Xbox One S Gears of War 4 Bundle
dreampage 2016. Jul. 14.

Nem kellett rá sokat várni, hogy felbukkanjon az első egyedi Xbox One S konzol. Idén ősszel a Gears of War 4-gyel egy időben jelenik meg a különleges gépcsomag, vérvörös konzollal és irányítóval, és természetesen a játékkal a dobozban.

A Microsoft stílusosan várja a Gears of War sorozat visszatérését. A negyedik rész saját, egyedi gépcsomagot kap, amiben tehát már az új, kisebb, belső táppal, 4K Blu-Ray és HDR funkciókkal felszerelt S típus foglal helyet. A gépcsomag pontos tartalma a következő lesz:

  • Egyedi festésű, vörös Xbox One S konzol 2 TB-os merevlemezzel
  • Egyedi festésű, vörös irányító
  • Gears of War 4 Ultimate Edition játék minden extrával

Mivel a dobozba a Gears of War 4 Ultimate kiadása kerül, ezzel járnak a következő extrák is: korai hozzáférés a játékhoz (már október 7-én elkezdhető), különböző karakter- és fegyver skinek, emblémák, illetve a multiplayerben megnyitható hat „Gears” csomag.

A vörös irányító egyébként külön is kapható lesz, de a Microsoft piacra dob egy másik Gears of War 4-es kontrollert is, amely kék és szürke színekben, a kormányerők mintázatában tündököl (kép alább). Természetesen mindkét irányító már az új típus, textúrázott markolatokkal, Bluetooth kapcsolattal és nagyobb vezeték nélküli hatótávval.

A különleges, limitált kiadású gépcsomag szeptember végén jelenik meg, magyar árról egyelőre nincs információ, amint lesz, frissül a cikk. A csomag az Egyesült Államokban 449 dollárba, az irányítók 75 dollárba kerülnek majd.