Xbox One The Division 2 gépcsomagok
dreampage 2019. Feb. 06.

Hamarosan megnyílnak Washington DC kapui, aki pedig ezt az alkalmat konzolvásárlással kötné össze, az megteheti: a játék március 15-től Xbox One S és Xbox One X gépcsomagban is kapható lesz.

A legutóbbi Inside Xbox adásban leplezte le a Microsoft a soron következő Xbox One gépcsomagokat, amelyek a Ubisoft lövöldözős játékával, a Tom Clancy’s The Division 2-vel lesznek felszerelve. Az új játék helyszíne Washington DC, és olyan részletekre is fényt derült, mint hogy a főhadiszállásunk maga a Fehér Ház lesz, a játék pedig natív 4K-ban fog futni Xbox One X-en. A fejlesztők elmondása szerint ez lesz a legszebb konzolos verzió.

Aki ezt használná ki arra, hogy végre beleugorjon az Xbox világába, annak két gépcsomag is rendelkezésére áll, azonos tartalommal. A csomagok a következőt tartalmazzák majd:

  • Xbox One S (1TB) vagy Xbox One X (1TB) konzol
  • 1 db vezeték nélküli kontroller
  • Tom Clancy’s The Division 2 letöltőkód
  • 1 hónapos Xbox Live Gold tagság
  • 1 hónapos Xbox Game Pass (trial) tagság

Belépési szinttől függően tehát az Xbox One S és az Xbox One X is választható lesz az új játékkal. Az sem mellékes, hogy ehhez rögtön Goldot és Game Pass-t is kapnak a vásárlók, úgyhogy a Division 2 mellett rögtön több, mint 100 (valójában már csaknem kétszáz) játékhoz azonnal hozzáférnek, köztük a legtöbb Xbox exkluzívhoz, egy hónapon keresztül.

A gépcsomagok hivatalos adatlapjai itt érhetők el:

Mindkét kiszerelés a játékkal egy időben, 2019. március 15-én kerül fel a boltok polcaira.