Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X gameplay
dreampage 2020. Oct. 13.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Yakuza: Like a Dragon megjelenéséig, az év egyik legígéretesebb JRPG-je pedig most Xbox Series X-en látható. A következő generációs Xbox egyik nyitócíme most jobban szemügyre vehető.

Hamarosan végre nyugaton is elérhető lesz a hetedik Yakuza játék, a Yakuza: Like a Dragon, ami az első benyomások alapján egy tartalmas, vicces, magával ragadó szerepjáték lesz az RGG Studio jóvoltából. Az új epizód szinte teljesen tiszta lappal nyit, egy új főszereplővel, és megújult, ezúttal körökre osztott harcrendszerrel. A következő konzolgeneráció megérkezésével végre 60 fps-ben is játszható lesz, Xbox Series X|S konzolokon.

Mivel az embargó az előzetes változatot illetően lejárt, a legtöbb nagyobb csatorna a napokban publikálta az első, valódi gameplay videókat az Xbox Series X változatból. A videók szerencsére spoilermentesek, viszont remek betekintést adnak a harcrendszerbe, az egészen őrült minijátékokba, és a Microsoft konzolján élvezhető tükörsima képfrissítésbe.

IGN:


GameSpot:


Jeffrey Grubb (VentureBeat):


COGConnected:


Press Start Australia:


A Yakuza: Like a Dragon háromféle kiadásban lesz kapható 2020. november 10-től, elérhető lesz Xbox One és Xbox Series konzolokra, valamint Windows 10 PC-re is, teljes átjárással a változatok között, tehát a mentést is szabadon hordozhatjuk magunkkal, eszköztől függetlenül. Mindhárom változat megtalálható az alábbi linken.