Xbox One X támogatást kapott a Mass Effect: Andromeda
dreampage 2018. Nov. 07.

Apró örömhír a Mass Effect rajongók számára: a sorozat legutóbbi darabja, az Andromeda Xbox One X támogatást kapott, nagyobb felbontással és HDR-rel. A játék ráadásul nagyon olcsón kapható.

N7 – Vagyis november hetedike, ami két dolgot jelent. Egyrészt hagyományosan ez a „Mass Effect nap”, másrészt ma van éppen egy éve, hogy piacra került az Xbox One X, a világ azóta is legerősebb konzolja. A két dolog ma szépen összeforr, a Mass Effect: Andromeda ugyanis hosszú idő után végre X támogatást kapott, és bekerült az „Enhanced” listába.

A nyílt világú sci-fi szerepjáték megjelenésekor nem rengette meg a világot, nem sikerült hoznia azt a szintet, amit az eredeti, Xbox 360-as trilógia (ami egyébként szintén játszható Xbox One-on) alapján a rajongók elvártak. Bár a megjelenést követő hónapokban sok hibajavítást kapott, az Xbox One X támogatás ez idáig elmaradt. Most már ezt is kipipálhatjuk, és nagyobb felbontásban, HDR látvánnyal mehetünk kolonizálni az Androméda galaxist.

Hivatalosan nincsenek részletezve az X javítások, ami biztos, hogy a korábbinál nagyobb felbontásban fut a játék, Xbox One S és X konzolokon pedig HDR-rel is élvezhető az Xbox One X Enhanced lista szerint.

Ha valakinek eddig kimaradt a játék, annak duplán jó hír, hogy egy hétig 60% kedvezménnyel kapható Xbox One-ra. Így az alapváltozat mindössze 2,396 Ft, a Deluxe Edition pedig 5,596 Ft az Áruházban. Bepótlásra és újrajátszásra is ideális, főleg, ha a legerősebb konzollal rendelkezünk.