Xbox E3 konferencia összefoglaló

Megtartotta rendes éves E3 konferenciáját a Microsoft, ahol Phil Spencer Xbox vezetésével képet kaphattunk az Xbox jövőjéről. Ez a jövő jó sok játékot tartogat.

Xbox @ E3 2018

Változtat az eddigi szokásán a Microsoft, és az E3-as konferenciáját egy kissé más helyszínen tartja, a korábbinál nagyobb területen és nagyobb közönséggel. Megvan a pontos időpont is.

Előrendelhető az Anthem

Néhány perce mutatta be részletesebben az Electronic Arts a kiadó talán leginkább várt játékát, az Anthemet, amely megjelenési dátumot kapott, és már elő is rendelhető Xbox One-ra. A játék kétféle változatban kapható, és ajándék is jár mellé.

[E3] Xbox exkluzívon dolgozik a Bohemia Interactive

Nukleáris katasztrófa, európai túlélőtúra, Unreal Engine 4 – új játékon dolgozik a DayZ és az ArmA fejlesztője, amely a jelek szerint Xbox exkluzív produkció lesz.

E3 Xbox Live Akciók

Ha a világ legnagyobb videojátékos rendezvénye nem lenne elég, akkor Xbox Live-on is akciók várnak. Június 7-19-ig tart a nagy E3-as vásár, benne Xbox One és Xbox 360 játékokkal.

[E3] Outer Wilds bejelentés

Az E3 közeledtével megszaporodnak a játékbejelentések is. Most a Mobius Digital közölte, hogy felfedezős sci-fi játékuk, az Outer Wilds Xbox One-ra is meg fog jelenni.

Project CARS 2 – Le Mans szelleme

Hamarosan újra elrajtol a legendás Le Mans 24 órás autóverseny, ebből az alkalomból pedig a Project CARS 2 kapott egy szenzációs kiegészítőt. Újra átélhetjük a klasszikus versenyek hangulatát.

Előrendelhető a Red Dead Redemption 2

A Rockstar Games következő nagy dobása előrendelhető státuszba lépett Xbox One-on. A Red Dead Redemption 2 ősszel érkezik, és háromféle változatban lesz kapható, különböző extrákkal és ajándékokkal.

The Crew 2 – Az év legjobb versenyes játéka?

Az Ivory Tower és a Ubisoft új játéka néhány nap alatt átalakította a nyílt világú autós, pontosabban versenyes játékokról alkotott elképzeléseinket. Itt az év legélvezetesebb játéka?

Train Sim World – Jön a teljes élmény

Kiegészül, és dobozos formában, teljes játékként is megjelenik a Dovetail Games vonatszimulátora, a Train Sim World. A Founders Edition Xbox One-os tulajdonosai kedvezményt kapnak a produkció árából. Július végétől a vonat tényleg nem vár!

A hétvégén újra Xbox One PlayIT Show

Sokadik alkalommal tér vissza Magyarország legnagyobb videojátékos és IT rendezvénye. A helyszín ismét a Hungexpo, az elővételes jegyvásárlók pedig 30 napos Xbox Game Pass kódot kapnak ajándékba.

One Piece: World Seeker trailer

Mozgás közben is megcsodálhatjuk a Bandai Namco új, nyílt világú akciójátékát, amely a One Piece anime alapján készül. A trailer egy gyönyörű világot tár elénk, érdemes lesz erre a játékra odafigyelni.

Sea of Thieves – The Hungering Deep

Megérkezett a Sea of Thieves első nagyobb kiegészítője, időkorlátos kampánnyal, egy új víz alatti fenyegetéssel, és sok egyéb extrával. Támad a Megalodon!

Előrendelhető a Mega Man 11

Pontos megjelenési dátumot kapott, és előrendelhető státuszba lépett a Capcom rég várt játéka, a Mega Man 11. Októberben újra akciózhatunk a Kék Bombázóval Xbox One-on.

Játékok Golddal: 2018. június

Megérkezett a júniusi Games With Gold lista. Az idei nyár első szakaszában Oroszországba utazhatunk, istenekkel küzdhetünk, földön, vízen és levegőben versenyezhetünk, és műanyagba öntve kalandozhatunk.

Megjelent a Sega Mega Drive Classics

Több, mint ötven Mega Drive klasszikust kaptunk egy csomagban Xbox One-ra. A Sega eddigi egyik legnagyobb gyűjteménye már kapható az Áruházban. Pontos játéklista a kattintás után.

1 éves a Mixer

Születésnapot ünnepel a Microsoft: éppen egy éve, hogy a korábban Beam néven ismert stream platform átalakult. Sok új funkciónak örülhettünk azóta, most pedig ajándékoknak is.

Hyper Universe – Konzol exkluzív MOBA hamarosan

A Nexon USA bejelentette, hogy nyár végén Xbox One-ra költözik 2D-s MOBA játékuk, a Hyper Universe. A játék free-to-play lesz, de előrendelhető egy csomag, amely az összes karaktert megnyitja. Augusztusban startol a különleges hibrid.

Game Pass: 2018. júniusi belépők

Új hónap, új játékok. Hamarosan elkezdődik a nyár, vele együtt pedig az év hatodik hónapja, ami új Xbox Game Pass játékokat jelent. A Microsoft bejelentette a következő havi listát, ami hat Xbox One címből áll.

PlayerUnknown’s Battlegrounds – Miramar megérkezett

A májusi frissítéssel bekerült a PUBG második pályája, a rég várt, sivatagos Miramar, ezzel együtt pedig jelentős teljesítmény- és játékmeneti javításokra lehet számítani. Ma érkezik a legújabb patch a nagysikerű battle royale játékhoz.