Február végén jön a Stellaris: Console Edition

Pontos megjelenési dátumot kapott, és előrendelhető státuszba lépett a Paradox Interactive sci-fi stratégiai játéka. A Stellaris: Console Edition optimalizált kezelőfelülettel és nagyon részletes szimulációval segíti a csillagok meghódítását.

Tom Clancy kiadói akció

Múlt héten a Far Cry sorozat leárazásának örülhettünk, most pedig a Tom Clancy franchise van soron. Játékok, kiegészítők és Szezonbérletek kerültek az Xbox Live akciós kalapjába. Kémek, katonák és világmegmentők minden mennyiségben.

Xenon Racer – Márciusban indul a száguldás

Olaszországból érkezik a következő futurisztikus versenyjáték. A Xenon Racerben nem lebegő, hanem kerekeken guruló autókkal kell meghódítanunk a jövő városait és versenypályáit. Március végén rajtol a különleges mezőny.

Megjelent az Ace Combat 7

Megérkezett az idei év első AAA játéka, egyenesen Japánból. Több, mint tizenegy év után számozott folytatást kapott az Ace Combat sorozat. A hetedik rész ismeretlen égboltja mától elérhető Xbox One-ra, kétféle változatban is.

Xbox One MasterCard kártya

Tavaly ősszel került bevezetésre egy új fizetőeszköz, az Xbox One PlayIT- illetve Konzolvilág kártya, ami nemcsak egyszerű és gyors fizetési lehetőséget kínál, de a kinézete is nagyon menő.

Game Pass: Újabb januári játékok

Nincs megállás az Xbox Game Pass bővülésében. A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy az év első hónapjában – ahogy az várható volt – további címekkel bővül a játékbérlet kínálata. Őrült városok, Középfölde árnyai és LEGO kalandok a folytatásban.

Far Cry Franchise Vásár

Újabb hét, újabb akciók, ahogy az most már lenni szokott. Ezen a héten a Far Cry sorozat epizódjai vannak jóárasítva Xbox One és Xbox 360 konzolon is. Akinek eddig kimaradt valamelyik rész, annak itt a remek alkalom bepótolni.

Xbox One-ra olcsó a DiRT Rally 2.0

Az előző részhez hasonlóan a Codemasters legújabb raliszmulátora, a DiRT Rally 2.0 is Xbox One-ra kapható legolcsóbban. Megkezdődött a digitális előrendelés minden más platformnál jobb áron, és digitális ajándék is jár mellé.

Mitsubishi a Forza Horizon 4-ben

A mai napon érkezik a Playground Games játékának a „Series 5” nevű frissítése, ami más újdonságok mellett kellemes meglepetést is jelent a játékosoknak. Visszatér a Mitsubishi a Forza Horizon 4-be, egy hét autót felvonultató, ingyenes autócsomaggal.

Pihenőre megy a Forza sorozat

2019-ben minden valószínűség szerint nem lesz új Forza játék, ehelyett a sorozat mögött álló csapatok az aktuális epizódokat fejlesztik tovább. Nagy változásokra számíthatunk a Motorsport 7 és a Horizon 4 esetében is.

THQ Nordic Kiadói Vásár

Ezen a héten a művészi kalandjátékok mellett a THQ Nordic legnépszerűbb játékai is olcsóbban szerezhetők be Xbox konzolokra. Platformerek, nagyszabású akciójátékok, és bepótlásra mindenképp érdemes kisebb címek kaphatók elég komoly kedvezménnyel.

Xbox One X Metro Saga Bundle

Meg is történt 2019 első Xbox hardverbejelentése. Februárban érkezik a Metro Saga gépcsomag, benne a népszerű franchise mindhárom epizódjával.

Művészi kalandok vására

Kezd beindulni ez az év is, úgyhogy érkeznek a menetrendszerű tematikus Xbox Live akciók. A zajos ünnepi időszak után, és a januári játékdömping előtt művészi indie alkotások vannak leárazva Xbox One-ra, sok esetben 50-75%-kal.

Előrendelhető a Black Desert

Sokat váratott magára a koreai Pearl Abyss MMORPG-je, de a konzolokon elsőként Xbox One-ra megjelenő Black Desert végre pontos megjelenési dátumot kapott, és elő is rendelhető az Áruházból. Háromféle változat különböző extrákkal.

Japán január

2019 első hónapjában sincs megállás, folytatódnak a nagy játékmegjelenések, amiket ezúttal a japán produkciók uralnak. Több rég várt távol-keleti franchise is visszatér, vagy elsőként látogat el Xbox One-ra.

Game Pass: Januári érkezések

Az ünnepi pihenőidőt magunk mögött hagyva Xbox Game Pass játékokkal indul az újév. A szolgáltatás számos címmel bővül januárban, ezek közül az első darabokat már harmadikán megkapjuk. Lista a kattintás után.

Countdown 2019 Akciók

Közeledik az év vége, úgyhogy megérkezett a szokásos Visszaszámlálás akció Xbox Live-ra. Több, mint 800 leárazott cím, a Gold tagok számára 10%-kal nagyobb kedvezmények.

Forza Horizon 4: Fortune Island benyomások

Viharos kalandok a Forza világában – megérkezett az első kiegészítő a Horizon 4-hez, ami új helyszínt, néhány új játékmechanikát és új autókat is kínál. De vajon elég jó és tartalmas-e?

Játékok Golddal: 2019. január

Az év egyik legjobb platformere, hivatalos ralizás, sírrablás és afrikai kalandok várják az Xbox Live Gold előfizetőket januárban. Lehullt a lepel 2019 első Games With Gold listájáról.

Bemutatkozott a Razer Turret

Az első, kifejezetten Xbox One-hoz tervezett billentyűzet és egér kombináció minőségi anyagokkal és RGB világítással próbálja meghódítani a konzolos játékosokat. A Razer bemutatta a Microsofttal közösen tető alá hozott Turret nevű eszközpárost.