[E3] Nier Automata bejelentés
dreampage 2018. Jun. 11.

Definitív verziót kapunk a népszerű akció-szerepjátékból, miután a Square-Enix bejelentette, hogy a Nier Automata Xbox One-ra költözik. Már előrendelhető, nem is kell rá sokat várni.

A tavalyi év egyik nagy sikercíme volt a Nier Automata, amit az Xbox One-os közönség türelemmel várt, úgy tűnik, nem hiába. A PlatinumGames és a Square-Enix közös produkciója az E3-as bejelentés szerint definitív kiadást kap Xbox One-on: tartalmazza az összes kiadott DLC-t, és teljes körű Xbox One X támogatással érkezik. Várni se nagyon kell rá, hiszen néhány héten belül megjelenik.

Idegen támadók lepik el a világot, a gépszörnyek ellen pedig csak egy különleges android osztag képes felvenni a harcot. Ez a YoRHa Squad. A játék három ilyen android, 2B, 9S és A2 történetét meséli el. Emberek már rég nincsenek a Földön, így a háború a gépek és az androidok között zajlik – egy olyan háború, ami fényt deríthet a világ sötét titkaira is.

A látványos nyílt világú akciójáték Xbox One-on a Nier Automata: Become As Gods Edition címet kapta, és a következőket tartalmazza:

  • Nier Automata alapjáték
  • 3C3C1D119440927 kiegészítő (új mellékküldetések és öltözékek)
  • Machine Mask kiegészítő
  • Grimoire Weiss Pod
  • Cardboard Pod Skin
  • Retro Grey Pod Skin
  • Retro Red Pod Skin

A Nier Automata Xbox One X-en natív 4K (2160p) felbontásban, 60 fps-ben fut, és HDR támogatást is kapott, úgyhogy ez kimeríti az „Xbox One X Enhanced” fogalmát. Ez lesz a játék legszebb verziója a kiadó szerint.

Talán a legjobb hír a bejelentés mellett, hogy már nem is kell sokat várni a játékra. A Nier Automata: Become As Gods Edition június 26-án, vagyis alig két hét múlva jelenik meg Xbox One-ra. Az Áruházból már előrendelhető és előtölthető a 44 GB-os japán kaland, lásd az alábbi linket.