Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle
dreampage 2020. Apr. 20.

Idén júniusban a Cyberpunk 2077 világa, Night City egy darabkáját birtokolhatjuk az új, limitált kiadású Xbox One X gépcsomagnak köszönhetően.

A valaha készült utolsó, limitált kiadású Xbox One X konzol jelenik meg néhány hónapon belül, mégpedig valóban nagyon korlátozott számban. Az Xbox One X Cyberpunk 2077 Gépcsomag mindössze 45,000 példányban készül el, és csak bizonyos országokban lesz kapható (magyarországi forgalmazásról és árról egyelőre nincs információ). Talán nem túlzás kijelenteni, hogy ennél egyedibb és különlegesebb Xbox One X még nem készült.

A speciális kiadású konzol alján Night City-re jellemző graffitik vannak, a teteje pedig nemcsak több, színes panelből áll össze, de több ponton világító ledek is díszítik, ezzel igazi cyberpunk hangulatot kölcsönözve a gépnek. A csomag része lesz a – szintén limitált kiadású – Cyperbunk 2077 kontroller is, amely egy Johnny Silverhand által inspirált, szürke-fekete kontroller gumírozott markolattal, és természetesen minden megszokott funkcióval (Bluetooth, 3.5 mm-es jack, rezgő ravaszok stb).

Maga a kontroller egyébként külön is a boltokba kerül, méghozzá a mai naptól, április 20-tól. Arról szintén nincs információ, hogy Magyarországon kapható lesz-e, reméljük, idővel igen.

Az Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Gépcsomag tartalma:

  • Egyedi kialakítású Cyberpunk 2077 Xbox One X (1TB) konzol
  • Egyedi festésű Cyberpunk 2077 LE kontroller
  • Cyberpunk 2077 teljes játék letöltőkód (szeptember 17-től váltható be)
  • Xbox One X függőleges állvány
  • 1 hónap Xbox Game Pass Ultimate tagság

További képeket a hivatalos adatlapokon lehet nézni a speciális kiadású eszközökről:

Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle

Vezeték Nélküli Kontroller – Cyberpunk 2077 Limited Edition

Napra pontos megjelenési dátum és támogatott országok listája egyelőre nem áll rendelkezésre, de az biztos, hogy ez az ultraritka kiadású gép minden gyűjtemény értékes részévé válik majd.