Forza Horizon 4 novemberi frissítés

Ma érkezik a Forza Horizon 4 legnagyobb őszi frissítése, ami számos ponton módosít, javít és bővít a Nagy-Britannia útjain kóborló játékosok lehetőségein. Az év legjobb autós játéka most még jobbá válik, köszönhetően néhány okos ötletnek.

Megjelent a Battlefield V

Többfázisú korai hozzáférési időszak után mától végre hivatalosan is elérhető a Battlefield V Xbox One-ra. Az EA DICE új lövöldözős játéka hangulatos és nagyszabású virtuális háborút ígér, ami Xbox One X-en a legjobb.

Cross-play támogatást kapnak a Hi-Rez játékai

A SMITE, a Paladins és a nemsokára megjelenő Realm Royale is támogatni fogja a platformok közötti játékot. A hétvégén emellett sok egyéb újdonságról is lekerült a lepel.

Forza Motorsport 7 novemberi frissítés

Megérkezett a Forza Motorsport 7 legújabb frissítése, ami jelentős változásokat hoz a játék életébe. Új ütközési modell, új funkciók és tartalmak kerültek a Turn 10 Studios éppen egyéves produkciójába.

Black Friday 2018

Megkezdődtek a fekete pénteki akciók Xbox Live-on. Vasárnapig a Gold előfizetők exkluzív hozzáférést kapnak az ajánlatokhoz, november 19-től viszont mindenkinek szabad a vásár.

Xbox One PlayIT Show 2018 Ősz

Nem kell már sokat várni: november 18-án visszatér Magyarország és Közép-Európa legnagyobb videojátékos rendezvénye, az Xbox One PlayIT Show. Programokban pedig most sem lesz hiány.

Ma érkezik a billentyűzet és egér támogatás

Hosszas várakozás után a Microsoft november 14-én elérhetővé teszi a fejlesztők számára a hivatalos billentyűzet és egér támogatást Xbox One-on. Ebben a hónapban nyolc játék használja ki az új funkciót, a közeljövőben pedig továbbiak csatlakoznak.

Feljavítva élvezhető a Final Fantasy XIII trilógia

Nem akármilyen játékokkal bővült az Xbox One Visszafelé Kompatibilitási programja. A három Final Fantasy XIII epizód most már a jelenlegi generációban is játszható, ráadásul rögtön Xbox One X javításokkal együtt.

Megjelent a Spyro Reignited Trilogy

Némi csúszást követően végre befutott a 3D-s platformerek egyik legkedveltebb trilógiája. A Spyro Reignited Trilogy teljesen újraalkotott grafikával, és modernizált irányítással fogja csokorba a három eredeti játékot.

Tovább bővül az Xbox Game Pass

A sok X018-as bejelentés közül a legtöbb időt talán az új Xbox Game Pass bejelentések kapták. A közeljövőben 16 új játékkal bővül a havidíjas szolgáltatás, köztük sok premier megjelenéssel. Teljes lista a kattintás után.

Crackdown 3 megjelenés és előrendelés

Hosszas fejlesztés után végre révbe ér a Crackdown 3. Az Xbox exkluzív nyílt világú akciójáték az előre ígért dátumhoz képest egy héttel korábban érkezik, és már előrendelhető az Áruházból. Új videót is kaptunk hozzá.

Tovább bővül a Microsoft Studios

Két újabb csapat felvásárlását jelentette be a Microsoft a november 10-én megtartott X018 rendezvényen. Két RPG nagyágyú, az inXile Entertainment és az Obsidian Entertainment csatlakozik a belsős stúdiók táborához, és készítenek ezentúl Xbox exkluzív játékokat.

X018 – Nézd élőben

November 10-én, szombaton este visszatér a hagyományos Xbox rendezvény. Az X018 hosszú, kétórás adással jelentkezik élőben, új hírekkel és bejelentésekkel.

Xbox Live Ingyenes Napok – November 8-11

Kellemes hétvége elé néznek az Xbox One játékosok. Nem csak a szombati, visszatérő X018 rendezvény miatt, hanem azért is, mert ezekben a napokban mindenki Gold nélkül játszhat. Két játék pedig ingyen letölthető ezekben a napokban.

Xbox One X támogatást kapott a Mass Effect: Andromeda

Apró örömhír a Mass Effect rajongók számára: a sorozat legutóbbi darabja, az Andromeda Xbox One X támogatást kapott, nagyobb felbontással és HDR-rel. A játék ráadásul nagyon olcsón kapható.

Verekedős és lövöldözős játékok vására

Ezen a héten két népszerű műfaj kerül reflektorfénybe Xbox Live-on. Verekedős, lövöldözős, illetve az ilyen elemeket ötvöző indie játékok kaphatók olcsóbban, akár fél áron, vagy annál is nagyobb kedvezménnyel.

Megjelent a World of Final Fantasy Maxima

Kezdődik a Final Fantasy dömping Xbox One-on. A Square-Enix egész sor játékot ad ki újra, most már a Microsoft konzoljára is, ezek közül ma érkezett az első. A World of Final Fantasy Maxima már tölthető az Áruházból.

Xbox One-ra jön az Eternal

Mobilok és PC után konzolon egyedülállóként Xbox One-ra érkezik a Dire Wolf Digital ingyenes fantasy kártyajátéka. Az Eternal egyúttal eSport hódításba is kezd, rendszeres bajnokságokkal és pénzdíjakkal.

Sikeresen indult a Warface

Úgy tűnik, az Xbox One játékosok ráharaptak az ingyen háborúra. A Warface az őszi játékdömping és az erős műfajbéli konkurencia ellenére hamar egymillió játékos fölé tornázta magát – jelentették a játék fejlesztői.

Rocksztárok és rabszolgák

Kiborult a bili: a Red Dead Redemption 2 megjelenését beárnyékolja a Rockstar Games körül kialakult botrány, amely nemcsak a csapat, hanem az iparág egyik komoly problémájára is ráirányította a figyelmet.