Zing Burger Gears 5 nyereményjáték
dreampage 2019. Sep. 12.

A Microsoft Magyarország és a Zing Burger közös akciót indított, aminek keretében Gears 5-ös nyereményekre lehet szert tenni, például egy limitált kiadású Xbox One X gépcsomagra, sőt egy valódi Gears 5 drónra is.

Megjelent a Gears 5, a játékból most már kapható, letölthető és játszható mind az Ultimate, mind a Standard kiadás, akár Xbox Game Pass tagsággal is, úgyhogy sokan rávetették magukat a Gears of War sorozat következő epizódjára. A játék körüli felhajtás viszont ezzel még nem ért véget, sőt egészen ízletes fordulatot vett, miután a magyar Zing Burger a Microsoft Magyarországgal közösen nyereményjátékot hirdetett – ennek keretében Gears 5-ös ajándékokat lehet szerezni.

Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a játékon, a következőt kell tennie: valamelyik Zing Burgerben kérnie kell egy X-Burgert, és ezt Zing Kártyával kell fizetnie (az ezen szereplő adatok szükségesek a későbbi kapcsolatfelvételhez). Mi az az X-Burger? „A világegyetem első olyan hamburgere, amelyen egy jól ismert Xbox logó is elhelyezésre került.” Monterey Jack sajt, grillezett paradicsom, creamy garlic szósz vagy smoked chili ketchup… Szóval finom.

  • A nyereményjáték határideje: 2019. október 15.

Fontos: Ha ez idő alatt több X-Burgert veszel, akkor a nyerési esély is megnő! Határ elvileg nincs, úgyhogy nyugodtan lehet rendszert csinálni az X-Burger evésből.

A nyeremények:

  • 1 db Xbox One X Gears 5 Limited Edition gépcsomag (egyedi festésű gép és kontroller, Gears 5 Ultimate Edition játék, Gears of War: Ultimate Edition + Gears of War 2, 3, 4, plusz egyhónapos Xbox Live Gold és Xbox Game Pass)
  • 1 db Gears 5 dróncsomag
  • 1 db Gears 5 ajándékcsomag

A játék további részletei és teljes szabályzata megtalálható a Zing Burger Facebook oldalán, vagy a fenti képre kattintva. Mindenkinek jó játékot, finom ízeket, és sok szerencsét az október 16-i sorsoláson!