Ingyenes játékok: 2022. február

Itt a hónap vége, ideje megismerkedni a következő időszak ingyenes játékaival, amiket az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagok tölthetnek le. Továbbra is négy játékot kapunk, kettőt az Xbox One, kettőt az Xbox 360 generációból.

Game Pass: Január második fele

Komoly húzócímekkel, díjnyertes indie gyöngyszemekkel és japán produkciókkal erősít az Xbox Game Pass január második felében. Kilenc új cím kerül a szolgáltatásba, melyeknek köszönhetően biztos, hogy ezután sem fogunk unatkozni.

Az Activision csatlakozik a Microsoft Gaming csapatához

Olyan sorozatok alkotói, mint a Call of Duty, Warcraft, Candy Crush, Tony Hawk, Diablo, Overwatch, Spyro, Hearthstone, Guitar Hero, Crash Bandicoot, StarCraft és sok más, csatlakoznak az Xbox csapatához.

Game Pass-ban debütál a Rainbow Six Extraction

Január 20-án, a megjelenésének napján Xbox Game Pass tagsággal is elérhető lesz a Ubisoft új, kooperatív lövöldözős játéka, a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Konzolon, PC-n és felhőben is játszható lesz az új produkció.

Game Pass: Január első fele

Boldog új évet kíván mindenkinek az Xbox Game Pass, és teszi ezt rögtön nyolc új játékkal, köztük premier címekkel és népszerű meglepetésekkel. Legyen szó sci-firől vagy bányászatról, januárban megtaláljuk a számításunkat.

Game Pass: December második fele

A közelgő Karácsony alkalmából nem a fa alá, hanem az Xbox Game Pass kötelékébe kapunk egy csomó új játékot, köztük több régóta várt, illetve nagy címmel. Az ünnepi szabadidőben nem fog unatkozni a család egyetlen tagja sem.

PC Game Pass – Azonnali játék Surface mellé

A név új, de a szolgáltatás előnyei maradtak – nevet váltott az Xbox Game Pass for PC tagság, és most már PC Game Pass néven érhető el. Minden Windows PC, így Microsoft Surface eszközök mellé is jó választás lehet több, mint 100 játékkal.

Bekapcsolás: Az Xbox története

Az Xbox majdnem meg sem történt. Hogy miért, és végül hogyan jött létre húsz évvel ezelőtt a videójáték-ipar egyik legnagyobb platformja, az kiderül a Power On (Bekapcsolás) című dokumentumfilm sorozatból.

ID@Xbox Téli Demó Esemény

A Microsoft megnyitotta a legújabb demó esemény virtuális kapuit, amelynek keretében több, mint 35, megjelenés előtt álló indie játék próbaverziója tölthető le Xbox konzolokra. Az esemény december 21-ig tart.

Halo Infinite teszt

Hat évvel az előző rész után, huszadik születésnapján tért vissza az Xbox legfontosabb sorozata, a Halo. Master Chief tovább folytatja harcát, ahogy a 343 Industries is, a rajongók kegyeiért.

Game Pass: December első fele

Megkezdi év végi hadjáratát az Xbox Game Pass – a hónap első felében olyan rég várt, népszerű címek érkeznek a szolgáltatásba, mint a Halo Infinite, az Among Us vagy a Stardew Valley. Játékból nem lesz hiány decemberben.

Xbox helyett Surface? A Felhőalapú Játék lehet a megoldás

Manapság nem könnyű Xbox Series X konzolhoz jutni, így aki bele akar kóstolni az újgenerációs játékélménybe, gondban lehet. Vagy mégsem: az Xbox Cloud Gaming (Béta) jó alternatíva lehet akár Microsoft Surface eszközökön is.

Ingyenes játékok: 2021. december

Négy, egészen eltérő műfajú ingyenes játékkal zárjuk az idei évet, melyet mind az Xbox Live Gold, mind az Xbox Game Pass Ultimate tagok letölthetnek. A szokásoknak megfelelően két Xbox One és két Xbox 360 címet kapunk decemberben.

Winkler Róbert vs Vályi István a Forza Horizon 5-ben

A 2021-es Game Pass Online Fesztivál műsorsorozat egyik legérdekesebb estéjére készülhetünk. Pénteken két autószakértő, Winkler Róbert és Vályi István méri össze a tudását a Forza Horizon 5-ben.

Felhőalapú játék mától konzolokon is

A mai nappal fokozatosan megnyílik a felhőalapú játék lehetősége Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon. Így még könnyebbé válik a játékok kipróbálása, vagy a beugrás egy multiplayer élménybe, letöltés nélkül.

Game Pass: November második fele

Indie játékokkal és klasszikus címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata november második két hetében. Több premiernek is örülhetünk, illetve visszatér egy remek játék is a havidíjas szolgáltatás kötelékébe.

Elindult a Halo Infinite multiplayer

Mindenki számára elérhetővé vált a Halo Infinite multiplayer bétája, teljes tartalommal, az első évadban elért eredményeinket pedig a december 8-i megjelenés után is magunkkal vihetjük.

Több, mint 70 új visszafelé kompatibilis játék érhető el

Az Xbox 20. születésnapja alkalmából több, mint 70 Xbox 360 és eredeti Xbox játék került a visszafelé kompatibilitási listába, így ezek már Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is játszhatók. FPS Boost funkciót is kaptunk jó néhány címhez.

Xbox 20. évfordulós élő műsor

Idén november 15-én kereken 20 éves lesz az Xbox. Ebből az alkalomból a csapat élő műsorral készül, ennek részleteit ismerhetjük meg most.

Game Pass: November első fele

Felújított Grand Theft Auto, Forza Horizon 5, focimenedzser, kooperatív akció-kaland és sok más érdekesség kerül az Xbox Game Pass kínálatába az idei november első felében. A Microsoft közzé tette az ilyenkor szokásos listát.