Xbox Tavaszi Vásár 2019
dreampage 2019. Apr. 12.

Újra itt a tavasz, vele együtt pedig a nagyszabású Xbox Live vásár is megérkezett. Több, mint 500 játék, akár 50%-os árzuhanás, Gold előfizetők számára 10%-kal nagyobb kedvezmények.

A Microsoft ismét tavaszi kiárusítást tart Xbox Live-on, ahogy az egyébként várható volt. Összesen több, mint 500 digitális játék került be az akcióba, Xbox One és Xbox 360 konzolon is, a kedvezmények között nem ritka az 50-60% sem. Aki Xbox Live Gold tagsággal rendelkezik, az akár 10%-kal jobb ajánlattal is élhet, ezt jelzi a két szám a „Kedvezmény” oszlopban.

Ha már Gold: ez (és a Game Pass) is akciós, online fizetve az első hónap most csak 300 Ft.*

(*Bankkártyával fizethető, és az első hónap letelte után automatikusan megújul a rendes havidíjjal, ha csak addig le nem mondod. Előfizetések automatikus megújulását a https://account.microsoft.com oldalon lehet kikapcsolni.)


Xbox Tavaszi Vásár 2019 – Akciós Lista

A fenti képre kattintva az akció hivatalos, xbox.comos oldala érhető el, itt dobozképek alapján lehet válogatni a játékok között. Mindenkinek jó böngészést, vásárlást, és jó játékot kívánok!

(A kedvezmények valódi mértéke a táblázattól eltérő lehet. Nem biztos, hogy minden játék elérhető a magyar Áruházban is.)

A Tavaszi Vásár időtartama: 2019. április 12. – 2019 április 23.