Xboxra is megjelenik a Fall Guys
dreampage 2021. Feb. 19.

Nagy bejelentés a Mediatonic és a Devolver Digital részéről: az elmúlt év egyik legnagyobb sikerjátéka, a Fall Guys idén nyáron Xbox platformra is megjelenik, így mi is bekapcsolódhatunk a Blunderdome masszív online küzdelmeibe.

Azoknak, akik még nem ismernék, a Fall Guys egy masszívan multiplayer online ügyességi játék, afféle battle royale és tévéshow keverék. Minden meccset 60 játékos kezd, hogy aztán különböző akadálypályákon lökdösődve végül csak egyvalaki maradjon talpon. A játékot a remek alapötleten túl a jópofa humor, a színes, őrült öltözékek és az általánosan vicces partihangulat teszi szórakoztatóvá. A meccsek végén a győztes még koronát is kap.

A Fall Guys 2020 nyarán jelent meg, és azonnal nagy siker lett, az első körből azonban az Xbox játékosok sajnos kimaradtak. A várakozásnak hamarosan azonban vége: a fejlesztők bejelentették, hogy idén nyáron Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra is megjelenik a produkció, így mi is felölthetjük a legvadabb jelmezeket, és belevethetjük magunkat a színes-szagos lökdösődésbe.

A játékhoz továbbra is folyamatosan készülnek az új tartalmak, pályák, öltözékek és évadok, úgyhogy a készítők szerint az Xbox játékosok egy különösen izgalmas időszak közepén csatlakozhatnak be az akcióba. További új funkciókra és játékmeneti javításokra is lehet számítani.

Pontos megjelenési időpont még nincs, a Fall Guys valamikor 2021 nyarán érkezik Xboxra.