Saját YouTube csatornát kapott az ID@Xbox

Független fejlesztésű játékokkal teli, új YouTube csatornát indított a Microsoft, amely kizárólag az indie címekre koncentrál. Egyre több ilyen játék jelenik meg, és ezeket egyre nehezebb felfedezni és nyomon követni – ezen hivatott segíteni az új felület.

Megjelent a Final Fantasy VIII Remastered

Hosszú várakozás után végre az utolsó rés is betömésre került a modern Final Fantasy játékok sorozatában. Megérkezett a nyolcadik epizód felújított változata Xbox One-ra, szebb látvánnyal és új kényelmi funkciókkal.

Játékok Golddal: 2019. szeptember

Bérgyilkolás vezeti fel az idei őszt az Xbox Live Gold tagok számára, de kapunk egy premier játékot is. Ami az Xbox 360-at illeti, itt a japán címek uralkodnak, újra megvédhetjük a Földet, és verekedhetünk is egy jót.

Megjelent a Control

Három év után tért vissza a Remedy Entertainment a legújabb akciójátékukkal, amely egyesíti a nem lineáris pályadizájnt, a fizika alapú, kőkemény akciót és a természetfeletti történetmesélés intézményét. Megérkezett, és már tölthető a Control Xbox One-ra.

Xbox Gamescom 2019 összefoglaló

Az ősz nagy exkluzívja, a Gears 5 volt a 2019-es Xbox Gamescom legnagyobb sztárjátéka, de azért más érdekességekről is lehullt a lepel. Megtartották az Inside Xbox adást és a többi konferenciát, így megismerhettük az idei show legnagyobb újdonságait.

Xbox @ Gamescom 2019

A Microsoft az idei Gamescomot sem hagyja ki, az Xbox 2019-ben is képviselteti magát a világ legnagyobb videojátékos rendezvényén. Élő adás is lesz, új bejelentésekkel és trailerekkel.

Gears 5 Xbox One gépcsomagok és kontroller

Nem kell már sokat várni a Gears of War sorozat következő részére, aminek megjelenését a Microsoft új Xbox One gépcsomagokkal és egy limitált kiadású kontrollerrel is megkoronázza. Néhány hét múlva lesz miből válogatni.

Játékok Golddal: 2019. augusztus

Minőségi kínálattal zárja az idei nyarat a Games With Gold program. Két Xbox exkluzív, egy kiváló akció-szerepjáték és gótikus kalandok kerültek az augusztusi kalapba, így az esztendő hagyományosan legforróbb hónapjában is lesz mivel játszani.

Xbox Super Game Sale 2019

Megkezdődött a nagy nyári Xbox Live akció. Ezúttal több, mint 700 Xbox One és Xbox 360 játék kapható olcsóbban két héten át, a Goldosok pedig nagyobb kedvezményeket kapnak.

Jövő hónapban érkezik a The Bard’s Tale IV: Director’s Cut

Augusztusban sem maradunk komolyabb játékmegjelenés nélkül. Aki kedveli az RPG-ket, örülhet: az inXile Entertainment elkészítette a The Bard’s Tale IV rendezői változatát, amely nyár végétől érhető el digitálisan Xbox One-ra.

Game Pass: 2019. júliusi játékok

Folytatódik az Xbox Game Pass kínálatának bővülése, illetve frissülése, július első felében nyolc játék kerül a szolgáltatásba PC-n és konzolon. A Microsoft a távozó játékokat is listázta, így pontos képünk van arról, mi várható ebben a hónapban.

Elérhető lett az összes kompatibilis Xbox játék

Nyári ajándék a búcsúzó Visszafelé Kompatibilitás programtól: a magyar Áruházba is felkerült az összes, eddig hiányzó Eredeti Xbox játék digitális változata, így ezek már Xbox One-ra is megvehetők.

Szó szerint DLC-t kap a Cuphead

Letölthető tartalommal gazdagodik a Studio MDHR fantasztikus platformere, a Cuphead. A DLC neve pedig pontosan az: Delicious Last Course, azaz DLC. Szóviccnél azért többről van szó.

Játékok Golddal: 2019. július

Négy újabb Games With Gold címmel folytatódik a nyár. A Microsoft bejelentette a júliusi ingyenes darabokat, amik között klasszikus és disztopikus platformer és egy partijáték is akad. Ezekkel játszunk a hetedik hónapban.

Megjelent az F1 2019

Az FIA Forma-1 Világbajnokság hivatalos játéka idén hamarabb érkezett a szokásosnál, úgyhogy már a nyári hőségben is lehet nyomni a virtuális futamokat. Megérkezett Xbox One-ra az F1 2019.

Megjelent a Crash Team Racing Nitro-Fueled

Az idei nyár egyik legjobban várt játéka jelent ma meg Xbox One-ra. A legendás kart játék, a Crash Team Racing teljes mértékben felújított változata már elérhető, Xbox One X támogatással, online játékkal és mindennel, amit szeretünk a sorozatban.

Június végi Game Pass játékok

Tovább bővül ebben a hónapban az Xbox Game Pass, most már konzolon és PC-n is. Az utolsó hetekben négy további játék kerül a szolgáltatásba a Microsoft mai közlése szerint.

DOOM Eternal előrendelés ajándékokkal

Az E3-on bemutatták, a Microsoft Store-ban előrendelhető lett, és ajándék is jár az id Software új lövöldözős játékához. Ősszel érkezik a DOOM Eternal, amely kétféle változatban kapható Xbox One-ra.

Megjelent a Bloodstained: Ritual of the Night

Visszatért az „Igavania” – a klasszikus Castlevania szellemi örököse hosszas várakozás és többszöri halasztás után mától végre elérhető Xbox One-ra. 2D-s akció-platformer ritkán néz ki ennyire jól.

Xbox Game Pass Ultimate – Bevezető akció

Megjelent az Xbox Game Pass Ultimate tagság, ami egyben tartalmazza a konzolos és a PC-s Game Pass-t, és az Xbox Live Goldot, ezek minden előnyével. Június 30-ig pedig mindenki nagyon jó feltételekkel iratkozhat fel az új szolgáltatásra.