Xbox One X hét az Árkádban
dreampage 2017. Nov. 07.

Aki lemaradt volna a vasárnapi nyitóbuliról, az ne csüggedjen. A budapesti Árkádban egész héten kipróbálhatók a kiállított Xbox One X konzolok, az installációk ugyanis egészen vasárnapig nyitva állnak mindenki előtt.

Jó hír azoknak, akik élőben is kíváncsiak lennének rá, hogy mit tud az Xbox One X, akár vásárlás előtt, akár csak úgy: a múlt vasárnapi launch partit követően egész héten a helyükön maradnak a kiállított gépek, vagyis vasárnap estig bárki tehet egy próbát az új masinával. Az Árkád bevásárlóközpont legfelső szintjén, hátul kell keresni az elkerített területet, ahová sorban állás nélkül be lehet menni. A nyolc konzolon olyan játékok próbálhatók ki, mint az Assassin’s Creed Origins, Forza Motorsport 7, Halo 5, Super Lucky’s Tale, vagy Rush: A Disney-Pixar Adventures. A lehető legjobb élményről kényelmes kanapék és nagy képernyős 4K tévék gondoskodnak.

Már csak azért is érdemes bemenni és megnézni a konzolt, mert ha valakit elkap az impulzus, az rögtön meg is tudja venni. Az Árkádban több helyen is árulják a gépet, műszaki- és videojátékos boltok is vannak, ahol érdemes keresni a One X-et.


Helyszín: ÁRKÁD Budapest, Örs vezér tér 25/a. (felső szint, hátul)

Nyitvatartás: Minden nap 10:00 – 21:00


Az alábbi galériában a vasárnapi eseményről készült képeket nézhetitek meg. A fekete Xbox One X standot lehet látogatni egészen vasárnapig.