Yesterday Origins: Halhatatlan kalandok
dreampage 2016. Nov. 17.

Újabb remeknek ígérkező kalandjátékot hozott el számunkra a Microïds. A kiadó ma megjelent játékában egy halhatatlan embert alakítunk, akinek korokon át kell harcolnia a gonoszság ellen.

1481. A fiatal John Yesterday boszorkányság vádjával áll a spanyol inkvizíció előtt. Megkínozzák, majd egy különleges eljárásnak vetik alá, aminek hatására halhatatlanná válik. Csakhogy a folyamatba hiba csúszik, így John minden újjászületésekor teljesen elfelejti, ki ő valójában. 500 évvel később John és partnere, Pauline Petit egy rejtélyes ereklye nyomában vannak, aminek segítségével megismételhetik a rituálét. Igen ám, de nincsenek egyedül. Egy homályba burkolózó ellenfelük mindent megtesz, hogy megállítsa őket, és megszerezze az örök élet titkát…

A több mint húsz év tapasztalattal rendelkező Pendulo Studios által fejlesztett Yesterday Origins egy klasszikus kalandjáték nagyon szép 3D grafikával és animációkkal, amely több korszakban játszódik, a cselekményben a nyomozás, a thriller és a történelmi háttér mellett a humor is helyet kap. További érdekesség, hogy a játékban az angol mellett francia szinkron is választható.

Az új kalandjáték ismét jó árat kapott a magyar Xbox Áruházban, mivel az eredeti, 30 Eurós árhoz képest itthon kevesebbe, 7,990 forintba kerül. Mától tölthető Xbox One-ra, jó nyomozást és kalandozást hozzá mindenkinek!