Elkészült a Slime Rancher

Hosszas fejlesztést követően kilépett a Game Preview programból a Monomi Park belső nézetű kalandjátéka, és mától tölthető a végleges verzió, Xbox Live Gold tagoknak ráadásul ingyen. Irány farmerkedni egy idegen bolygóra!

Forza Horizon 3: Holnap jön a Regalia

A Final Fantasy XV-ből megismert hatalmas méretű autó augusztus 1-jén a Forza Horizon 3-ba költözik. A Microsoft és a Square-Enix különleges együttműködésének hála Ausztráliában hajthatjuk meg Noctis és barátai híres járgányát.

Infinite Minigolf teszt

Flipperasztalok és várostromok után minigolfozni hív a Zen Studios. Új játékuk hozza a stúdiótól megszokott minőséget, vagyis alacsony áron kapunk remek szórakozást.

Diablo III ingyenes hétvége

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyenes játék nélkül, ahogy az már lassan megszokottá válik. Az Xbox Live Gold előfizetők a Diablo III: Reaper of Souls-t tölthetik le és játszhatják kedvükre, egészen kedd reggelig.

Game Pass: Augusztusi belépők

Augusztus 1-jétől hét újabb játék kerül be az Xbox Game Pass kínálatába. Egy kivételével mind Xbox One cím, ráadásul nem is rosszak. Feltámadnak a holtak, és koszosak is leszünk a sok ralizástól.

Elindult a Path of Exile béta

Végre az Xbox One tulajok is belekóstolhatnak a Path of Exile kalandjaiba. A fejlesztők bejelentették, hogy elindult a játék zárt bétája, jelentkezni a hivatalos honlapon lehet. Valószínűleg mindenki bejut, de érdemes minél előbb regisztrálni.

Bővült a Halo Wars 2 kampánya

Két új küldetéssel és egy régi ismerőssel bővült az egyre nagyobbá váló Halo Wars 2. A stratégiai játék története tovább gyűrűzik, a többjátékos módba pedig visszatért egy szimpatikus vezér. Itt a Spearbreaker kiegészítő.

GRIDD: Retroenhanced teszt

Utazás a VHS korszak virtuális valóságába egy néhány fős olasz csapat segítségével. A GRIDD a retró hullám legtetején lovagol szintetizátorral és lézer szemekkel.

Játékok Golddal: 2017. augusztus

Egy távoli világ gazdálkodói, őrült motorosok, démonokkal leszámoló hősnők és marsi szabadságharcosok is lehetünk augusztusban. Négy újabb játék érkezik a Games With Gold kínálatába, ezzel fordulunk rá lassan az őszi szezonra.

Elrajtolt a Fable Fortune

Az egykori Lionhead Studios alkalmazottakból álló új csapat viszi tovább a Fable sorozat legendáját. Első önálló produkciójuk a gyűjtögetős kártyajátékok és a hamisítatlan angol humor keverékét ígéri. Elindult a Fable Fortune Game Preview fázisa.

Megjelent az Infinite Minigolf

A magyar Zen Studios legújabb játéka konzolokra költözött. Megérkezett az Infinite Minigolf, igaz, a tavaszi megjelenés helyett nyár derekáig kellett várnunk rá.

Rutger Hauer az Observer főszereplője

Komoly sztárral bővült a Bloober Team cyberpunk túlélő-horror játéka. A műfaj egyik veteránja, a Szárnyas Fejvadászban legendásat alakító holland Rutger Hauer lesz a játék főszereplője, derült ki nemrég.

Visszatér a Summer Spotlight

Az idei nyár sem telik el kiváló indie játékok nélkül. Ahogy az már hagyománnyá vált, Xbox Live-on most is kiemelt megjelenések sora kezdődik, és egészen szeptember elejéig tart. Itt a 2017-es nyári dömping.

Multiplayer All Access hétvége

Ezen a hétvégén ismét megnyílnak az Xbox Live kapui mindenki előtt, és tele vagyunk ingyenes lehetőségekkel. A DOOM vagy a Destiny 2 béta mellett minden játék multiplayere szabadon játszható.

Tölthető a PES 2018 bétája

A Konami elérhetővé tette legújabb focis játékuk, a Pro Evolution Soccer 2018 online bétáját, ezzel tesztelik a játék rendszereit, hogy a végleges verzióban már ne legyen gond. A demót az Xbox Live Gold tagok próbálgathatják a hónap végéig.

DOOM ingyenes hétvége

Nemcsak a Bungie új lövöldözős játéka, hanem az id Software tavalyi mesterműve is ingyen kipróbálható a hétvégén. A bombasztikus DOOM ráadásul frissítést is kapott, és most nagyon jó áron vehető meg. Irány a pokol!

Indul a Destiny 2 béta

A mai naptól az előrendelők, péntektől pedig mindenki kipróbálhatja a Destiny 2-t Xbox One-on. Kezdési időpontok és részletek a bétáról a kattintás után.

Edith Finch Xbox One-ra jött

Jó hír az Xbox One tulajdonosok számára: a Microsoft konzoljára költözött a Giant Sparrow legújabb narratív kalandjátéka, a What Remains of Edith Finch. Mától mi is átélhetjük a Finch család történetét.

Kingdom Hearts III trailer és hírek

Múlt hétvégén rendezték a szokásos D23 fesztivált a Disney rajongóknak, ahol játékokról, így a Kingdom Hearts III-ról is szó esett. Új trailert kaptunk, és kiderült néhány apróság is a játékkal kapcsolatban.

Gold Ajánlatok (2017. július 18-25.)

A szokásosnál is nagyobb, sok esetben 60, 75 vagy akár 80%-os kedvezményekkel is elérhetők játékok ezen a héten Xbox Live-on. Capcom akciók is vannak, a japán kiadó több címe mindenki számára olcsóbb.