Játékok Golddal: 2021. július

Folytatódik a nyár, méghozzá különleges utazásokkal. Ellátogatunk az Alfa Bolygóra, középkori kastélyokat rombolunk le, kalandozunk egyet egy régi kedvenc hős világában, és a játéktermek hőskorában is.

Mindenki számára megnyílt az xCloud

Az Xbox Game Pass Ultimate részeként elérhető felhőalapú játék most már PC-n és iOS rendszerű mobil eszközökön is működik, a játékokat ráadásul Xbox Series X szerverek futtatják, az eddiginél is jobb minőségben.

Game Pass: Június vége

Támadnak a giliszták, megvívhatjuk a vámpírháborút, menő verdákkal száguldhatunk, és még jó néhány új kalandba vághatunk minden Xbox Game Pass platformon. A mai napon megismerhetjük a következő hetekben érkező játékokat.

Scarlet Nexus mélymerülés

Igen hosszú, több, mint 13 perces gameplay bemutatót és fejlesztői magyarázatot kaptunk a Bandai Namco hamarosan érkező új szerepjátékához. A Scarlet Nexus világa, szereplői és harcrendszere elég egyedinek ígérkezik, érdemes vele megismerkedni.

Xbox Game Showcase Extended

Nincs még vége az E3-nak, legalábbis ami a Microsoftot illeti. Június 17-én, csütörtök este újabb műsorral jelentkezik az Xbox csapat, fejlesztői interjúkkal és újdonságokkal.

Play Day One – Premier Xbox Game Pass játékok

A 2021-es E3-on az új játékbejelentések mellett az is fontos hír volt, milyen sok játék debütál az Xbox Game Pass szolgáltatásban. Ezek a címek már a megjelenésük napjától elérhetők a szolgáltatással, és már idén is hihetetlen produkciók érkeznek ezen a módon.

Xbox & Bethesda Games Showcase összefoglaló

A 2021-es E3 talán leginkább várt előadása volt a Microsoft bemutatója, ahol az Xbox és a Bethesda készülő játékairól hullott le a lepel. Rengeteg játék jutott szerephez, köztük végre az Xbox exkluzív Starfield is.

Xbox & Bethesda E3 bemutató június 13-án

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy a 2021-es E3-as műsor június 13-án, magyar idő szerint este 19 órától lesz látható élőben, az Xbox Game Studios, a Bethesda és más kiadók játékaival.

Ubisoft Forward összefoglaló

A francia Ubisoft megtartotta 2021-es E3-as konferenciáját, a műsor keretében pedig a legfrissebb és legnagyobb játékaikból láthattunk videókat. A jelenleg „élő” Ubisoft címek mindegyike is további frissítéseket és új tartalmakat kap.

Deals Unlocked – Nyári Xbox akciók

A legforróbb évszak – és az E3 – beköszöntével a Microsoft újra elhozta nekünk a Deals Unlocked promóciót, amelynek keretében több, mint 500 Xbox játék kapható csökkentett áron. A nagy címek mellett az Xbox Game Pass Ultimate tagság is akciós.

Újra itt a Summer Game Fest demó esemény

Június 15-től egy héten át több, mint 40 készülő Xbox játék demóját lehet kipróbálni ingyen. A tavalyi évhez hasonlóan idén is kezdetét veszi a Summer Game Fest demó esemény, néhány rég várt játékba is belekóstolhatunk.

Battlefield 2042 bejelentés és előrendelés

Idén ősszel visszatér a Battlefield sorozat, méghozzá egy kizárólag online multiplayert tartalmazó, 128 fős csatákkal csábító, futurisztikus epizóddal. A Battlefield 2042 már előrendelhető Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re az Áruházban.

Megjelent a Phantasy Star Online 2 New Genesis

Megújult a Sega ingyenes MMORPG-je, és a mai naptól vadonatúj látvánnyal, új világgal és lehetőségekkel vár mindenkit. A Phantasy Star Online 2 New Genesis valódi evolúciója az évek óta népszerű online szerepjátéknak.

Warhammer Skulls fesztivál június 3-tól

Xbox konzolokon és Windows 10-en is kezdetét veszi a minden évben megrendezett Warhammer Skulls fesztivál, ami a Warhammer videójátékok ünnepe. Új bejelentések, megjelenések és ingyenes napok várják az Xbox játékosokat mindkét platformon.

Megjelent a MechWarrior 5: Mercenaries

Súlyos vasak és kőkemény fegyverek veszik át a hatalmat az Xbox konzolok felett, mert visszatért, és újra háborúba hív egy legendás sorozat. A MechWarrior 5: Mercenaries a mai naptól Xboxra is kapható, és Game Pass tagsággal is elérhető.

Játékok Golddal: 2021. június

Egy lendületre építő platformer, egy világmegmentő akciójáték és két verekedős cím került a júniusi Gold játékok közé. A Microsoft kiadta a listát – ezekkel az ingyenes produkciókkal kezdődik az idei nyár.

Előrendelhető a The Ascent

Július végén érkezik a nyár legnagyobb Xbox exkluzív játéka, és végre elmerülhetünk a The Ascent lenyűgöző cyberpunk világában. A látványos next-gen akció-RPG már előrendelhető az Áruházban, de Xbox Game Pass tagsággal is elérhető lesz.

Game Pass: Május második fele

Rengeteg játék kerül be az Xbox Game Pass kínálatába május utolsó két hetében. Teherautós szimulátortól az akció-RPG-ig számos műfaj képviselteti magát a tavasz utolsó nagy rohamában. Lista a kattintás után.

Idén 20 éves az Xbox

Komoly mérföldkövet lép át idén az Xbox, a Microsoft konzolja ugyanis húsz éve indult útjára. A vállalat ennek örömére ünnepi eseménysorozatot jelentett be, amely november 15-ig tart.

Megérkezett a májusi Xbox frissítés

Quick Resume javításokkal, audió passthrough lehetőséggel és más apróságokkal a mai napon elérhetővé vált a májusi Xbox frissítés, ami kényelmesebbé teszi a konzolos játékot. A szülők is kaptak néhány új lehetőséget.