Xboxra is megjelenik a Fall Guys

Nagy bejelentés a Mediatonic és a Devolver Digital részéről: az elmúlt év egyik legnagyobb sikerjátéka, a Fall Guys idén nyáron Xbox platformra is megjelenik, így mi is bekapcsolódhatunk a Blunderdome masszív online küzdelmeibe.

FPS Boost – Megduplázott képfrissítés Xbox Series X|S-en

Az újgenerációs Xbox konzolok tulajdonosai a mai naptól több régebbi, eredetileg Xbox One-ra kiadott játékot élvezhetnek megduplázott képfrissítéssel. Az „FPS Boost” funkció egyre több cím esetén lesz elérhető.

Xbox Wireless Headset bejelentés

A Microsoft vadonatúj vezeték nélküli fejhallgatót kínál hamarosan Xbox Series X|S konzolokhoz és Windows 10 PC-hez. Az új eszköz letisztult dizájnt, kiváló hangzást és jó minőségű mikrofont ígér a kényelmes csevegéshez.

Dirt 5, Elite Dangerous és további Game Pass újdonságok

Február második felében tovább folytatódik az Xbox Game Pass bővülése konzolon, PC-n és a felhőalapú játékszolgáltatásban is. Néhány kifejezetten nagy cím is érkezik.

Április végén jön az R-Type Final 2

Csaknem két évtized után tér vissza az egyik leghíresebb lövöldözős játéksorozat. Az R-Type Final 2 bombasztikus grafikával és dinamikus játékmenettel kelti új életre minden idők egyik legnépszerűbb szériáját, április 30-tól Xboxon is.

Előrendelhető a Mass Effect Legendary Edition

Idén tavasszal Shephard parancsnok visszatér, hogy újra megmentsük a galaxist minden idők legjobb sci-fi videojáték trilógiájában. A teljes Mass Effect trilógia és az összes egyjátékos tartalom egyetlen csomagban a miénk lehet, jelentősen feljavított grafikával.

Februári Game Pass újdonságok

A Final Fantasy XII, a Jurassic World Evolution, a Project Winter és más érdekességek is bekerülnek az Xbox Game Pass kínálatába hamarosan. Február első felében hét újabb címmel bővül a Microsoft havidíjas szolgáltatása, konzolon és PC-n.

Xboxra érkezik a Judgment

Lassan a teljes Yakuza sorozat elérhető lesz Xbox platformon, miután az RGG Studio bejelentette, hogy az egyik legjobb mellékszál, a Judgment is érkezik, méghozzá felújított változatban, kizárólag az újgenerációs konzolokra, így Series X|S-re is.

Áprilisban érkezik az MLB The Show 21

Idén tavasszal első ízben látogat el az MLB The Show franchise Xbox konzolokra. A Sony által fejlesztett, sokak által legjobbnak tartott baseball játéksorozat 2021-es felvonása április 20-án jelenik meg, teljes cross-platform támogatással.

Megjelent a Yakuza Remastered Collection

Xboxon és PC-n is folytatódik Kazuma Kiryu története. Mától elérhető a Yakuza Remastered Collection, amely három felújított epizódot tartalmaz. Mindez Xbox Game Pass tagsággal is elérhető, konzolon és PC-n egyaránt.

Játékok Golddal: 2021. február

A megszokott négy helyett öt ajándék játékot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők 2021 februárjában. A sort az egyik legnagyobb exkluzív cím, a Gears 5 vezeti, de kapunk horrort, egyedi platformert és két legendás kalandjátékot is.

Game Pass: Január vége

Utolsó napjaihoz érkezik a január, de ez nem jelenti azt, hogy új Xbox Game Pass játékok nélkül maradnánk. Néhány régóta várt, komoly cím érkezik a havidíjas szolgáltatásba minden platformon, érdemes átnézni a listát.

Márciusban jön a Samurai Shodown next-gen frissítése

Két hónap múlva már 120 fps-sel forgathatjuk a szamurájkardot. Az SNK Corporation bejelentette, napra pontosan mikor érkezik a Samurai Shodown Xbox Series X|S frissítése: március 16-án tölthetjük az optimalizált verziót.

The Dark Eye kalandjátékok érkeznek hamarosan

A Daedalic Entertainment a mai napon jelentette be, hogy január 27-én érkezik két remek kalandjáték az Európában népszerű The Dark Eye asztali szerepjátékok világában. A Chains of Satinav és a Memoria már előrendelhető Xboxra.

Vörösben is megérkezik az új Xbox kontroller

Jövő hónaptól új színben lesz megvásárolható az Xbox Series X|S generáció vezeték nélküli kontrollere. Érkezik a vörös szín, amelyet fekete és fehér betétek dobnak fel. Ezzel a negyedik változat csatlakozik a fekete, fehér és kék opciókhoz.

14 percnyi The Medium gameplay

Már csak hetek vannak hátra a Bloober Team új horrorjátékának megjelenéséig, most pedig komolyabban is bepillanthatunk a The Medium játékmenetébe. A különleges, kettős világrenderelést alkalmazó produkció az év első next-gen exkluzívja.

Kipróbálható a Spacebase Startopia

Foglalj helyet, Parancsnok: megérkezett a Realmforge Studios sci-fi stratégiai játékának előzetes verziója, amely akár ingyen is kipróbálható Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon. Ideje űrállomást építeni!

Januári Xbox Game Pass újdonságok

Az új esztendőben sem áll meg az Xbox Game Pass bővülése. Komoly év előtt áll a Microsoft havidíjas játékbérlete, amelynek idei első újdonságait ma megismerhetjük. Verekedés, kaland- és szerepjátékok és virtuális foci az első hónapban.

Jövő év elején érkeznek a további Yakuza játékok

Az RGG Studio bejelentette, hogy már nem is kell sokat várnunk a Yakuza sorozat fennmaradó epizódjaira. Március végéig Xboxon is teljessé válik Kazuma Kiryu története, megérkezik a felújított gyűjtemény és a hatodik rész is.

Játékok Golddal: 2021. január

Jövőre a megszokott rendszerben folytatódik a Games With Gold program. Horror platformer, zombi apokalipszis, japán verekedés és belső nézetes sci-fi érkezik a folytatásban.