Capcom, Sega és Atlus Vásár

Ezen a héten három japán kiadó akciózik Xbox Live-on, aminek köszönhetően akár 75%-ot is spórolhatunk jó néhány Xbox One és Xbox 360 játék árából. Klasszikus címek és örök kedvencek a terítéken.

Euro Fishing: Új szezon

Erőre kapott az eddigi egyetlen Xbox One-os horgász játék. A Dovetail Games által fejlesztett, meglepően sikeres Euro Fishing új kiegészítőt kapott, egyúttal a Szezonbérlet is elérhetővé vált, ami további tartalmakat jelent.

Tíz perc Dishonored: Death of the Outsider

Jövő héten érkezik a következő Dishonored játék, amely egy mellékszál, és amelyből hosszú, látványos gameplay bemutatót kaptunk. Megnézhetjük, hogy játszanak a Death of the Outsiderrel.

X-Morph: Defense teszt

Földönkívüli inváziót visszaverni jó dolog, kivéve, amikor mi vagyunk a támadó idegenek. Az Exor Studios új játékában a Föld megszállása lesz a feladatunk, keverve a tower defense és a lövöldözős címek stílusát.

Call of Duty: WWII privát béta

A legújabb Call of Duty játék előrendelői lesznek azok, akik elsőként kipróbálhatják a II. Világháborús játék multiplayerét. Szeptember 1-jén indul a zárt béta Xbox One-on.

Forza Motorsport 7: A teljes autólista

Utolsó hetéhez érkezett a Turn 10 Studios sorozata, aminek keretében fokozatosan jelentették be a legújabb Forza Motorsportba kerülő autókat. Most egy helyen olvasható a teljes, igencsak hosszú lista, gyártók szerint rendezve.

Elkészült az ARK

Hosszú fejlesztés után végre elkészült, és hivatalosan is megjelent napjaink egyik legnépszerűbb online túlélőjátéka, az ARK: Survival Evolved. A fejlesztők köszönetet mondtak az Xbox One játékosoknak a lelkes tesztelésért.

Black Desert – Így néz ki Xbox One X-en

Az idei E3-on jelentették be, hogy Xbox One-ra költözik a Black Desert, a népszerű koreai MMORPG. Mozgásban eddig nem láthattuk a konzolos verziót, de most új videót kaptunk belőle, amin az Xbox One X változat látható.

Assassin’s Creed Vásár

A játékmegjelenések mellett akciókból sincs hiány Xbox Live-on. Ezen a héten az Assassin’s Creed sorozat aktuális, a játékok és kiegészítők 50-60% kedvezménnyel kaphatók Xbox One-on és Xbox 360-on is.

Xbox Gamescom 2017 videók

A 2017-es németországi Gamescom nemcsak Xbox One X bemutatót, több százezer látogatót és egy nagyon jó rendezvényt hozott, hanem sok új játék trailert is. A következőkben szemezgetünk a jövőben érkező legígéretesebb játékok videóiból.

Megjelent a Path of Exile

Néhány hetes béta periódus után mindenki számára elérhetővé vált a Grinding Gear Games régóta várt akció-szerepjátéka. Az ingyenesen játszható Path of Exile mától Xbox One-on is hódít.

Játékok Golddal: 2017. szeptember

Autóverseny, rejtélyes kaland, motorcsónakok és háború. Ez az ősz első hónapjának Gold kínálata – négy újabb játék, kettő Xbox One-ra, kettő Xbox 360-ra a megszokottak szerint. Részletek a kattintás után.

Rainbow Six Siege ingyenes hétvége

A Ubisoft multiplayer lövöldözős játéka továbbra is nagyon népszerű. Az Xbox Live Gold tagok ismét beleugorhatnak, és ingyen kipróbálhatják a Rainbow Six csatáit. Újra ingyenes hétvége a kommandósoknál.

Előrendelhető az Xbox One X Project Scorpio Edition

Magyarországon is elindult hivatalosan az Xbox One X előrendelése – a Project Scorpio Edition több helyen is kapható, linkek a kattintás után.

Megérkeztek a World of Tanks újítások

Egyjátékos kampány, Xbox Live Arena támogatás, Xbox One X fejlesztések. Komoly változáson esik át a világ legnépszerűbb free-to-play játéka. Az újdonságok első hulláma már elérhető, indulnak a történelmi csaták.

Rise of the Tomb Raider – Xbox One X fejlesztések

Idén novemberben Lara Croft 2015-ös kalandja, a Rise of the Tomb Raider is kap grafikai fejlesztéseket az Xbox One X érkezésekor. A fejlesztők szerint ez lesz minden idők legszebb Tomb Raider játéka.

ReCore Definitive Edition bejelentés

Jutott új játékbejelentés a Gamescomra is. Visszatér a tavalyi év egyik legkülönlegesebb kalandja, hogy új tartalommal és lehetőségekkel kiegészülve idén is meghódítsa az Xbox játékosok szívét. Végső kiadást kap a ReCore.

Forza Motorsport 7: A teljes pályalista

Újabb részletek derültek ki az október elején érkező következő Forza Motorsport játékról. Többek között a pályák és a támogatott PC-s kormányok listája, a dinamikus napszakok, és hogy hamarosan demót is kapunk belőle.

Új Xbox One gépcsomagok

A vasárnapi Gamescom előadáson a Microsoft három új Xbox One gépcsomagot is bejelentett. Különleges kiadás érkezik az Xbox One X-ből, de örülhetnek a Minecraft és Shadow of War rajongók is.

Xbox @ Gamescom 2017

A júniusi E3 után augusztus végén a Microsoft a Gamescomon is képviselteti magát. Lesznek élőben nézhető előadások, helyi rendezvények és új bejelentések is, az Xbox stand pedig az egész rendezvény ideje alatt nyitva tart.