Megjelent a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Betömhetjük az egyik legnagyobb lyukat az Xbox One játékpalettáján. A Final Fantasy sorozat egyik legjobb darabja, a XII: The Zodiac Age mostantól elérhető a Microsoft konzoljára is, felújított grafikával és játékmeneti javításokkal.

Játékok Golddal: 2019. május

Színes kínálattal jelentkezik a Games With Gold program idén májusban. Partijáték, egy kis sport a szabad levegőn, rovarirtás és a képregények világa kerül napirendre az év ötödik hónapjában. Részletek a kattintás után.

Blacksad: Under the Skin bejelentés

Videojáték feldolgozást kap Juan Díaz Canales és Juanjo Guarnido képregény-sorozata, a Blacksad. A szintén spanyol Pendulo Studios kalandjátékát a Microids adja ki Xbox One-ra. Idén ősszel bújhatunk macskabőrbe.

Mi az a RAGE 2?

Hamarosan megjelenik az Avalanche Studios és az id Software közös lövöldözős játéka, a RAGE 2 Xbox One-ra. A legújabb videóban áttekinthetjük, mire is számíthatunk, egy másik trailer pedig az előrendelői ajándékokat mutatja be.

Hamarosan érkezik a Mixer Loot

A Microsoft streaming platformja nemsokára új funkcióval bővül. A Mixer Loot funkció élő közvetítések megtekintése után ad játékbeli extrákat.

Xbox One X: Gyönyörű világok

A Microsoft új reklámfilmmel igyekszik felhívni a figyelmet az Xbox One X Enhanced játékok szépségére. A kisfilm olyan, mintha egy ismeretterjesztő csatorna összeállítását néznénk, pedig ezek „mindössze” videojátékok.

Minecraft – Falvak és fosztogatók

Megérkezett az örökké népszerű Minecraft legújabb frissítése, amivel új helyszíneket járhatunk be, falvakat ismerhetünk meg, és megvédhetjük őket a fosztogatóktól. A Village & Pillage nevű frissítés már elérhető minden platformon.

Assassin’s Creed Odyssey – Irány Atlantisz

Megérkezett az Assassin’s Creed Odyssey második, és minden bizonnyal legjobban várt kiegészítője. Ebben Atlantisz elveszett világát járhatjuk be, és találkozhatunk az első civilizáció képviselőivel is. Irány a legendák földje.

Xbox Ajándékkártya vásárlása online

Az Xbox Ajándékkártya mindig jól jön, mert bárki feltöltheti vele az online egyenlegét. Azt viszont kevesen tudják, hogy ilyen kódokat akár közvetlenül az interneten is lehet vásárolni.

További 360 játékok kaptak Xbox One X javítást

Újabb régi klasszikusokat élvezhetünk jobb képminőséggel Xbox One X-en. A Splinter Cell és a Fable sorozat részei is X patchet kaptak, a visszafelé kompatibilitás program pedig egy fontos játékkal bővült: most már Xbox One-on is játszható a Ninja Gaiden II.

Xbox One S All-Digital Edition bejelentés

Hamarosan új taggal bővül az Xbox One gépcsalád. Érkezik az Xbox One S All-Digital Edition, az első, lemezmeghajtó nélküli konzol a Microsofttól.

Megjelent a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Mától Xbox One-ra is elérhető az egyik legjobb Final Fantasy gyűjtemény, amely két részt, a X és a X-2 epizódokat tartalmazza felújított, HD grafikával. Ezzel két újabb klasszikus JRPG debütál a Microsoft konzolján.

Bemutatkozik a Forza Street

Vadonatúj Forza játék, de nem a megszokott formában: a mai naptól elérhető a Forza Street, amely egy új közönséget hivatott megszólítani, először Windows 10 PC-n, később okostelefonokon is. Új utakon a Microsoft autós sorozata.

Star Wars Jedi: Fallen Order előrendelés

A szombati bejelentés után már elő is rendelhető Xbox One-ra a Respawn Entertainment által fejlesztett, új Star Wars játék. A Jedi: Fallen Order idén ősszel érkezik, és kétféle változatban kapható, előrendelői ajándékokkal.

Xbox Tavaszi Vásár 2019

Újra itt a tavasz, vele együtt pedig a nagyszabású Xbox Live vásár is megérkezett. Több, mint 500 játék, akár 50%-os árzuhanás, Gold előfizetők számára 10%-kal nagyobb kedvezmények.

Elite Dangerous – Áprilisi frissítés

Hosszú szünet után újabb funkciókkal gazdagodik a Frontier Developments űrszimulátora, az Elite Dangerous. A brit fejlesztők tegnap közzé tették, mi várható április végén. Nagyobb változtatások helyett kisebb, hasznos módosításokat kapunk.

Game Pass: Áprilisi folytatás

Ahogy az várható volt, tovább bővül ebben a hónapban az Xbox Game Pass kínálata. A Microsoft mai bejelentése szerint hat újabb játék várható a szolgáltatásban, holnaptól kezdve. Igen jó címeknek örülhetnek az előfizetők.

Phoenix Wright Xboxon is praktizál

Fennállása óta először érhető el Xbox konzolon a Phoenix Wright: Ace Attorney sorozat. A Capcom nyomozós, ügyvédes drámasorozatának első három epizódja gyűjteményes formában kapható. Mától irány a tárgyalóterem.

Dangerous Driving – Visszatért a Burnout szelleme

A népszerű Burnout sorozat egykori fejlesztői elkészítették a folytatást, amit hivatalosan sosem kaptunk meg. Elkészült a Dangerous Driving, nyaktörő sebességgel, nyílt utakkal és persze hatalmas balesetekkel.

Operencia: The Stolen Sun teszt

Magyar népmesék, legendák és történelem elevenedik meg a Zen Studios legújabb játékában. A leginkább a flipperasztalairól ismert stúdió vajon az RPG műfajában is képes volt nagyot alkotni?