Xbox One X: Gyönyörű világok
dreampage 2019. Apr. 25.

A Microsoft új reklámfilmmel igyekszik felhívni a figyelmet az Xbox One X Enhanced játékok szépségére. A kisfilm olyan, mintha egy ismeretterjesztő csatorna összeállítását néznénk, pedig ezek „mindössze” videojátékok.

Assassin’s Creed Odyssey, Forza Horizon 4, Metro Exodus, Halo 5, The Division 2. Csak néhány név azok közül, amelyekben részletesen kidolgozott világokat járhatunk be, néhol egészen hihetetlen látvány mellett. A sok akció, lövöldözés és világmegmentés közben persze nem mindig van alkalmunk megállni, hogy beszívjuk a hely hangulatát, pedig érdemes. Elképesztő mennyiségű munka fekszik ezeknek a világoknak a létrehozásában.

Még valami közös ezekben a játékokban: mind Xbox One X-en fest a legszebben, a konzolok közül itt érik el a natív 4K felbontást, a legtisztább, legrészletgazdagabb képet a legjobb effektekkel. Nem csoda, hogy a Microsoft ezeket a címeket emelte ki a legújabb reklámfilmjéhez, ami olyan, mintha a National Geographic csatornát látnánk, pedig az egész in-game videó.

A „turisztikai” vonzerő mellett más haszna is van ennek a promóciónak. A fenti galériában látható képeket az angol nyelvű weboldalról háttérképként is le lehet tölteni, többféle felbontásban, sőt még képeslapokat is létrehozhatunk belőlük. Jó nézelődést, az Xbox One X tulajdonosoknak pedig további jó utazást a virtuális világokba!