Xbox Series X teszt

Megérkezett a következő generáció. A Microsoft Xbox Series X november 10-én új korszakot nyit a videojátékok világában. Ideje közelebbről is megnézni, mire számíthatunk az előttünk álló években.

Apple TV app érkezik Xbox konzolokra

A Microsoft és az Apple hivatalosan is megerősítette, hogy november 10-én minden Xbox konzolra elérhetővé válik az Apple TV alkalmazás, ezzel pedig új szórakozási lehetőségek nyílnak meg az új generáció kezdetén.

Az új generáció ünneplése, élőben

November 10-én, az Xbox Series X|S konzolok megjelenése alkalmából a Microsoft nagyszabású élő közvetítéssel ünnepli az új konzolgeneráció kezdetét. Az adásban az Xbox csapat tagjai mellett játékfejlesztők és más vendégek is szerepet kapnak.

Játékok Golddal: 2020. november

Távol-keleti lopakodás, őrült lövöldözés, realisztikus háború és egy műanyagba öntött régész kalandjai várnak az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagokra idén novemberben. Megérkezett az új Games With Gold lista.

Xbox Series X kicsomagolás – képekkel

Hamarosan a boltokba kerül a Microsoft következő generációs konzolja, a Series X. Most végre bepillanthatunk abba, milyen csomagolásban érkezik a valaha készült legerősebb Xbox!

Elite Dangerous: Horizons mindenkinek

A Frontier Developments immár öt éves űrszimulátora a mai nappal frissítést kap, ami után a Horizons szezonbérlet az alapjáték részévé válik. Így mindenki elérheti az ebben foglalt extrákat, és a bolygófelszínekre is leszállhat.

Game Pass: Még több játék októberben, novemberben

Teljes gőzzel zakatol előre az Xbox Game Pass gépezete. Október végén és november elején nem kevesebb, mint 14 új játék kerül a szolgáltatásba a különböző platformokon. Jelentősen bővül a felhőalapú játékok köre is.

Komoly next-gen fejlesztést kap a Gears 5

A The Coalition csapata kitesz magáért a következő generáció kezdetén: leszállítja a Gears Tactics konzolos változatát, és nagyszabású frissítést eszközöl a Gears 5-ön is – a next-gen változat természetesen mindenki számára ingyenes.

Scorn Xbox Series X gameplay

Az Ebb Software régóta készülő, belső nézetes horrorjátéka a következő generáció egyik legérdekesebb címe lehet. A játékból most csaknem negyed órányi színtiszta gameplay-t nézhetünk meg Xbox Series X-en.

Új Razer kiegészítők Xbox Series X|S-hez

A világ egyik vezető gamer periféria gyártója új kontrollert, headsetet és arcade sticket jelentett be Xbox konzolokhoz. A cég egyúttal az is közölte, hogy az eddigi termékei is használhatók lesznek Xbox Series X|S konzolokon.

LucasArts klasszikusok érkeznek Xbox Game Pass-ba

Még ebben a hónapban három klasszikus kalandjáték kerül az Xbox Game Pass kínálatába, a Double Fine jóvoltából. A felújított, gyönyörű játékok az 1990-es évek legjobbjai közé tartoznak, és október 29-től érhetőek el Xbox One-on.

Halo x Monster Energy nyereményjáték

Xbox Series X konzolt, és Halo Infinite játékbeli extrákat is lehet nyerni a Microsoft és a Monster Energy új nyereményjátékán. Mindehhez nem kell mást tenni, mint a Monster Energy dobozok nyitófüle alatti kódokat beváltani.

Game Pass: Október #2

Hamarosan az Xbox Game Pass kínálatában: visszatér egy legendás valós idejű stratégia, egy nem kevésbé népszerű JRPG, de több új indie cím is bekerül a szolgáltatásba, sőt még krikett meccsre is kilátogathatunk.

Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X gameplay

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Yakuza: Like a Dragon megjelenéséig, az év egyik legígéretesebb JRPG-je pedig most Xbox Series X-en látható. A következő generációs Xbox egyik nyitócíme most jobban szemügyre vehető.

Ezek az Xbox Series X|S nyitócímek

Kereken egy hónap múlva kezdetét veszi a következő konzolgeneráció. Az Xbox Series X|S konzolok megjelenésével egyszerre sok játék érkezik. Most sorra vesszük az összes nyitócímet, az első nap feljavított játékokat, és mindent, amire érdemes lesz odafigyelni.

Így készült: Az Xbox Series X és Xbox Series S dizájnja

A következő generációs Xbox konzolok megtervezése sok időt és komoly munkát igényelt. Az egyszerű, kompakt formák erős hardvert rejtenek, de a létrehozásuk mögött álló folyamat még ennél is érdekesebb. Ez az Xbox Series története.

Rekord évet zár az Xbox Game Studios

10 vadonatúj játékkal, rengeteg új bejelentéssel és újonnan csatlakozott stúdiókkal a Microsoft belsős stúdiórendszere, az Xbox Game Studios több szempontból is rekordot döntött 2020-ban. Ígéretes ráfordulás a következő generációra.

Microsoft Flight Simulator – Magyarország szépsége

A Microsoft Magyarország jóvoltából megnézhetjük, hogy néz ki Magyarország az új Flight Simulator világában. Nem is akárhogy: híres költők versei teszik hangulatosabbá a repülés élményét ebben a három új videóban.

Minecraft szereplők a Smash Bros Ultimate-ben

Steve és Alex, a Minecraft két ikonikus alakja verekedni megy a Nintendo játékába – a kockavilág jól ismert figurái csatlakoznak a Smash Bros Ultimate csapatához egy újabb Microsoft-Nintendo együttműködésnek köszönhetően.

Megérkezett a Phantasy Star Online 2 Episode 5

Új kaland kezdődik a Sega MMO szerepjátékában, miután megérkezett Xbox One-ra és Windows 10-re a Phantasy Star Online 2 ötödik epizódja. Fantasy keveredik a sci-fivel, új helyszínekkel és más újdonságokkal.