Elhagyta a bétát a Paladins

Hosszú hónapok után a Hi-Rez Studios lövöldözős játéka nem béta többé. A Paladins kilépett a félkész állapotból, és mától teljes játékként vár mindenkit. 25 millióan már játsszák, és mindenkinek ajándék jár.

Aragami: Shadow Edition bejelentés

A Lince Works 2016-os lopakodós játéka végső kiadást kap, amely az alapjáték mellett minden extrát is tartalmaz, és hamarosan Xbox One-ra is megjelenik. Lehet készülni a csendes gyilkolásra.

Előrendelhető a Sega Mega Drive Classics

Május végén több, mint ötven Mega Drive klasszikust kapunk egy csomagban Xbox One-ra. A Sega eddigi egyik legnagyobb gyűjteménye már előrendelhető az áruházból, és pontos játéklista is van.

Ingyen Honda a Forza Motorsport 7-ben

A legújabb frissítéssel együtt ingyenes autót is kaptunk a Forza Motorsport 7-hez – mégpedig az eddigi legvadabb Civic Type-R személyében.

City of Brass – Mixer integráció, 4K

Megjelent a BioShock egykori fejlesztőinek új játéka, a City of Brass, amely Xbox One-on különleges funkcióval, beépített Mixer integrációval bír, így az élő közvetítéseknek maguk a nézők is közvetlen részesei lehetnek.

Három játék is ingyen játszható a hétvégén

Nem panaszkodhatnak az Xbox Live Gold előfizetők, az új ingyenes játékok mellé ezen a hétvégén három másik cím is társul, amikkel korlátlanul lehet játszani az elkövetkező napokban. Újabb ingyenes hétvége kezdődik.

Super Lucky’s Tale – Őrző próbatételek

Új kiegészítőt kapott a Playful Corp. Xbox exkluzív mászkálós játéka, a Super Lucky’s Tale. A második DLC különleges próbákra és minijátékokra fókuszál, retró hangulatú körítésben.

State of Decay 2 launch trailer

Ebben a hónapban jelenik meg a soron következő Xbox exkluzív játék, a State of Decay 2. Az Undead Labs zombis túlélőkalandjához megérkezett az utolsó trailer is, sok új gameplay jelenettel.

Ys Origin teszt

Xbox One-ra is ellátogatott a hosszú ideje hódító, japán Ys sorozat, méghozzá egy könnyen befogadható akció-RPG révén. Az Ys Origin bepillantást enged a kezdetekbe, hamisítatlan távol-keleti stílusban.

Shadow of the Tomb Raider képek és trailer

Lara Croft következő kalandját végre leleplezték. CG videót, képeket is kaptunk a Shadow of the Tomb Raiderből, de van pontos megjelenési dátum is. Ez a vég kezdete! Vagy a kezdet vége?

Battlezone – Tankcsata a munka ünnepére

Végre Xbox One-ra is megjelenik a Rebellion tankos játéka, az összes kiadott extrával és DLC-vel együtt. Az újjáéledő legenda arany kiadásáról videót is kaptunk – május 1-jén indul a virtuális háború.

Eredeti Xbox kompatibilitás: Második kör

Az ígéreteknek megfelelően ma megérkeznek az új, kompatibilis eredeti Xbox játékok. 11 címmel bővül a lista. A jó hír: a magyar Áruházban is kapható az összes.

Game Pass: 2018. májusi belépők

Kisebb meglepetésre már most, a hónap közepén elmondta a Microsoft, mik lesznek a májusi új Xbox Game Pass játékok. Nyolc játék kerül a havidíjas kalapba – nem is akármilyenek!

Megérkezett a tavaszi Xbox One frissítés

Számos újdonsággal és rég várt funkcióval a Microsoft végre kiadta a tavaszi Xbox One frissítést, ami így már nemcsak az Insiderek, hanem mindenki számára elérhető. A 1804-es verziószámú rendszer sok olyasmit tartalmaz, amit a közösség már régóta igényelt.

Xbox – Discord együttműködés

Hamarosan lehetőség lesz összekapcsolni az Xbox és a Discord fiókunkat, így az online chatszolgáltatásban lévő barátaink is láthatják, épp mivel játszunk, és könnyen csatlakozhatnak.

Játékok Golddal: 2018. május

Sport, lopakodás, utcai verekedés és sci-fi lövöldözés került a 2018 májusi Gold kalapba. A lista elég erős, ráadásul egy vadonatúj játékot is kapunk, ami így ingyenesként debütál Xbox One-on.

Train Sim World: Founders Edition teszt

Pecázás után vonatozni hív bennünket a Dovetail Games. Ehhez hasonló játék konzolon még nem volt, a Train Sim World ezért mindenképp hiánypótló játék. De vajon jó is?

Xbox @ E3 2018

Változtat az eddigi szokásán a Microsoft, és az E3-as konferenciáját egy kissé más helyszínen tartja, a korábbinál nagyobb területen és nagyobb közönséggel. Megvan a pontos időpont is.

Monster Hunter: World – Jön Kulve Taroth

Minden eddiginél keményebb ellenfél kerül a Capcom szörnyvadász játékába. Az új, időszakos esemény minden játékos összehangolt munkáját igényli majd, ehhez mérten pedig komoly jutalmakkal is kecsegtet.

Megérkeztek az új kompatibilis Xbox játékok

Jó hír, hogy az első körben bővülő eredeti Xbox kínálat egy cím kivételével elérhető a magyar Áruházban is. Így hét plusz egy klasszikussal bővült a Visszafelé Kompatibilitási lista, amelyek ma estétől tölthetők Xbox One-ra.