Kingdom Hearts III: Szörny Rt

A múlt hétvégén, Tokióban megtartott D23 expón a Disney bejelentette, hogy a Szörny Rt. világa is szerepelni fog a Kingdom Hearts III-ban. Ehhez új trailert is kaptunk, ami egészen mesésen néz ki.

Megjelent a Dynasty Warriors 9

Kilencedik epizódjával visszatért a Koei Tecmo végtelen kaszabolós-háborús sorozata, minden eddiginél nagyobb formában. Nyílt világ, rengeteg karakter, a korai vásárlóknak pedig ajándék is jár a Dynasty Warriors 9 mellé.

2K All-Star akciók

A legnagyobb és legjobb 2K játékok kaphatók olcsóbban Xbox Live-on ezen a héten, méghozzá nem is kevéssel. Akár 67-75% is megspórolható, ha valaki most csap le a kiadó egyik produkciójára.

Megjelent a Kingdom Come: Deliverance

Hosszú évek fejlesztése után végre megjelent a Warhorse nagyszabású középkori szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance. Irány a Cseh Királyság, ahol egy valódi bosszútörténet vár, Xbox One X támogatással.

Descenders bejelentés

Hamarosan bringára pattanhatunk, és úgy száguldhatunk le a legveszélyesebb hegyekről, mint még soha – mindezt a RageSquid új játékában, konzolon kizárólag Xbox One-on.

Xbox Play Anywhere játékok hete

Szépen bővül a Microsoft Xbox Play Anywhere programja, csak ezen a héten három új indie játékot szerezhetünk be egyszerre Xbox One-ra és Windows 10-re.

Jurassic World Pinball bejelentés

Az idei új dinoszaurusz-őrület nem csak a mozikban lesz érezhető: az új Jurassic World film és parképítős játék mellé a magyar Zen Studios is beszáll: érkezik a Jurassic World kiegészítő a Pinball FX3-hoz.

Ancestors Legacy: Konzol exkluzív, natív 4K

Néhány hónapon belül megjelenik a Destructive Creations középkori RTS játéka, az Ancestors Legacy. A játékról most új részletek derültek ki, köszönhetően egy interjúnak.

Drágultak az Artifex Mundi játékok

Rossz hír a tárgykeresős puzzle játékok rajongói számára: februártól az Artifex Mundi drágábban adja a játékait, amit közleményben tudattak a nagyérdeművel, és meg is indokolták ennek szükségességét.

Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Gépcsomag

Új Xbox One gépcsomag a láthatáron: hamarosan érkezik a PUBG bundle, amelyben az 1 TB-os konzol mellett ott figyel a világ jelenlegi egyik legsikeresebb játéka is.

Újra Ubisoft Kiadói Vásár

Csaknem egy évvel a legutóbbi után a Ubisoft ismét vásárt tart Xbox Live-on. Rengeteg játék és kiegészítő, akár 60-70%-kal olcsóbban, jövő hét keddig.

Surviving Mars: Ilyen lesz X-en

Nemsokára megérkezik a Haemimont Games (Tropico sorozat, Victor Vran) új stratégiai játéka, amelyben a Marson építhetjük fel az emberiség jövőbeni kolóniáját. Az IGN jóvoltából most az Xbox One X verzióból nézhetünk negyed óra gameplay-t.

Raging Justice bejelentés

Visszatér egy klasszikus játéktermi műfaj, modern irányítással és retró köntösben, nem akármilyen fejlesztőktől. Lehet felkészülni a kőkemény bunyókra, érkezik a Raging Justice.

Konzol exkluzív marad a Starpoint Gemini Warlords

Egy hét múlva érkezik a Little Green Men sci-fi RPG-stratégiai játék hibridje, amelyről az is kiderült, hogy konzolon csak Xbox One-on lesz elérhető. Xbox One X támogatás is lesz.

Xbox One-ra jön a Trailmakers

A napokban jelentették be, hogy az egykori Press Play tagokból verbuválódott Flashbulb Games új játéka, az építős-járműves Trailmakers hamarosan Xbox One-on is elrajtol.

Támadnak a lámák

Megjelenési dátumot és Xbox Play Anywhere támogatást kapott a Roguecode konzol exkluzív lövöldözős játéka, amihez hasonlót még egész biztosan nem láttunk a játékok világában. Érkezik a Vicious Attack Llama Apocalypse.

Xbox Live Anime Hónap

Különleges akció Xbox Live-on: egész hónapban anime játékok kaphatóak leárazva, de emellett ingyenes játéknapok is vannak. Minden héten más japán játékot lehet letölteni teljesen ingyen.

A Microsoft megvette a PlayFab-et

A tegnapi bejelentés szerint a felhőalapú játékok üzemeltetésével foglalkozó PlayFab csatlakozik a Microsofthoz, hogy az Azure videojátékos ágazatát fejlesztték tovább.

10 millió felett a Mixer

Bár még mindig gyerekcipőben jár, a Microsoft élő stream platformja egyre növekszik. Tavaly több komoly funkcióval bővült a Mixer, és hamarosan továbbiakat kap.

144 millió felett a Minecraft

Változások a Microsoftnál. Az új Minecraft főnök, Helen Chiang impozáns adatokat osztott meg az építős játék sikeréről. A kockavilág népszerűsége továbbra is növekszik.