Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Gépcsomag

Új Xbox One gépcsomag a láthatáron: hamarosan érkezik a PUBG bundle, amelyben az 1 TB-os konzol mellett ott figyel a világ jelenlegi egyik legsikeresebb játéka is.

Újra Ubisoft Kiadói Vásár

Csaknem egy évvel a legutóbbi után a Ubisoft ismét vásárt tart Xbox Live-on. Rengeteg játék és kiegészítő, akár 60-70%-kal olcsóbban, jövő hét keddig.

Surviving Mars: Ilyen lesz X-en

Nemsokára megérkezik a Haemimont Games (Tropico sorozat, Victor Vran) új stratégiai játéka, amelyben a Marson építhetjük fel az emberiség jövőbeni kolóniáját. Az IGN jóvoltából most az Xbox One X verzióból nézhetünk negyed óra gameplay-t.

Raging Justice bejelentés

Visszatér egy klasszikus játéktermi műfaj, modern irányítással és retró köntösben, nem akármilyen fejlesztőktől. Lehet felkészülni a kőkemény bunyókra, érkezik a Raging Justice.

Konzol exkluzív marad a Starpoint Gemini Warlords

Egy hét múlva érkezik a Little Green Men sci-fi RPG-stratégiai játék hibridje, amelyről az is kiderült, hogy konzolon csak Xbox One-on lesz elérhető. Xbox One X támogatás is lesz.

Xbox One-ra jön a Trailmakers

A napokban jelentették be, hogy az egykori Press Play tagokból verbuválódott Flashbulb Games új játéka, az építős-járműves Trailmakers hamarosan Xbox One-on is elrajtol.

Támadnak a lámák

Megjelenési dátumot és Xbox Play Anywhere támogatást kapott a Roguecode konzol exkluzív lövöldözős játéka, amihez hasonlót még egész biztosan nem láttunk a játékok világában. Érkezik a Vicious Attack Llama Apocalypse.

Xbox Live Anime Hónap

Különleges akció Xbox Live-on: egész hónapban anime játékok kaphatóak leárazva, de emellett ingyenes játéknapok is vannak. Minden héten más japán játékot lehet letölteni teljesen ingyen.

A Microsoft megvette a PlayFab-et

A tegnapi bejelentés szerint a felhőalapú játékok üzemeltetésével foglalkozó PlayFab csatlakozik a Microsofthoz, hogy az Azure videojátékos ágazatát fejlesztték tovább.

10 millió felett a Mixer

Bár még mindig gyerekcipőben jár, a Microsoft élő stream platformja egyre növekszik. Tavaly több komoly funkcióval bővült a Mixer, és hamarosan továbbiakat kap.

144 millió felett a Minecraft

Változások a Microsoftnál. Az új Minecraft főnök, Helen Chiang impozáns adatokat osztott meg az építős játék sikeréről. A kockavilág népszerűsége továbbra is növekszik.

Dead Cells bejelentés

Xbox One-ra is megjelenik a MotionTwin roguelike-metroidvania keveréke. Ha ezek a kifejezések megdobogtatják a szívedet, akkor érdemes megnézned a játék első trailerét is.

Sárkánygömbök és szörnyvadászat

Bár még csak január vége van, ez az év első felének egyik legfontosabb napja a játékosok szempontjából. Két remek japán produkció is megjelent Xbox One-ra.

Játékok Golddal: 2018. február

Kardok, lopakodás és őrült autózás. A Microsoft lerántotta a leplet a februári Games With Gold játékokról, az év második hónapjában híres és klasszikus kalandok várják az előfizetőket.

Robocraft Infinity: Az alapok

Új, kétperces videót kaptunk a hamarosan megjelenő Robocraft Infinity-ből, amelyben a robotos, építkezős játék egyik fejlesztője beszél arról, mire érdemes odafigyelni a karrier elején. A konzol exkluzív játék akár heteken belül megérkezhet.

Minden Microsoft játék az Xbox Game Pass része lesz

A jövőben nem kell külön megvenni az Xbox exkluzív játékokat, elég, ha rendelkezünk Game Pass tagsággal. A Microsoft bejelentette, hogy minden jövőbeni saját megjelenés automatikusan az előfizetés részévé válik.

Megérte várni: Ethan Carter X-en a legjobb

Exkluzív játékmód, nagyobb felbontás, jobb képfrissítés és szebb látvány. A The Vanishing of Ethan Carter Xbox One verziójában komoly munka fekszik, így a várakozásért cserébe többet kapunk.

Sea of Thieves béta kódok

Különleges lehetőség a Microsoft jóvoltából: most te is bekerülhetsz a Sea of Thieves zárt bétatesztjébe. Figyeld ezt a cikket, és légy résen, letöltőkódok a láthatáron!

Folytatódik a fitnesz Xbox One-on

Megjelent a Fitbit Coach UWP alkalmazás, amivel Windows 10-es PC-n, telefonon, de ami még fontosabb: Xbox One-on is személyre szabott testedzést végezhetünk. A konzolos app ráadásul egy extra funkcióval is rendelkezik.

Game Pass: 2018. februári belépők

Egészen kiváló játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata februárban. A következő hónapban nyolc címet kapunk, köztük a sport, a háború és a kalandozás legjobbjaival.