DOOM Eternal előrendelés ajándékokkal

Az E3-on bemutatták, a Microsoft Store-ban előrendelhető lett, és ajándék is jár az id Software új lövöldözős játékához. Ősszel érkezik a DOOM Eternal, amely kétféle változatban kapható Xbox One-ra.

Megjelent a Bloodstained: Ritual of the Night

Visszatért az „Igavania” – a klasszikus Castlevania szellemi örököse hosszas várakozás és többszöri halasztás után mától végre elérhető Xbox One-ra. 2D-s akció-platformer ritkán néz ki ennyire jól.

Xbox Game Pass Ultimate – Bevezető akció

Megjelent az Xbox Game Pass Ultimate tagság, ami egyben tartalmazza a konzolos és a PC-s Game Pass-t, és az Xbox Live Goldot, ezek minden előnyével. Június 30-ig pedig mindenki nagyon jó feltételekkel iratkozhat fel az új szolgáltatásra.

Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions

A mai napon érkezik a Forza Horizon 4 második, és egyben utolsó nagyobb kiegészítője, a LEGO Speed Champions, amely műanyagból kirakott világba viszi el a játékosokat. Három új autó és jó néhány kihívás ma estétől.

Xbox Elite Series 2 kontroller részletek

A 2019-es Xbox E3 konferencia talán legizgalmasabb bejelentése volt, hogy végre megérkezik a második generációs Elite kontroller. Az új irányító még az elődnél is több extrát kínál, profibb és tartósabb lesz, és beépített akkumulátorral rendelkezik.

Továbblép az Xbox Visszafelé Kompatibilitás program

A kompatibilitásért felelős csapat mostantól teljes erejével a következő konzolon dolgozik, ezért Xbox One-ra nem érkezik több kompatibilis 360 és Eredeti Xbox játék. Búcsúzóul ezen a héten nagyon sok játékot kapunk egyszerre.

Xbox E3 2019 konferencia összefoglaló

Lezajlott a 2019-es Microsoft Xbox E3-as konferencia, amin láthattunk összesen 60 játékot, 14 belsős fejlesztést, és végre feltűnt a horizonton a következő generációs Xbox konzol, a Project Scarlett is.

Xbox E3 2019 – További újdonságok

A Microsoft E3-as konferenciája tele volt játékokkal (összesen 60 címet láthattunk), így a legnagyobb, illetve a belsős fejlesztések mellett ideje megemlékeznünk a műsorban látott többi, nem kevésbé érdekes alkotásról is.

Xbox E3 2019 – Indie válogatás

Független fejlesztésű produkciókból sincs hiány a 2019-es E3-on. Velük együtt Xbox One-ra összesen több, mint kétezer játék áll fejlesztés alatt – most megnézhetünk néhányat közelebbről is, köszönhetően a rendezvénynek.

Xbox @ E3 2019

Itt az idő. Elkezdődött a 2019-es E3, a Microsoft június 9-én, magyar idő szerint este tíztől Xbox konferenciát tart, új bejelentésekkel és meglepetésekkel. Itt élőben nézheted.

Deals Unlocked – E3 Vásár

A Microsoft nem csak élő adással és új bejelentésekkel, hanem Xbox akciókkal is készül a 2019-es E3-ra. A „Deals Unlocked” vásár június 7-18 között érhető el Xbox Live-on.

Curve Digital Kiadói Vásár

Az E3 előtti héten a Curve Digital által kiadott digitális játékokat lehet beszerezni olcsóbban. Indie címek, kalandjátékok extrém alacsony árakon, akár ezer forint alatt.

Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition Bundle

Új színbe öltözött az Xbox One S konzol. A most bejelentett gépcsomaggal már lila színben is beszerezhető a Microsoft játékgépe, mellette Fortnite Battle Royale extrák találhatók.

Előrendelhető a Call of Duty: Modern Warfare

Bemutatkozott a 2019-es Call of Duty epizód. Az újjászületett Modern Warfare október végén érkezik, és már előrendelhető Xbox One-ra az Áruházból, rögtön háromféle változatban is. A bejelentés mellé az első trailert is megkaptuk.

PC-n terjeszkedik tovább a Microsoft

Teljes pályás letámadást intéz a Microsoft a PC játékosok meghódításáért. Bejelentették és PC-s Game Pass-t, és ezentúl minden saját fejlesztésű játék Steamen is elérhető lesz.

Játékok Golddal: 2019. június

Hidegre kerülnek az Xbox Live Gold előfizetők idén júniusban – legalábbis virtuálisan. Megérkezett a következő havi Games With Gold lista, szokás szerint négy játékkal. Küzdelem lesz minden mennyiségben.

Megjelent a Void Bastards

A System Shock 2 és a BioShock fejlesztőinek új, „stratégiai lövöldözős” játéka megérkezett. A képregényes látványvilágú, konzol exkluzív rogue-lite kalandjáték garantáltan friss élmény lesz mindenkinek – és Xbox Game Pass tagsággal is játszható.

Előrendelhető az F1 2019

A Codemasters idei évi Forma-1 játéka a szokottnál hamarabb érkezik, ráadásul több komoly újdonsággal is számolhatunk benne. Az F1 2019 már előrendelhető Xbox One-ra, kétféle változat közül lehet választani.

Kompatibilis játékok vására

Minden idők legnagyobb Xbox 360 játékakciója kezdődött ezen a héten, amiben kizárólag Xbox One-on is lejátszható, visszafelé kompatibilis játékok vesznek részt. Rengeteg klasszikus játék, amiket most érdemes bepótolni, elég nagy kedvezményekkel.

Game Pass – Így néz ki a folytatás

Nyolc újabb játékkal bővül hamarosan az Xbox Game Pass kínálata. A Microsoft ismertette a havidíjas játékbérlet új belépőit, eszerint több neves indie címnek és két premier játéknak is örülhetnek a tagok. Lista a kattintás után.