Rengeteg játék kapott FPS Boost funkciót

97-re nőtt a megduplázott képfrissítésű játékok száma Xbox Series X és S konzolokon, miután a Microsoft rengeteg cím esetében egyszerre engedélyezte az újgenerációs gépek extra funkcióját. Most már nagyon sok mindennel játszhatunk 60-120 fps-ben.

Game Pass: Májusi játékeső

Dragon Quest, Final Fantasy, foci, téli sportok és vadnyugati akció fémjelzi az Xbox Game Pass első májusi újdonságait, de a teljes kiadású Just Cause 4 és egy időtlen klasszikus platformer is bekerül a Microsoft szolgáltatásába.

Megjelent az R-Type Final 2

Egy legendás japán klasszikus tért vissza a mai napon Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon. Az R-Type sorozat legújabb epizódja, az R-Type Final 2 következő generációs látvánnyal dobja fel a jól ismert shmup játékmenetet.

Előrendelhető a Tales of Arise

Napra pontos megjelenési dátumot kapott, és előrendelhető státuszba lépett a Bandai Namco új szerepjátéka, a Tales of Arise. A hosszú ideje készülő, gyönyörű JRPG idén szeptemberben érkezik Xbox konzolokra.

Játékok Golddal: 2021. május

Életre kel egy sötét kártya- és stratégiai játék világa, próbára tehetjük stratégiai érzékünket, Denevérembert játszhatunk, és egy banánköztársaságot uralhatunk – már ha van Gold tagságunk idén májusban. Íme, a legújabb lista.

Xboxra jön a Dragon Quest Builders 2

A Square-Enix újabb meglepetéssel szolgál az Xbox játékosoknak – a Microsoft platformjára is megjelenik a mesés Dragon Quest Builders 2 építkezős RPG, ráadásul rögtön a Game Pass kínálatában. Kreativitásra felkészülni!

Megjelent a NieR: Replicant

Nem csak a Judgmentnek örülhetnek a japán játékok kedvelői. A Square-Enix is elhozott számunkra egy nagynevű produkciót – a 2010-ben megjelent NieR: Replicant felújított változata mától kapható Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Megjelent a Judgment

Néhány évvel az eredeti megjelenést követően felújított formában, 60 fps játékmenettel tért vissza a Yakuza sorozat mellékszála, a Judgment Xbox Series X|S-re. Az RGG Studio és a Sega népszerű akciójátéka a mai naptól kapható.

FPS Boost: EA játékok 120 Hz-en

Újabb adag játék kap képfrissítés-növelést Xbox Series X|S konzolokon. Ezúttal az EA játékai vannak a célkeresztben, melyek közül sok 120 fps-sel fog futni a Microsoft új gépein. Megduplázott értékek 13 játék esetében.

Mostantól nincs szükség Gold tagságra a free-to-play játékokhoz

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy minden Xbox játékos előtt megnyitja a free-to-play játékok elérését, így ezek online használatához többé nincs szükség Xbox Live Gold előfizetésre.

Game Pass: Április vége

Baseball, fantasy a felhőben, űrlények és dinoszauruszok támadása – nem pihen az Xbox Game Pass április utolsó napjaiban sem. Megérkezett a legújabb lista a Microsoft havidíjas szolgáltatásához.

Áprilisi Xbox Game Pass újdonságok

Komoly címmel indult az idei április Xbox Game Pass fronton – az Outriders néhány napja debütált a szolgáltatás keretén belül, hamarosan pedig több újdonság is követi. Baseball, jégkorong, zombik, és visszatér a GTA V is.

Xbox Tavaszi Vásár

Ahogy minden évben, úgy idén is kezdetét vette a nagy Tavaszi Vásár Xbox Live-on. Több száz játék kapható igen nagy, akár 60-70%-os kedvezménnyel.

Felhőbe költözik a Visszafelé Kompatibilitás

A Microsoft továbbra is nagy becsben tartja az elmúlt generációk Xbox játékait. Most már akár telefonunkat is retró játékmasinává alakíthatjuk, 16 klasszikus cím vált ugyanis elérhetővé a felhőalapú játék keretében.

Játékok Golddal: 2021. április

Vikingek, kamionverseny, légi akció és egy retró legenda – ezek várják az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizetőket 2021 áprilisában. Négy játék, négy merőben eltérő műfaj két konzolgenerációból.

Bemutatkozik az Electric Volt és a Daystrike Camo kontroller

Tovább bővül az Xbox Vezeték Nélküli Kontrollerek kínálata, miután hamarosan két újabb színben lesz elérhető a sokak által kedvelt, konzolokhoz, PC-hez és mobilokhoz is használható eszköz.

Megjelent a Yakuza 6: The Song of Life

Milyen messzire mennél, hogy megvédd a családodat? Hamarosan kiderül, mert a mai napon Xboxra is megérkezett a Yakuza 6: The Song of Life, így végre teljessé vált Kazuma Kiryu története – természetesen Xbox Game Pass tagsággal is.

Megjelent az Octopath Traveler

Nyolc hős, nyolc kaland, egyetlen nagyszabású JRPG. Xbox platformra is megjelent a Square-Enix díjnyertes szerepjátéka, az Octopath Traveler – és Xbox Game Pass tagsággal is játszható bármelyik támogatott eszközön.

PC-s Game Pass-ba is megérkezik az EA Play

Március 18-tól végre a PC-s Xbox Game Pass tagok is élvezhetik az EA Play minden előnyét. Az Electronic Arts szolgáltatása része lesz az Xbox Game Pass for PC és Ultimate tagságoknak is, több, mint 60 játékkal.

Outriders, Octopath Traveler és más Game Pass újdonságok

Tovább dübörög az Xbox Game Pass, ezen a vonaton nincs kiszállás. Március második felében nagyon sok játék kerül be a szolgáltatásba konzolon és PC-n is, köztük néhány régóta várt újdonság, és egy-két meglepetés cím is.