Super Lucky’s Tale launch trailer

Nyakunkon az idei év egyik utolsó Xbox exkluzív játékának megjelenése. A fiatalabb generációt becélzó Super Lucky’s Tale a jövő héten érkezik, most pedig megkaptuk belőle az utolsó trailert. A macskák megint rosszban sántikálnak.

Decemberben jön a Playerunknown’s Battlegrounds

A Paris Games Weeken jelentette be a PUBG Corp, hogy már csak egy hónapot kell várnunk az év talán legnépszerűbb játéka, a Playerunknown’s Battlegrounds Xbox One verziójára. A játék továbbra is szép lassan a Microsoft felé vándorol.

Felújított családi játékok Xbox One-ra

A Disney és a Microsoft három remek, elsősorban gyerekeknek szóló játékot porolt le, újított fel, és hozott el nekünk újra, Xbox Play Anywhere és Xbox One X támogatással. Állatok és animációs kalandok tértek vissza soha nem látott minőségben.

Xbox One-ra jön a War Thunder

A Gaijin Entertainment háborús multiplayer játéka több év várakozás után végre a Microsoft konzoljára is ellátogat, a teljes tartalom mellett Xbox One X támogatással. Készülhetünk az összecsapásra földön, vízen és levegőben.

Slightly Mad Studios: A One X egy bestia

Egyre több játékról derül ki, milyen formában használja ki a hamarosan megjelenő Xbox One X extra erejét. Most az év egyik legjobb autós játéka, a Project CARS 2 fejlesztői is megnyilvánultak. Az új konzol vásárlói komoly dolgokra számíthatnak.

Game Pass: Novemberi belépők

November 1-jén hét újabb játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata, az új címek között pedig elég jó produkciók vannak. Ezúttal hat Xbox One és egy Xbox 360 játék kerül az előfizetéses kalapba.

Megjelent az Assassin’s Creed Origins

Irány a múlt, irány Egyiptom: visszatért az Assassin’s Creed sorozat, egy minden eddiginél nagyobb és látványosabb kalanddal. Szemtanúi lehetünk az Aszaszin Testvériség születésének.

Játékok Golddal: 2017. november

Hajmeresztő autóversenyzéssel, határvidéki kalandokkal, rémálmok elűzésével és múmiákkal üthetjük el az időt novemberben. A Microsoft közzétette a következő havi Games With Gold listát, amelyben a megszokott módon négy játék szerepel.

XCOM 2 ingyenes hétvége

Földönkívüli megszállókra vadászhatunk ezen a hétvégén ingyen, kezdetét vette ugyanis a legújabb Xbox Live Free Play Days. A terítéken az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi stratégiai játéka, az XCOM 2.

Hitman: Teljes kiadás és One X támogatás

Hamarosan – épp az Xbox One X megjelenésével egy időben – komplett kiadást kap az utóbbi évek egyik legjobb Hitman játéka. Az új funkciók mellett jelentősen felhúzott grafikára is számíthatnak a majdani X tulajdonosok.

Xbox One-ra jön a Skyforge

Idén ősszel sem maradunk új MMORPG nélkül. Jövő hónapban Xbox One-ra látogat az Allods Team fejlesztése, a Skyforge, ezzel pedig újabb ingyenes kalandba vethetjük bele magunkat.

Shocktober 2017

Idén sem maradunk Mindenszentek-akció nélkül Xbox Live-on, visszatér a Shocktober. Ezen a héten számos Xbox 360 és Xbox One játék kapható olcsóbban, legtöbbjük természetesen a közelgő ünnep jegyében. Akár 60-70%-os akciók is kifoghatók.

Gears of War 4: Ilyen lesz Xbox One X-en

Két hét múlva itt a Microsoft új konzolja, amin nagyon sok játék jelentősen szebb lesz, mint máshol. A Gears of War 4 sem kivétel, november 7-én ez a játék is megkapja az erősebb konzol képességeit használó frissítést.

Indul az eredeti Xbox kompatibilitás

Október 24-én hivatalosan is elindul az Xbox One Visszafelé Kompatibilitás program új fejezete, ezúttal már eredeti Xbox játékokat is lejátszhatunk az aktuális Microsoft konzolon. A lista 13 címet kínál első körben, köztük néhány rajongói kedvencet.

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection részletek

Hamarosan visszatér a Microsoft régóta futó állatkertes menedzserjátéka, szebb látvánnyal és jelentősen kibővített tartalommal. Végre trailert és pontos részleteket is kaptunk az új Zoo Tycoonról.

Elindult a Hand of the Gods béta

A SMITE fejlesztőinek új, kártyás stratégiai játéka zárt bétában érhető el, de az Xbox Live Gold tagok részt vehetnek benne, ráadásul egy exkluzív csomagot is kapnak hozzá. Megkezdődött az istenek háborúja.

Lucky Guinness rekordot döntött

Hogyan reklámozzunk egy érkező Xbox exkluzívot, ha nem egy gigászi hőlégballonnal, ahonnan élő adást sugárzunk? Róka koma a magasból akciózott, és ezzel bekerült a rekordok könyvébe.

Master Chief, X támogatás és LAN partik

Minden jelenleg futó Halo játékhoz frissítéseket és újdonságokat jelentett be a 343 Industries. Visszatér a Halo Világbajnokság, szépülnek és bővülnek a játékok, és még a klasszikus LAN partik is visszatérhetnek.

Xbox One-ra repülnek a tigrisek

PC után hamarosan Xbox One-ra is megjelenik az Ace Maddox II. világháborús repülős játéka, a Flying Tigers: Shadows Over China. A játék ritkán látott helyszínek fölé repít, így új módon láthatjuk majd az ázsiai hadszínteret.

Megérkezett az őszi Xbox One frissítés

Októberre ígérték, a mai napon pedig meg is érkezett a nagy őszi Xbox One dashboard frissítés, ami jelentősen átalakítja a konzol menürendszerének bizonyos pontjait.