Megújul az Xbox Store

Hamarosan megújult külsőt kap az Xbox One menüjében elérhető Áruház alkalmazás. Az új Xbox Store gyorsabbá és áttekinthetőbbé válik, és sokkal kényelmesebben lehet kontrollerrel használni. Az új app tesztje napokon belül megkezdődik.

Megjelent a Yakuza Kiwami 2

Folytatódik Kazuma Kiryu története Xbox One-on. Megérkezett a Yakuza Kiwami 2, a sorozat harmadik darabja, gyönyörűen felújítva. A legjobb, hogy nagyon kedvező áron kapható, és mindjárt Xbox Game Pass tagsággal is játszható.

Disintegration ingyenes hétvége

A V1 Interactive új multiplayer akciójátéka ezen a hétvégén ingyenesen letölthető és kipróbálható minden Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizető számára. Belső nézetű lövöldözés és valós idejű stratégia keveredik a harcmezőn.

Játékok Golddal: 2020. augusztus

Annak rendje és módja szerint megkaptuk a következő havi Games With Gold listát. A nyár utolsó hónapja kicsit rendhagyó, hiszen a két Xbox One játék mellett nem, Xbox 360, hanem eredeti Xbox játékok kerültek az ingyenes kalapba.

Előrendelhető a Dragon Quest XI

Minden idők egyik leghíresebb JRPG sorozata végre Xbox platformon is megveti a lábát. Az idei év végén érkezik a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition a Microsoft konzoljára. Már előrendelhető, de Game Pass-ban is benne lesz.

Xbox Games Showcase összefoglaló

Az idei nyár egyik legfontosabb műsorában a Microsoft végre leleplezte (legalábbis részben), hogy milyen játékokon dolgoznak az Xbox Game Studios csapatai. Bemutatkoztak a first-party produkciók, és több, teljesen új bejelentést láthattunk élőben, július 23-án este.

Halo Infinite gameplay bemutató

A július 23-i Xbox Games Showcase műsorban végre teljes valójában bemutatkozott Master Chief legújabb kalandja, a Halo Infinite, amelyből most először valódi gameplay-t láthattunk.

Előrendelhető a Yakuza: Like a Dragon

Idén ősszel érkezik a Ryu Ga Gotoku Studio népszerű Yakuza sorozatának legújabb, immár hetedik része, ami tiszta lappal indít. A Yakuza: Like a Dragon már előrendelhető Xbox One-ra, egyúttal Xbox Series X-re is.

Elkezdődött a Summer Game Fest

Több, mint 60 új játék demójával kezdetét vette az Xbox Summer Game Fest. Valódi rendezvények hiányában most minden Xbox One játékos a saját otthonában próbálhatja ki az érkező újdonságokat. A demók már elérhetők az Áruházban.

Ghost Recon Breakpoint ingyenes hétvége

Nagyszabású frissítésen esett át a Ubisoft nyílt világú akciójátéka, a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, amibe végre bekerültek a gépi csapattársak. Az új funkciót most mindenki kipróbálhatja az ingyenes hétvége keretében.

Game Pass: Július további játékai

A hónap második felében tovább forrósodik a hangulat, nemcsak az időjárás, hanem az érkező új Xbox Game Pass játékok miatt is. A Microsoft közzé tette, mely játékokra számíthatunk a havidíjas játékbérlet kínálatában a következő hetekben.

Xbox Velocity Architecture részletek

Az Xbox Series X lesz minden idők legerősebb konzolja, amelynek a lelkét az Xbox Velocity Architecture nevű tervezési filozófia adja. A Microsoft most megosztotta ennek részleteit. Ettől lesz igazán gyors a következő generáció.

Előrendelhető a Microsoft Flight Simulator

Hamarosan megérkezik a Microsoft Flight Simulator következő generációja. A régóta készülő, és zárt alfa teszt keretében csiszolódó repülőgép-szimulátor lassan elkészül, és augusztus közepén meg is jelenik PC-re.

Ubisoft Forward összefoglaló

Az idei nyár egyik legjobban várt online eseménye volt a Ubisoft Forward, amelyen a francia kiadó részletesebben bemutatta néhány jövőbeni játékát. Három nagy cím Xbox One-ra előrendelhető is lett.

Xbox Games Showcase – Július 23.

A Microsoft a hónap végén mutatja be a saját játékait. Végre pontosabb képet kapunk arról, milyen címekkel készül az Xbox Game Studios a következő generációra.

Summer Game Fest – Több, mint 60 demóval

A koronavírus járvány miatt idén elmaradnak a nagy videojátékos rendezvények. Helyettük otthon próbálhatjuk ki a legújabb, még megjelenés előtt álló Xbox One játékokat. Július 21-én indul a Summer Game Fest esemény.

Játékok Golddal: 2020. július

Az év hetedik hónapjában sem maradunk ingyenes játékok nélkül. Az Xbox Live Gold előfizetők ralizhatnak, kosárlabdázhatnak, nagyvárosban akciózhatnak, és a gyerekek számára is jut egy kedves kaland. Games With Gold, 2020 júliusában.

Ma indul a CrossfireX nyílt béta

Június 25-től 28-ig minden Xbox One tulajdonos kipróbálhatja a koreai Smilegate multiplayer lövöldözős játékát. A CrossfireX nyílt bétája már tölthető, néhány pályát és játékmódot lehet benne kipróbálni.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time bejelentés

Már éppen ideje volt, hogy bejelentsék a Crash Bandicoot 4 létezését és érkezését – a népszerű platformer hős negyedik számozott kalandja idén ősszel jön Xbox One-ra. Az időutazós kalandjáték már elő is rendelhető az Áruházból.

Előrendelhető a Star Wars: Squadrons

Idén ősszel legendás űrhajók pilótafülkéjébe pattanhatunk, és részt vehetünk a messzi-messzi galaxis háborújában. A Star Wars: Squadrons egy ígéretes játék, ráadásul kellemes áron rendelhető elő Xbox One-ra, digitális extrákkal.