Megjelentek a Kingdom Hearts gyűjtemények

Hosszú idő után végre Xbox One-on is teljessé válik a Kingdom Hearts sorozat. A Square-Enix legendás JRPG gyűjteményei a mai napon debütálnak a Microsoft konzolján.

Dragon Ball FighterZ – Indul a 3. évad

A hétvégi Dragon Ball FighterZ világbajnokság döntője után rántotta le a leplet a Bandai Namco a népszerű verekedős játék harmadik évadjáról, amely rég várt szereplőkkel bővíti a gárdát. Az új szezon február végén kezdődik.

The Complex – Új interaktív sci-fi hamarosan

A Wales Interactive március végén új interaktív filmmel örvendezteti meg a játékosokat. Ezúttal egy laboratóriumban kell a főhősök életéért küzdenünk egy vegyi támadás utáni Londonban. Izgalmas történettel érkezik a The Complex.

Újra Xbox Live Anime Hónap

Az Xbox One tulajdonosok 2020-ban is megünnepelhetnek mindent, ami anime. Újból elkezdődött a szinte már hagyományosnak mondható Anime Hónap, amiben több tucat japán játék kapható a szokásosnál jóval olcsóbban.

Leállnak a Fable Fortune szerverek

Egy hónap múlva, március elején lekapcsolják a legutóbbi Fable játék szervereit. A mellékszálként működő free-to-play kártyajáték már most sem elérhető az Áruházban, és csomagokat sem lehet venni hozzá.

Játékok Golddal: 2020. február

A szokásoknak megfelelően megérkezett a következő havi Gold játékok listája. Halálos motorverseny, túlvilági nyomozás, mesebeli hősök és Csillagok Háborúja lesz műsoron februárban. Részletek a kattintás után.

One Punch Man, One Piece és Mega Man készülődik

A japán játékok és sorozatok kedvelői örülhetnek, az év első felében ugyanis több híres sorozat is ellátogat Xbox One-ra. A One Punch Man és One Piece animék legújabb játékváltozatai is előrendelhető státuszba kerültek.

Holdújév és művészi akciók

Ezen a héten két komolyabb akció is kezdetét vette Xbox Live-on. Egyrészt megünnepelhetjük a kínai újévet, másrészt a legérdekesebb, művészi kalandjátékok között válogathatunk. A két vásár összesen több száz Xbox One játékot foglal magába.

Világszerte elérhetővé vált a Console Streaming

Az Xbox Insider program tagjai minden Xbox Live régióban, így Magyarországon is kipróbálhatják a Console Streaming funkciót, amivel az otthoni konzolra telepített játékokat lehet streamelni Android rendszerű telefonokra. Így most már tényleg bárhol játszhatunk.

Megjelent a Dragon Ball Z: Kakarot

Az év első nagy játékmegjelenése egyenesen Japánból érkezett. A CyberConnect2 nyílt világú verekedős szerepjátéka a Dragon Ball Z világába kalauzol, ahol az anime több kalandját is újraélhetjük.

Resident Evil 3 trailer és előrendelés

A napokban új videó érkezett a Resident Evil 3 remake-hez, ami alapján egy újabb látványos felújításnak örülhetünk. A játék már előrendelhető digitálisan az Áruházból, és ajándék is jár mellé.

Ezekkel bővül tovább az Xbox Game Pass

Az év új, de van, ami nem változik – például az, hogy továbbra is egyre több játék kerül az Xbox Game Pass kínálatába. A következő napokban két érdekes japán cím, és egy népszerű stratégiai játék kerül a havidíjas játékbérlet keretébe.

Natsuki Chronicles teszt

Az év legvégén, mintegy karácsonyi meglepetésként érkezett a japán Qute Corporation legújabb játéka, amely rögtön az STG műfaj élvonalába robbant. Az Xbox One tulajdonosok egy valódi kincset kaptak.

Visszaszámlálás 2020

Az év utolsó napjaira megnyílt a hagyományos Visszaszámlálás (Countdown) akció. 2020 közeledtével ismét több száz Xbox One és Xbox 360 játékot lehet megszerezni olcsóbban.

Játékok Golddal: 2020. január

Az ünnepek előtt elvarr minden szálat a Microsoft, ennek jegyében a januári Games With Gold címek listáját is megkaptuk. Tolvaj goblinok, a Denevérember, verekedő japánok és műanyag csillagok háborúja a főszerepben.

Natsuki Chronicles – Exkluzív shooter Karácsonyra

Hat év után tér vissza a japán Qute Corporation, egy látványos STG játékkal, kizárólag Xbox One-on. A Natsuki Chronicles éppen a szeretet ünnepén jelenik meg, és már előrendelhető.

Xbox Series X – A következő generációs konzol

A The Game Awards rendezvényen a Microsoft bemutatta a következő generációs konzolját, amit eddig Project Scarlett kódnéven ismertünk. Most már láthatjuk magát a gépet, az új kontrollert, és a gép végleges nevét: Xbox Series X.

Battle Royale módot kap a Forza Horizon 4

Ehhez nem kell sok kommentár, a jelenlegi legjobb autós játékot is utolérte az elmúlt évek legnagyobb videojátékos trendje. Ma érkezik az Eliminator, vagyis a Battle Royale mód a Forza Horizon 4-be, mindenki számára teljesen ingyen.

Kingdom Hearts III Re Mind DLC februárban

Megjelenési dátumot, részleteket, és új trailert is kapott a Kingdom Hearts III régóta készülő kiegészítője. A Re Mind című bővítmény egy új kampányt, új funkciókat, nehézségi beállításokat és más extrákat kínál, mindezt február végétől Xbox One-on.

Előrendelhető a Bayonetta & Vanquish gyűjtemény

Igaznak bizonyultak a pletykák, nemsokára megjelenik a japán Platinum Games két híres játékának felújított változata. A Bayonetta és a Vanquish 4K felbontással, 60 fps képfrissítéssel tér vissza, a tizedik évfordulós csomag pedig már előrendelhető a Microsoft Áruházból.