Activision Kiadói Vásár

Ezen a héten a világ egyik legnagyobb kiadójának játékai vannak leárazva. A Call of Duty epizódok mellett Prototype, Geometry Wars és King’s Quest epizódok is olcsóbbak, de sok más is bekerült a kalapba.

Call of Duty: Hősök testvérisége

Nem kell már sokat várni a következő Call of Duty játékra, ami hosszú idő után visszaviszi a sorozatot a II. Világháború időszakába. Az új epizódról most hatperces werkfilmet kaptunk, amit a hangulata miatt is érdemes megnézni.

Minecraft: Végre együtt

Megérkezett a Better Together frissítés, ezzel pedig a Minecraft csaknem összes verziója egyetlen, közös univerzumban egyesült. Megvalósult a valóban platformfüggetlen, közös játék terve.

Már 130 játék van az Xbox One X Enhanced listán

Világszerte megkezdődtek az Xbox One X normál kiadásának előrendelései, ezzel együtt pedig egyre több fejlesztő jelenti be az új konzol teljes támogatását. A lista már 130 játékot számlál, és a java még hátra van.

Előrendelhető a Monster Hunter: World

Első ízben látogat Xbox platformra a Monster Hunter sorozat, a játék pedig már előrendelhető az Áruházból. Két változatban is kapható, az előrendeléshez digitális extrák járnak.

Forza Motorsport 7 launch trailer és demó

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Forza Motorsport 7 demója, ami már tölthető Xbox One-ra és Windows 10-re, emellett pedig a játék utolsó kedvcsinálóját is megnézhetjük. További információk is kiderültek a játékról.

Több erőforrást kapnak az UWP játékok

A nagy őszi Windows 10 / Xbox One frissítés egyik hozadékaként a Microsoft jelentősen több hardveres erőforrást fog biztosítani az UWP fejlesztők számára Xbox One-on, ezáltal nagyobb teljesítményű, jobb játékok is kihasználhatják a platform előnyeit.

Project CARS 2 teszt

Két év után tér vissza a Slightly Mad Studios a virtuális versenypályákra, ahol újra felbőgnek a motorok egy nagyobb, kiforrottabb produkció reményében. Vajon sikerült kijavítani az előd hibáit, vagy a Project CARS 2 potenciálja is kihasználatlan maradt? Teszt.

Elite Dangerous 2.4: The Return

Megjelenési dátumot kapott a világ legjobb űrszimulátorának következő frissítése. Visszatérnek a thargoidok, a galaxis pedig veszélyesebbé válik, mint valaha.

Megnő a Game DVR felbontása

Az Xbox One X közeledtével sok ponton fejlődik az Xbox One operációs rendszere, amiből a hagyományos konzolok is hasznot húznak. Az egyik ilyen új opció lesz, hogy 1080p-ben is rögzíthetünk videókat a játékokból.

Path of Exile 3.0.1b

Nyakunkon a Path of Exile első nagy frissítése, ami számos helyen rendbe teszi a kezelőfelületet, hibákat javít, és a kiegyensúlyozottságon is csiszol. Kiforrottabbá válik az év legjobb akció-RPG-je.

Halo Champioship Series London 2017

Ezen a hétvégén rendezik a HCS európai döntőit Londonban. A kontinens 32 legjobb csapata küzd meg, a legjobbak kijutnak a világbajnoki döntőre. A meccsek élőben nézhetők.

Bandai Namco Kiadói Vásár

Ezen a héten sem maradunk kiadói vásár nélkül, most a Bandai-Namco Xbox One és Xbox 360 címei közül válogathatunk. A kedvezmények a 60-70%-ot is elérhetik, és elég széles a lista.

Ancestors Legacy gameplay bemutató

Egy új valós idejű stratégiai játék bukkant fel a horizonton. A Destructive Creations RTS-e a sötét középkorba kalauzol bennünket, ahol taktikai csaták várnak. A jövőre érkező játékból most hosszú, húsz perces bemutatót kaptunk fejlesztői kommentárral.

Új Xbox One headsetek érkeznek

Több gyártó is bejelentett új Xbox One fejhallgatókat az elmúlt héten, amiknek az az érdekessége, hogy az Xbox Wireless protokollt használják, ezáltal gyorsabb és tisztább kommunikációt tesznek lehetővé az Xbox saját szabványán keresztül. Öt modell mutatkozott be.

Pinball FX3 részletek

Megjelenési dátum, egyjátékos és multiplayer módok, új asztalok és videó – szinte mindent tudunk az új flipper játékról, amire már nem is kell sokat várni. Három hét múlva itt a következő felvonás.

4K-ban tér vissza az L.A. Noire

Meglepő, de annál kellemesebb bejelentés a Rockstar Games részéről: újra kiadják az L.A. Noire játékot, feljavított grafikával, extra tartalmakkal és Xbox One X támogatással. Az emlékezetes detektív kaland szebb lesz, mint valaha.

Aranylemezre került a Forza Motorsport 7

A Turn 10 Studios a mai napon bejelentette, hogy a Forza Motorsport 7 elkészült, és megkezdődött a gyártás, így a megjelenés a tervek szerint zajlik majd. Hamarosan demót is kapunk, konzolra és PC-re egyaránt.

Skyrim ingyenes hétvége

Xbox Live Gold előfizetők ezen a hétvégén ingyen letölthetik, és korlátlanul játszhatják a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition játékot Xbox One-on, miután újabb akciós hétvége vette kezdetét. Ha eddig kimaradt a játék, most érdemes bepótolni.

Megjelent a Destiny 2

A terveknek megfelelően mától elérhető a Destiny 2 Xbox One-ra. A Bungie hatalmas online lövöldözős játéka új helyszíneket, jobb kampányt, multiplayert és változatosabb kihívásokat ígér.