Ingyenes hét és akciók a Fallout 76 Bombs Drop eseményen

A veterán Fallout 76 játékosoknak ismerős lehet október 23 – a játék univerzumában ezen a napon ért véget a világ. Számunkra viszont most kezdődik csak a szórakozás, köszönhetően egy egész sor Fallout akciónak és eseménynek.

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition bejelentés

Idén novemberben, ingyenes frissítés keretében rengeteg új tartalommal bővül a Microsoft Flight Simulator, amely már így is az elmúlt időszak egyik legsikeresebb és legjobb szimulátor programja. Ma részleteket kaptunk az új változatról.

Game Pass: Október második fele

A hónap utolsó heteiben sem maradunk új Xbox Game Pass játékok nélkül. Dragon Ball, látványos indie produkciók, horgászat, sci-fi és sok más újdonság érkezik a szolgáltatásba konzolon, PC-n és a felhőalapú játékban is.

20. évfordulós Xbox kontroller és headset érkezik

Idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját az Xbox márka, ennek alkalmából a Microsoft hamarosan egy különleges kontrollert és fejhallgatót dob piacra. Modern megoldások találkoznak a klasszikus Xbox színekkel és dizájnnal.

Game Pass: Október első fele

Ráfordulunk az ősz középső hónapjára, ezzel együtt pedig új Xbox Game Pass játékok érkeznek. Több újdonság is bekerül a szolgáltatásba, lesz itt minden a vérfürdőtől az indie kalandokig.

Xbox @ Tokyo Game Show 2021

Az Xbox visszatért – ha csak virtuális formában is – a Tokyo Game Show színpadára, és szeptember 30-án megtartotta nyitóműsorát. Most mi is sorra vesszük az itt elhangzott, legfontosabb híreket.

Ingyenes játékok: 2021. október

A Microsoft közzé tette a 2021. októberi ingyenes játékok listáját. Egy zenés ritmusjáték, egy neonfényes városi kaland és két régi klasszikus került az ősz derekának ingyenes kalapjába.

Elérhető a Dolby Vision Gaming Xbox Series X|S konzolokon

A mai nappal elérhetővé válik a Dolby Vision technológia a játékokban is, Xbox Series X|S konzolokon. Több, mint 100 HDR játék érhető el ezzel a funkcióval, vagy érkezik hamarosan.

Szeptemberi Xbox frissítés

Megérkezett az Xbox platform legújabb frissítése, ami végre konzolra is elhozza a Chromium alapú Edge böngészőt, Xbox app fejlesztéseket és más újdonságokat is tartalmaz.

Razer Wolverine V2 Chroma bejelentés

A Razer a mai napon bejelentette a Wolverine V2 Chroma megjelenését, amely a vállalat szerint az általuk valaha készített legfejlettebb kontroller. Az új eszköz Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon használható.

Game Pass: Szeptember második fele

Nem kevesebb, mint 13 játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata szeptember második felében. Érkezik egy régi várt, gyönyörű JRPG, lövöldözős és taktikai kaland, lopakodás, indie remekművek, de még halak is lehetünk.

Felhőalapú stream az Xbox alkalmazásban

A Windows 10 rendszerű számítógépekre elérhető Xbox alkalmazásban a mai nappal megnyílt a felhőalapú játék lehetősége. Sőt, mostantól a saját konzolunkról is közvetíthetjük a telepített címeket a hálózaton keresztül.

Game Pass: Szeptember első fele

Egy klasszikus Final Fantasy epizód, őrült műtősök és szórakoztató indie produkciók kerülnek az Xbox Game Pass kínálatába szeptember első heteiben. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát az érkező játékokról.

Ingyenes játékok: 2021. szeptember

Hamarosan megérkezik az ősz, vele pedig a következő adat ingyenes játék az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagok számára. Véres kalandok, egy Kojima alkotás és egy jófajta verekedős játék is bekerült a szeptemberi kalapba.

Halo Infinite Limited Edition konzol és kontroller

A Halo Infinite megjelenése, illetve a sorozat fennállásának 20. évfordulója alkalmából a Microsoft limitált kiadású, Halo témájú Elite Series 2 kontrollert és Xbox Series X gépcsomagot dob piacra. Mindkét eszköz november 15-től érhető el.

Forza Horizon 5 gameplay és limitált kontroller

Főszerepet kapott a Gamescomon a Forza Horizon 5. Láthattunk csaknem 8 percnyi új játékmenet videót, bemutatták a játék hivatalos borítóképét, és egy új limitált Xbox kontrollert.

Microsoft Flight Simulator frissítések

A 2021-es Gamescom egyik leglátványosabb résztvevője a Microsoft Flight Simulator, amelyhez több újdonságot is bejelentettek. Érkezik a következő világfrissítés, plusz vadonatúj repülőgépek és játékmódok a nagyszerű szimulátorhoz.

Xbox Game Pass: Augusztus második fele

Jelentősen bővül a felhőalapú játék kínálata, izgalmas premier címeknek és kellemes meglepetéseknek is örülhetünk a nyár utolsó heteiben. Remek címekkel bővül az Xbox Game Pass felhozatala.

Elérhető a felhőalapú játék a PC-s Xbox alkalmazásban

Azok, akik tagjai az Xbox Insider programnak, és rendelkeznek Xbox Game Pass Ultimate tagsággal, a mai naptól elkezdhetik tesztelni a felhőalapú játékot, közvetlenül a Windows 10 PC-re elérhető Xbox alkalmazásban – közölte ma a Microsoft.

Xbox Gamescom 2021

Idén sem maradunk Gamescom nélkül, az Xbox pedig teljes erőbedobással ott lesz Európa legnagyobb videójátékos rendezvényén, saját műsorral és új bejelentésekkel. A Gamescom alkalmából digitális akció is lesz.