Game Pass: November második fele

Erős játékkínálattal búcsúztatja az őszt az Xbox Game Pass. Érkezik egy ütős akciójáték, több érdekes indie produkció, PC-re pedig három komoly cím is elérhetővé válik, legyen szó sötét fantasy-ről vagy fűszervadászatról a dűnék között.

Idén is lesz Game Pass Online Fesztivál

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Xbox Magyarország szervezésében idén is visszatér a Game Pass Online Fesztivál, amelynek keretében hírességek és videójáték-szakértők teszik próbára magukat a legjobb Xbox Game Pass játékokban.

Game Pass: November első fele

Ha arra vártál, hogy évszázadokkal ezelőtti rejtélyeket oldj meg Bajorországban, focicsapatot vezess a győzelemre vagy visszatérj a majmok szigetére, akkor november a te hónapod. Széles kínálattal bővül az Xbox Game Pass a következő hetekben.

Game Pass: Október második fele

Rettegésben nem lesz hiány az Xbox Game Pass kínálatában Halloween közeledtével, de az októberi kínálat minden idők egyik leghíresebb japán szerepjátékával és néhány ígéretes indie produkcióval is bővül. Lehet felkészíteni a kötél idegeket!

Game Pass: Október első fele

A felhőben, konzolon és PC-n is sok új játéknak örülhetnek a Game Pass tagok – sűrű lesz az idei október azoknak, akik tartani kívánják a lépést. Premier játékokból sincs hiány, háború és horror is felbukkan az új címek között.

Game Pass: Szeptember második fele

Elindul a halálos időhurok, szétszerelhetünk űrhajókat, tenyészthetünk földönkívülieket, és számos más új kalandba kezdhetünk bele az Xbox Game Pass tagság segítségével, szeptember második felében. Itt a teljes lista.

Elérhető a Discord hanghívás Xbox konzolokon

A mai nappal minden Xbox One és Xbox Series X|S tulajdonos számára megnyílt a lehetőség, hogy Discordon keresztül beszélgessen barátaival, hanghívás és csoportos hívás funkciókkal egyaránt.

Xbox Elite Series 2 Core bejelentés

Szeptember 21-én a Microsoft egy új, fehér alapszínű Xbox Elite Series 2 Vezeték Nélküli Kontrollert dob piacra, ezzel tovább bővíti a játékosok lehetőségeit, hogy profi minőségű kontrollerrel játszhassanak, megfizethetőbb áron.

Game Pass: Szeptember első fele

Disney álomvilág, vonatok, parkolás és kőkemény metál is várja a játékosokat a friss Xbox Game Pass kínálattal. 2022 szeptemberének első két hetében változatos és izgalmas kínálat érkezik, kicsiknek és nagyoknak való címekkel egyaránt.

A Death Stranding elérhető PC Game Pass-ban

A Kojima Productions és az 505 Games nagysikerű kalandjátéka, a Death Stranding most már Xbox platformon is elérhető, PC Game Pass tagsággal a Microsoft Store-ban. A különleges produkció ráadásul Xbox achievementeket is kínál.

Game Pass: Augusztus második fele

Kávé, kommandó és kaland minden mennyiségben – ez vár az Xbox Game Pass tagokra 2022 augusztusának második felében. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát, benne több új premier játékkal.

Xbox @ Gamescom 2022

A Microsoft és az Xbox csapat idén visszatér Kölnbe, a Gamescom helyszínére, ahol 2019 óta először személyesen is találkozhat a játékosközösség.

Game Pass: Augusztus első fele

Főzhetünk, kommandózhatunk, iskolába járhatunk és rakétahajtású autókkal is golfozhatunk idén augusztusban, ha rendelkezünk Xbox Game Pass tagsággal. A Ubisoft újabb címet emel be a szolgáltatásba, és a PC-s kínálat is bővül.

Discord csevegés hamarosan Xbox konzolokon

A Microsoft és a Discord szoros együttműködésének köszönhetően hamarosan Xbox konzolokon is elérhetővé válik a Discord Voice Chat (hangos csevegés) funkció. Az újítást az Insiders program tagjai a mai naptól tesztelhetik.

Game Pass: Július második fele

Nagyszabású szerepjáték, interaktív dráma, motorverseny és akció-kalandok is bekerülnek az Xbox Game Pass kínálatába július utolsó heteiben. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát, összesen hat érkező címmel.

As Dusk Falls – Első benyomások

Július 19-én az Xbox Game Studios és az Interior Night egy új, interaktív drámával igyekszik emlékezetesebbé tenni az idei nyarat. Az As Dusk Falls magyar felirattal érkezik – megjelenés előtti benyomások az új produkcióról.

Game Pass: Július első fele

Egy rakás játék borul a nyakunkba idén júliusban – már abban az esetben, ha rendelkezünk Xbox Game Pass tagsággal. Premier címek, visszatérő közönségkedvencek és sok más érkezik a nyár derekán minden platformra.

Game Pass: Június második fele

A júniusi bejelentések után itt az ideje, hogy folytatódjon az Xbox Game Pass kínálatának bővülése. A hónap fennmaradó heteiben öt további cím érkezik, köztük egy legendás trilógia, egy híres akciójáték, és a régen várt FIFA 22.

Bemutatkozott a Starfield

A 2022-es Xbox & Bethesda Games Showcase legnagyobb eseményeként gameplay formában is bemutatkozott a Bethesda Game Studios fennállásának legnagyobb játéka, az Xbox exkluzív Starfield. 2023-ban indulunk a csillagok közé.

Diablo IV gameplay bemutató

2023-ban elszabadul a pokol, remélhetőleg a legjobb értelemben. A Blizzard Entertainment bemutatta az első gameplay jeleneteket a Diablo IV-ből Xbox Series X-en, és lerántotta a leplet egy új karakterosztályról is.