Super Lucky's Tale teszt

Valószínűtlen Xbox hős született. Lucky, a kis róka nagy kalandra indul, hogy megmentse a világot, ezzel együtt pedig számunkra is visszahozza a 3D-s platformerek hőskorának hangulatát.

Játékok Golddal: 2017. december

Véget ér az esztendő, ezzel pedig mi is megkapjuk az utolsó havi ingyenes Gold játékokat. A decemberi kínálatban időutazás, szörnyvadászat és álomszerű zenés kaland is szerepel.

Game Pass: Decemberi belépők

Elég jó címekkel bővül jövő hónaptól az Xbox Game Pass kínálata. Ismét hét új játéknak örülhetnek az előfizetők, melyek között egész komoly darabok is vannak, érdemes tehát odafigyelni rájuk.

Path of Exile: War for the Atlas bejelentés

Hamarosan újabb nagyszabású kiegészítőt kap a Grinding Gear Games ingyenes akció-RPG-je. Új pályák, kihívások és tárgyak érkeznek a Path of Exile-ba, mi pedig megküzdhetünk Atlas világaiért.

Xbox One-ra jön a SOMA

Több, mint két év után végre a Microsoft konzoljára is megérkezik az elmúlt évek egyik legjobb túlélő-horror játékának tartott Soma. A várakozásért cserébe konzol exkluzív játékmódot kapunk.

Visszatér a Sky Force

Örülhetnek a klasszikus lövöldözős játékok szerelmesei. A lengyel Infinite Dreams újabb Sky Force epizóddal örvendezteti meg a konzolos játékosokat. A Reloaded alcímű darabra már nem is kell sokat várni.

Black Friday 2017

Megkezdődtek az idei ünnepi akciók Xbox Live-on. Gold tagok már ma, a többiek hétfőtől élhetnek az akciókkal. Teljes lista a folytatásban.

Előrendelhető az Okami HD

Első ízben látogat Xbox platformra a Capcom legendás és csodaszép kalandjátéka, amiből rögtön a legszebb változatot kapjuk. A játék már előrendelhető az Áruházból, méghozzá egész jó áron.

Megérkezett a Final Fantasy XV: Comrades

Csaknem egy évvel az alapjáték megjelenése után kigördült a Square-Enix műhelyéből a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője, amiben új karakterekkel indulhatunk kooperatív küldetésekre.

Xbox One PlayIT Show 2017 Ősz

Ezen a hétvégén újra visszatér Közép-Európa legnagyobb videojátékos és IT rendezvénye. Az őszi PlayIT kétnapos lesz, és a szokásoknak megfelelően a Hungexpo területén vár mindenkit reggeltől estig.

Megjelent az L.A. Noire

A mai napon újra megjelent a Rockstar Games nyomozós játéka, az L.A. Noire, feljavított grafikával, extra tartalmakkal és Xbox One X támogatással. Az emlékezetes detektív kaland szebb, mint valaha.

Xbox One X megjelenés összefoglaló

Lassan egy hete, hogy megjelent az Xbox One X, a múlt keddi piacra dobást világszerte sok buli, éjféli nyitás és más események kísérték. A Microsoft egy rövid összefoglaló videót készített erről az éjszakáról.

For Honor: Order & Havoc

Rend és pusztítás a For Honor negyedik évadjának főszereplője, amely jövő héten kezdődik, és számos újdonságot jelent a játék számára. Napokon belül indul az újabb összecsapás.

Elder Scrolls Online: Így néz ki X-en

Megérkezett az Xbox One X támogatás az egyik legnagyobb MMORPG-hez, a The Elder Scrolls Online-hoz is. A Bethesda most egy videót is kiadott arról, milyen grafikai fejlesztésekre számíthatnak a legerősebb Xbox konzol tulajdonosai.

Kedden jön a Warframe: Plains of Eidolon

Végre konzolos megjelenési dátumot kapott a Warframe eddig legnagyobb szabású kiegészítője. A nyílt világú Plains of Eidolon kiegészítőt november 14-től élvezhetjük, méghozzá továbbra is ingyen.

Sorra érkeznek az Enhanced frissítések

Már csaknem 170 Xbox One játékhoz van beígérve a nagyobb felbontást, jobb képminőséget és más fejlesztéseket kínáló Xbox One X Enhanced frissítés, amiből mára több, mint 70 játékhoz meg is érkezett az „X patch”.

Xbox One X hét az Árkádban

Aki lemaradt volna a vasárnapi nyitóbuliról, az ne csüggedjen. A budapesti Árkádban egész héten kipróbálhatók a kiállított Xbox One X konzolok, az installációk ugyanis egészen vasárnapig nyitva állnak mindenki előtt.

Bogarak: Xbox One X techdemó

A mai napon megjelent az Xbox One X konzol, a Microsoft eddigi legerősebb (és legkisebb) gépe, ami nagyon sok új dolgot vonultat fel grafikai szempontból. A különböző képi hatások bemutatására egy ingyenesen letölthető techdemót is kaptunk.

Xbox One X Launch Party

Most már tényleg csak napok választanak el bennünket az Xbox One X megjelenésétől. Most vasárnap egy egész napos launch partira vár mindenkit a Microsoft a budapesti Árkádban.

Megjelent a Call of Duty: WWII

Hosszú idő után ismét a II. világháborút dolgozza fel a Call of Duty sorozat. Az év egyik leginkább várt FPS-e játékmeneti és multiplayer újításokkal próbál meg olyat mutatni, amilyet még senki ebben a témában. A mai napon megérkezett a WWII.