Xbox FanFest Watch Party nyereményjáték

Nyerj páros repülőjegyet Madridba, és nézd élőben az Xbox FanFest eseményt, egy kétnapos utazás keretében, a Microsoft játékának köszönhetően!

Game Pass: Május második fele

Széles és változatos játékkínálat érkezik az Xbox Game Pass kötelékébe május második felében. Vívhatunk második világháborús csatákat, építhetünk dinoszaurusz-parkot, és számos új premier címnek örülhetünk a következő hetekben.

Június 21-én érkezik a Fall Guys

Hosszas várakozás után, idén nyáron Xbox konzolokra is megjelenik az utóbbi évek egyik legnépszerűbb multiplayer játéka, a Fall Guys. A produkció ráadásul modellt is vált, és mindenki számára ingyenes lesz.

LEGO Star Wars Xbox Series S nyereményjáték

Május 4 legyen mindenkivel! A Microsoft különleges nyereményjátékkal ünnepli a Star Wars napot. Összesen 12, egyedi festésű Xbox Series S vár gazdára, melyeken egy-egy LEGO Star Wars karakter pózol. A többi a szerencse dolga.

Elindult a Halo Infinite második szezonja

Akcióba lendülnek a magányos farkasok, mert megérkezett a Halo Infinite ingyenes multiplayer módjának új fejezete. A 2. évad új pályákat, játékmódokat, és egy új, 100 szintes Battle Pass-t jelent, összesen 180 jutalommal.

Game Pass: Május első fele

Jégkorong, háborús dráma, vadonatúj japán produkciók és indie játékok alkotják az Xbox Game Pass kínálatának 2022 májusi első hullámát. Összesen hét cím érkezik a kínálatba, senki nem fog unatkozni az előttünk álló hónapban.

Ingyenes játékok: 2022. május

Színes-szagos játékkínálattal zárja az idei tavaszt a Microsoft. Az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagok négy különleges, egyedi alkotást tölthetnek le ingyen 2022 májusában, melyet szó szerint az állati kalandok uralnak.

Elindult a Minecraft Dungeons második szezonja

Fénylő éjszakák várnak a Minecraft Dungeons játékosokra, miután megérkezett a Luminous Night frissítés, új élményekkel, kihívásokkal, jutalmakkal és játékmeneti javításokkal. A fejlesztők soha nem látott rejtélyeket ígérnek.

Game Pass: Április második fele

Autóversenyből nem lesz hiány az Xbox Game Pass kínálatában a következő hetekben, de új érkezők akadnak bőven más műfajokból is. Izgalmas horror, körökre osztott stratégia, platformer vidámság és… adóelkerülés?

Xbox Game Studios tavaszi akció

Április 18-ig számos Xbox-exkluzív produkció, az Xbox Game Studios játékai kaphatók kedvezményes áron a magyarországi kereskedőknél. Szimulátortól a családi játékokig most sok minden olcsóbban beszerezhető.

Game Pass: Április első fele

Debütál a legújabb baseball játék, nagyot bővül a felhőalapú címek kínálata, és az élet furcsaságain is eltűnődhetünk az Xbox Game Pass idei áprilisi első hullámában. Tíz produkció érkezik a szolgáltatásba különböző platformokon.

Ingyenes játékok: 2022. április

Folytatódik a tavasz, vele együtt pedig az ingyenes Xbox játékok programja. Áprilisban egy 3D-s és a 2D-s platformert kapunk, de befért a kalapba némi extrém motorsport és egy kis űrbéli építkezés is.

Game Pass: Március első fele

Van úgy, hogy nem is kell várni az Xbox Game Pass bővülésére, hiszen már a hír kiadásának napján elérhető benne néhány újdonság. Most is ez a helyzet – de március további napjaira is érdemes vetnünk egy pillantást.

Game Pass: Február második fele

Elsősorban PC fronton erősít a Game Pass szolgáltatás február második felében, nagyszabású stratégiai csatákkal és más hiánypótló címekkel, de konzolon és a felhőben is találkozhatunk újdonságokkal.

Game Pass: Február első fele

Őskori túlélés, nyugati fejlesztésű JRPG, premier címek és más újdonságok érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába február első két hetében. A Microsoft közzé tette, mire számíthatunk a következő időszakban.

Game Pass-ban debütál az MLB The Show 22

A tavalyi évhez hasonlóan idén is az Xbox Game Pass kínálatában jelenik meg a Sony San Diego Studio baseball játéka. Az MLB The Show 22 április 5-én érkezik, és bemutatkozott a borítóján szereplő játékos is.

Ingyenes játékok: 2022. február

Itt a hónap vége, ideje megismerkedni a következő időszak ingyenes játékaival, amiket az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagok tölthetnek le. Továbbra is négy játékot kapunk, kettőt az Xbox One, kettőt az Xbox 360 generációból.

Game Pass: Január második fele

Komoly húzócímekkel, díjnyertes indie gyöngyszemekkel és japán produkciókkal erősít az Xbox Game Pass január második felében. Kilenc új cím kerül a szolgáltatásba, melyeknek köszönhetően biztos, hogy ezután sem fogunk unatkozni.

Az Activision csatlakozik a Microsoft Gaming csapatához

Olyan sorozatok alkotói, mint a Call of Duty, Warcraft, Candy Crush, Tony Hawk, Diablo, Overwatch, Spyro, Hearthstone, Guitar Hero, Crash Bandicoot, StarCraft és sok más, csatlakoznak az Xbox csapatához.

Game Pass-ban debütál a Rainbow Six Extraction

Január 20-án, a megjelenésének napján Xbox Game Pass tagsággal is elérhető lesz a Ubisoft új, kooperatív lövöldözős játéka, a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Konzolon, PC-n és felhőben is játszható lesz az új produkció.