Megjelent a RAGE 2

Csaknem nyolc év után tér vissza az id Software poszt-apokaliptikus lövöldözős játéka, ezúttal az Avalanche Studios nyílt világába ágyazva. Öveket becsatolni, kezdődik a lila ködös pusztítás, amire már nagyon régóta vártunk.

Monster Hunter: World – Iceborne gameplay

Idén ősszel hatalmas kiegészítőt kap a Capcom szörnyvadászos játéka. Egy új, jeges világba utazhatunk, amiről meg is érkezett az első komolyabb gameplay bemutató. A Monster Hunter: World szeptemberben új kiadást is kap.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bejelentés

Bemutatkozott az új Ghost Recon játék, amely több ponton is változtat az eddig megszokott formulán. Minden tudásunkra szükség lesz, ha túl akarjuk élni ezt a kalandot.

Bless Unleashed karakter-bemutató

Idén nyáron jelenik meg az elsőként Xbox One-ra érkező, free-to-play MMORPG, a Bless Unleashed. A Bandai Namco most kiadott néhány videót, amikből megismerhetjük, milyen kasztok közül választhatunk majd induláskor.

Újra Capcom Kiadói Vásár

Ezen a héten ismét a népszerű japán kiadó akciózik Xbox Live-on, így a legjobb Capcom produkcióknak örülhetünk, amik jövő hét keddig olcsóbban kapható. A Devil May Cry 5 is köztük van, amely most először szerezhető meg leárazva, de vannak azért más finomságok is.

Megjelent a Puyo Puyo Champions

A Sega jóvoltából Európába is megérkezett a Puyo Puyo Champions, így most először Xbox One-ra is elérhető a sorozat. A multiplayer központú puzzle kaland már tölthető az Áruházból.

SteelSeries Arctis 9X headset Xbox One-hoz

A világ egyik legjobbjának tartott gaming headsete most már Xbox One-hoz is elérhető, dedikált vezeték nélküli protokollal, átlag feletti üzemidővel és Windows Sonic térhangzással. Ezzel újabb nagynevű gyártó terméke lett kapható a Microsoft konzoljához.

Black Paradox teszt

Utazás a VHS korszakba egy lila neonfényes shoot ’em up pilótafülkéjében, egyenesen a 80-as évek árkád valóságába. Nagyjából ilyen lenne, ha David Hasselhoff videojátékot készítene.

Kedden jön a Descenders – Game Pass-ba is

Napokon belül kilép az Xbox Game Preview programból a RageSquid által fejlesztett mountain bike-os játék, a Descenders. Az 1.0-ás megjelenés azért is különösen örömteli, mert a teljes játék rögtön Xbox Game Pass tagsággal is játszható lesz.

Darkwood – Rettegés felülnézetből

Nem csak a belső nézetes horrorjátékokon lehet rémüldözni. Heteken belül Xbox One-ra érkezik a Darkwood, amely megmutatja, hogy egy kisebb költségvetésű produkció is lehet nagyon félelmetes. Mindezt egy egyszerű, ám hatásos trükkel éri el.

Game Pass: A májusi első hullám

A tavasz utolsó hónapjában is folytatódik az Xbox Game Pass bővülése, ahogy az várható volt. A Microsoft mai bejelentése szerint több kiváló játék is bekerül a havidíjas szolgáltatásba, úgyhogy senki nem fog unatkozni. Részletek a kattintás után.

Megjelent a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Betömhetjük az egyik legnagyobb lyukat az Xbox One játékpalettáján. A Final Fantasy sorozat egyik legjobb darabja, a XII: The Zodiac Age mostantól elérhető a Microsoft konzoljára is, felújított grafikával és játékmeneti javításokkal.

Játékok Golddal: 2019. május

Színes kínálattal jelentkezik a Games With Gold program idén májusban. Partijáték, egy kis sport a szabad levegőn, rovarirtás és a képregények világa kerül napirendre az év ötödik hónapjában. Részletek a kattintás után.

Blacksad: Under the Skin bejelentés

Videojáték feldolgozást kap Juan Díaz Canales és Juanjo Guarnido képregény-sorozata, a Blacksad. A szintén spanyol Pendulo Studios kalandjátékát a Microids adja ki Xbox One-ra. Idén ősszel bújhatunk macskabőrbe.

Mi az a RAGE 2?

Hamarosan megjelenik az Avalanche Studios és az id Software közös lövöldözős játéka, a RAGE 2 Xbox One-ra. A legújabb videóban áttekinthetjük, mire is számíthatunk, egy másik trailer pedig az előrendelői ajándékokat mutatja be.

Hamarosan érkezik a Mixer Loot

A Microsoft streaming platformja nemsokára új funkcióval bővül. A Mixer Loot funkció élő közvetítések megtekintése után ad játékbeli extrákat.

Xbox One X: Gyönyörű világok

A Microsoft új reklámfilmmel igyekszik felhívni a figyelmet az Xbox One X Enhanced játékok szépségére. A kisfilm olyan, mintha egy ismeretterjesztő csatorna összeállítását néznénk, pedig ezek „mindössze” videojátékok.

Minecraft – Falvak és fosztogatók

Megérkezett az örökké népszerű Minecraft legújabb frissítése, amivel új helyszíneket járhatunk be, falvakat ismerhetünk meg, és megvédhetjük őket a fosztogatóktól. A Village & Pillage nevű frissítés már elérhető minden platformon.

Assassin’s Creed Odyssey – Irány Atlantisz

Megérkezett az Assassin’s Creed Odyssey második, és minden bizonnyal legjobban várt kiegészítője. Ebben Atlantisz elveszett világát járhatjuk be, és találkozhatunk az első civilizáció képviselőivel is. Irány a legendák földje.

Xbox Ajándékkártya vásárlása online

Az Xbox Ajándékkártya mindig jól jön, mert bárki feltöltheti vele az online egyenlegét. Azt viszont kevesen tudják, hogy ilyen kódokat akár közvetlenül az interneten is lehet vásárolni.