Xbox Tavaszi Vásár
dreampage 2021. Apr. 02.

Ahogy minden évben, úgy idén is kezdetét vette a nagy Tavaszi Vásár Xbox Live-on. Több száz játék kapható igen nagy, akár 60-70%-os kedvezménnyel.

Április 2-től 15-ig tart az idei Tavaszi Vásár, amelynek keretében több száz Xbox játék kapható olcsóbban, az Xbox 360-as klasszikusoktól kezdve az Xbox One játékokon át a Series X|S-re optimalizált címekig. Ebben az időszakban nagyot lehet spórolni, mert a játékok és DLC-k ára akár 70%-kal is csökkenhet. Sok más mellett olyan játékok kerültek az akcióba, mint például a Rainbow Six Siege Deluxe, Gears 5: Game of the Year Edition, Doom Eternal Deluxe Edition, FIFA 21 Super Deluxe Edition, vagy a Fortnite Last Laugh Digital Pack. Emellett rengeteg családi játék, gyerekeknek szóló produkció is található a listában, úgyhogy mindenkinek érdemes végignézni.

Az első hónap Xbox Game Pass Ultimate 300 Ft

Aki még nem Xbox Game Pass Ultimate tag, annak ez most jó alkalom lehet feliratkozni. Ez a tagság gyakorlatilag mindent tartalmaz, amit az Xbox a szolgáltatások szintjén kínál: Xbox Game Pass-t konzolon és PC-n, Xbox Live Goldot annak minden előnyével, a teljes EA Play kínálatot plusz tagi kedvezményeket, és a felhőalapú játék lehetőségét Androidos mobil eszközökön.

Xbox Game Pass Ultimate – 1 hónap (300 Ft)

PC akciók

Aki csak PC-n játszik, az is örülhet, hiszen a Microsoft Store-ban sok PC játék is akciós, köztük olyanok, mint a Forza Horizon 4 Ultimate Edition, az Ark: Survival Evolved, az Age of Empires: Definitive Edition sorozat, plusz ki lehet fogni további ajánlatokat különböző csomagokra is, például a March of Empires vagy az Asphalt 9 esetében. Természetesen, ahogy ilyenkor lenni szokott, a PC-s Xbox Game Pass tagság is akciós, az első hónapot ebből is olcsón lehet bezsebelni.

Xbox Game Pass for PC – 1 hónap (300 Ft)

A digitális Xbox Tavaszi Vásár időtartama:

  •          2021. április 2. – 2021. április 15.

A játékok teljes akciós listáját a hivatalos honlapon, az alábbi képre kattintva lehet elérni.

Mindenkinek jó böngészést, jó vásárlást és jó játékot az idei tavaszra!