozzá digitális extrákat is tartalmaz.

Magát a Fortnite-ot nyilván nem kell bemutatni senkinek, hiszen jelenleg a világ egyik legnépszerűbb játéka, ingyenes battle royale, amelyet naponta sok millióan játszanak Xboxon is. Aki még nem, annak ez a gépcsomag tökéletes beugró lehet, rögtön speciális tartalmakkal kezdhet bele a játékba.

Az Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition csomag tartalma:

  • Lila 1TB-os Xbox One S konzol
  • 1 db lila Xbox kontroller
  • Fortnite Battle Royale letöltőkód
  • Dark Vertex csomag: Dark Vertex öltözék (Legendás), Dark Razer csákány (Ritka), Dark Forerunner ejtőernyő (Epikus)
  • 2000 V-Buck, ami játékon belül költhető el bármire
  • 1 hónap Xbox Live Gold
  • 1 hónap Xbox Game Pass

A különleges színű Fortnite Xbox One S június 7-én jelenik meg, hogy a hazai boltokba mikor kerül, az természetesen változó lehet. A konzol csak korlátozott ideig és limitált példányszámban lesz kapható, úgyhogy aki ezzel szeretne belépni az Xbox és a Fortnite világába, ne habozzon túl sokat.

A gépcsomagról további információk és képek a hivatalos oldalon találhatók.