Ultimate Game Sale – 2018. Nyár

Megérkezett a nagy nyári Xbox Live akció. Az Ultimate Sale keretében több, mint 700 Xbox One és Xbox 360 játék kapható olcsóbban, akár 65% kedvezménnyel, egészen július végéig.

Játékok Golddal: 2018. augusztus

Sebesség, dicsőség, horror és Miki egér. Így lehet összefoglalni az augusztusi Games With Gold játékokat, amik igen erős felhozatalt jelentenek az idei nyár utolsó hónapjára. Részletek a kattintás után.

Xbox One-ra jön az Armored Warfare

Háborúval indul az augusztus – Xbox One-ra költözik a Saber Interactive és a My.com free-to-play tankos játéka, az Armored Warfare. A játék első csomagjai már előrendelhetők az Áruházból.

Realm Royale bejelentés

Megtörtént, aminek meg kellett történnie: a Hi-Rez Studios harmadik játéka is Xbox One-ra költözik, jön a legújabb battle royale őrület. Jövő héten már indul is a Realm Royale bétája.

Megjelent a No Man’s Sky

Hosszú várakozás végére tett pontot a Hello Games – megjelent az űrhajós-felfedezős kalandjáték, a No Man’s Sky Xbox One-ra, és igen jó áron érhető el az Áruházban. Mindenkit vár az univerzum.

Fallout 76 gameplay bemutató

Év végén érkezik a Bethesda Softworks következő nagy dobása, a Fallout 76, ami részben új utakra kormányozza a népszerű sorozatot. Az új epizód világával és főbb játékmechanikáival most négy videóban ismerkedhetünk meg.

Tovább növekedett az Xbox üzletág

A Microsoft a múlt héten tette közzé a szokásos negyedéves üzleti jelentését, amiből kiderül, hogy a cég egésze mellett az Xbox ágazat is sikeres három hónapot tudhat maga mögött. A vezérigazgató emellett érdekes bejelentést is tett.

All-Star Fruit Racing teszt

Színes, gyümölcsös, de nem üdítőital, hanem játék. Újabb taggal bővült a mesebeli versenyes címek tábora, a legújabb kihívó vitaminokkal telve áll rajtvonalhoz.

Sonic Mania Plus – Megérkezett az X patch

Befutott az utóbbi évek legjobb Sonic játékának ráncfelvarrott kiadása, ezzel együtt pedig az Xbox One X támogatás is megérkezett egy frissítés keretében. A kék sündisznó immár 4K-ban szaladgál.

No Man’s Sky NEXT információk és trailer

Végre kiderült, milyen újítások várhatóak a No Man’s Sky legújabb frissítésében, amely egyúttal az Xbox One-os megjelenést is jelenti. Multiplayer, víz alatti kalandok és szebb grafika a NEXT új videójában.

Hungry Shark World – Cápatámadásra felkészülni

Nyár derekán megszokott dolog, hogy az emberek vízbe lógatják a lábukat, de a mai játékmegjelenés után ezt jobb lesz kétszer is meggondolni. Megérkezett Xbox One-ra a Hungry Shark sorozat legújabb tagja a Ubisoft jóvoltából.

A Warframe jövője

A múlt héten lezajlott a 2018-as TennoCon rendezvény, ahol a Digital Extremes bemutatta a Warframe következő két nagy frissítését. A játék rajongói pakolhatnak, hamarosan indulnak a Vénuszra, majd annak légkörébe.

Dolby Vision támogatást kap az Xbox One

Az Xbox One S és X konzolok hamarosan megkapják a Dolby Vision frissítést, ezzel a második HDR szabvány is elérhetővé válik a Microsoft platformján. Első körben filmeken élvezhetjük a minden eddiginél jobb képminőséget.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy teszt

Visszatért egy rég nem látott hős. Újraindul a Wumpaszüret, Crash Bandicoot végre Xbox One-ra is bepörgött. Közben megszépült, de hozta magával a régi rigolyáit. Így is kell nekünk? Teszt.

Danger Zone 2 – Csak X-en 60 fps

Megjelent a klasszikus Burnout játékok szellemi örököse, az Xbox One X tulajok pedig jelentős előnyben vannak. Csak ezen a konzolon játszható 60 fps képfrissítés mellett az autós-rombolós játék.

Sword Art Online – Betrayal of Comrades

Megérkezett a Sword Art Online második kiegészítője, ami új karakterekkel, fegyverekkel és más lehetőségekkel bővíti az akció-RPG-t. Most azért is érdemes figyelni a játékra, mert ezen a héten még akciós.

20XX – Mega Man nyomdokain

Bár idén ősszel visszatér a Capcom legendás, kék hőse, a Mega Man sorozat hangulatát már most átélhetjük egy új indie platformerben. A 20XX érdekes műfajokat kever, láthatóan sikerrel.

Minecraft – Megérkezett az Update Aquatic

Irány a tengerek világa, a nagy kékség és a kincskeresés, mert elérhetővé vált a Minecraft Update Aquatic kiegészítőjének második hulláma. A program sok új lehetőséggel és tevékenységgel bővült.

Ilyen lett a No Man’s Sky

Tegnap este lezajlott az Inside Xbox ötödik adása, aminek keretében végre szemügyre vehettük a hónap végén érkező No Man’s Sky Xbox One változatát. A játék sok mindenben változott az első megjelenése óta, ezt mutatja be az új trailer.

Forza Motorsport 7 Top Gear Car Pack

Az eddigi legjobb autócsomaggal, két további ingyenes autóval és néhány hasznos funkcióval és javítással indítja a júliust a Turn 10 Studios. Ma érkezik a Forza Motorsport 7 új frissítése és legújabb DLC-je.