Jövő év elején érkeznek a további Yakuza játékok

Az RGG Studio bejelentette, hogy már nem is kell sokat várnunk a Yakuza sorozat fennmaradó epizódjaira. Március végéig Xboxon is teljessé válik Kazuma Kiryu története, megérkezik a felújított gyűjtemény és a hatodik rész is.

Játékok Golddal: 2021. január

Jövőre a megszokott rendszerben folytatódik a Games With Gold program. Horror platformer, zombi apokalipszis, japán verekedés és belső nézetes sci-fi érkezik a folytatásban.

Xbox Live Visszaszámlálás akció

Ez az év sem zárul a legnagyobb akciók nélkül. 2020 utolsó napjaiban óriási leárazások kezdődtek, amelyekben a legfrissebb és legnagyobb címek is szerepelnek, egészen jó kedvezményekkel.

Kampánybővítmény érkezett a Gears 5-höz

Gears 5: Hivebusters címmel megérkezett a The Coalition akciójátékának első kampánybővítménye, ami háromfős kooperatív móddal és jó néhány órányi új akcióval egészíti a már egyébként is rendkívül tartalmas lövöldözős játékot.

The Game Awards 2020 összefoglaló

Rendben lezajlott az év utolsó videojátékos eseménye, a hagyományosan decemberben megtartott The Game Awards. A 2020-as műsorban az Xbox is komolyabb szerepet kapott, újdonságokkal és bejelentésekkel. Ezekből következik egy rövid összefoglaló.

Megjelent a Cyberpunk 2077

Egyértelműen a hét, sőt az egész 2020-as év egyik legnagyobb pozitív eseménye: a mai napon megjelent a Cyberpunk 2077 Xbox konzolokra. A játék már tölthető a Microsoft Store-ból.

Megjelent a Puyo Puyo Tetris 2

Két puzzle legenda egyesül újra a Sega kiváló játékában, amely végre most először nálunk is elérhető Xbox platformra. A Puyo Puyo Tetris 2 elődjénél is több tartalmat, nagyobb kampányt és kibővített multiplayer játékmódokat ígér.

Megjelent a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

Ünnepnap: a Dragon Quest sorozat most először Xbox platformon is elérhető, méghozzá a lehető legjobb minőségben, akár Xbox Game Pass tagsággal is. A legendás JRPG sorozat legújabb részének definitív kiadása már tölthető a Microsoft konzoljaira.

State of Decay 2: Series X|S-re optimalizálva

Megkapta legújabb frissítését az Undead Labs zombis túlélő játéka, aminek keretében bekerült egy új, még halálosabb nehézségi szint. Ami talán ennél is fontosabb: a játék most már 60 fps-ben játszható az Xbox Series X|S konzolokon.

Control, Dragon Quest és más Xbox Game Pass újdonságok

Decemberben tovább folytatódik az Xbox Game Pass bővülése. Konzolon, PC-n és Androidon is új játékok válnak elérhetővé, több premier cím és más finomságok érkeznek a havidíjas játékbérlet-szolgáltatásba.

2020 novemberi Xbox frissítés

Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra megérkezett a legújabb dashboard frissítés. Modelltől függően új dinamikus témákkal, Auto HDR jelzővel és más kényelmi funkciókkal válik még jobban használhatóvá az Xbox konzolok rendszere.

Xboxra érkezik a MechWarrior 5: Mercenaries

A Piranha Games bejelentette, hogy 2021 tavaszán konzol exkluzívként Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra érkezik a népszerű BattleTech akciójátékuk, a MechWarrior 5: Mercenaries. A konzolos megjelenés mellé egy új DLC-t is kapunk.

Játékok Golddal: 2020. december

Lezárul az idei év, az utolsó hónap ingyenes Gold játékainak listáját is megkaptuk. Egy rejtélyes ékszertolvaj, indie akciójáték és egy őrült nyílt világú sorozat egyik felvonása is bekerült a listába. Ez a decemberi Games With Gold.

Razer Wolverine V2 bejelentés

A videojátékosok által jól ismert Razer bejelentette, hogy új változatban teszi elérhetővé a profi Wolverine kontrollert, kifejezetten Xbox Series X|S konzolokhoz tervezve. Az új vezetékes irányító kényelmes és minőségi élményt ígér.

Xbox Black Friday akció

2020-ban sem ússzuk meg az év néhány legnagyobb akcióját. Xbox Live-on kezdetét vette a Black Friday, több, mint 500 leárazott digitális Xbox játékkal.

Cyberpunk 2077: Az Xbox verziók

Meglepetés műsort szervezett tegnap este a CD Projekt RED, amelyben első ízben mutatták meg a Cyberpunk 2077 konzolos változatait. Valódi gameplay-t kaptunk az Xbox One X és az Xbox Series X verziókból, nagyjából tíz percen át.

Call of the Sea – Decemberben hív a tenger

Pontos megjelenési dátumot és árat kapott az Out of the Blue Xbox exkluzív kalandjátéka, a Call of the Sea. A gyönyörű produkció ráadásul Xbox Game Pass tagsággal is elérhető lesz. Időutazás 120 fps-sel és Raytracing támogatással.

Xbox Series X|S – Sikeres rajt

Jó hírekkel indul az új generáció a Microsoft számára. A cég közzé tette, hogy az Xbox Series X|S konzolok repülőrajtot vettek az első nap. Még egy korábbi Xbox konzol iránt sem volt ekkora az érdeklődés, és ez a játékosok aktivitásán is meglátszik.

Megjelentek az Xbox Series X|S konzolok

A mai napon új generáció kezdődik. November 10-én kerül a boltokba a Microsoft két újgenerációs konzolja, az Xbox Series X és az Xbox Series S. A szupergyors Xboxok mellett számos új játék és feljavított exkluzív is elérhetővé válik.

Game Pass: November további része

Nem a következő generációs Xbox konzolok megjelenése lesz a hét egyetlen fénypontja. Az Xbox Game Pass is rengeteg játékkal bővül, plusz bekerül a teljes EA Play kínálat is a havidíjas játékbérlet szolgáltatás kínálatába.