Ismét Bandai Namco Kiadói Vásár

Visszatértek a japán kiadó címei, újra Bandai Namco akcióknak örülhetünk Xbox Live-on. Jó néhány Xbox One játék olcsóbban kapható egész héten, érdemes ránézni a listára.

Path of Exile: Delve

A Grinding Gear Games akció-szerepjátéka a héten újabb nagy kiegészítőt kapott, ami bemutatja az első végtelen dungeon-t, és számos más játékmechanikát, amik garantáltan lekötik a Path of Exile játékosokat. Megérkezett a Delve.

PlayerUnknown’s Battlegrounds 1.0 megjelenés

Csaknem egy év fejlesztés után a PlayerUnknown’s Battlegrounds elhagyta az Game Preview programot, és csiszoltabb, teljes játékként, hivatalosan is megjelent Xbox One-ra. Az 1.0 verzióval az is kiderült, milyen újdonságokra számíthatunk.

Train Sim World – Irány újra Anglia

Hamarosan új kiegészítőt kap a Dovetail Games – konzolokon egyedülálló – vonatszimulátora, a Train Sim World. A West Somerset Railway DLC Anglia festői tájaira kalauzol el egy történelmi fontosságú szakaszon.

Shikhondo: Soul Eater teszt

Koreából érkezett a legújabb tradicionális shoot ’em up játék, amely az ázsiai mitológiára építve látványvilágával és játékmenetével is megpróbál kitűnni. A Shikhondo: Soul Eater a műfaj nagy meglepetése.

Megjelent a Divinity: Original Sin 2

Elhagyta az Xbox Game Preview programot, és most már teljes játékként érhető el minden idők egyik legjobb RPG-je. A Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition megkapta az Xbox One X támogatást is.

The Talos Principle – Xbox One X támogatással

Előzetes bejelentés nélkül, teljes meglepetésként jelent meg a The Talos Principle Xbox One verziója. A Croteam és a Devolver Digital gyönyörű puzzle kalandjátéka ráadásul kedvezménnyel kapható, és Xbox One X támogatást is kapott.

Game Pass: 2018. szeptemberi belépők

Tovább bővül az Xbox Game Pass – szeptembertől nem kevesebb, mint tíz új játékot tölthetnek le az előfizetők, köztük exkluzívokat, nagy és indie címeket egyaránt. Változatos a következő havi kínálat.

Tölthető a DayZ

Hosszú várakozás után ma végre elérhetővé vált a Bohemia Interactive híres/hírhedt multiplayer túlélőjátéka, a DayZ Xbox One-on. A játék a Game Preview program része, kezdeti hibákkal, de ingyenes próbalehetőséggel.

Jön a fehér Elite kontroller és Xbox One X

Nemsokára fehér színben is elérhető lesz az Xbox One X konzol, egy speciális Fallout 76-os gépcsomagban, és az Elite kontroller is kifehéredik – októberben jön a White Special Edition.

Játékok Golddal: 2018. szeptember

Börtönbe vonulunk, akciózunk, háborúzunk a klónokkal és a szörnyek világába látogatunk szeptemberben, az aktuális Games With Gold címek segítségével. Megérkezett a szeptemberi lista, szokás szerint négy újabb játékkal.

Cyberpunk 2077 gameplay bemutató

Amit a múlt heti Gamescomon a sajtó képviselői csak zárt ajtók mögött láthattak, azt a CD Projekt RED most teljes egészében közzé tette. Nem kevesebb, mint 48 percnyi valódi gameplay a Cyberpunk 2077-ből, a fejlesztők narrációjával.

Elite Dangerous: Beyond – Chapter 3

Hamarosan megérkezik a Frontier Developments űrszimulátorának idei harmadik frissítése. A brit csapat közzé tette, milyen újdonságokra számíthatunk. A fókuszban továbbra is az idegenek állnak, de más lehetőségek is bővülnek.

Tyler: Model 005 teszt

Kis robot nagy kalandja, avagy ilyen az, amikor egy játék ambíciói és megvalósítása köszönőviszonyban sincsenek egymással. Zárlatos géphős érkezett Nagy-Britanniából.

Bless Unleashed bejelentés

A Bandai Namco egy vadonatúj, ingyenes MMORPG-t jelentett be. A Bless Unleashed megpróbál leszámolni a PC-s sztereotípiákkal, és valódi, konzolos élménynek ígérkezik, kizárólag Xbox One-on.

2018. őszi Xbox One gépcsomagok

A Microsoft nem kevesebb, mint 8 új Xbox One csomaggal készül az idei őszre. A következő hónapok néhány legnagyobb játéka is beszerezhető lesz a konzollal együtt, S és X variációban is.

Hunt: Showdown bejelentés

Xbox One-ra költözik a Crytek legújabb játéka, a multiplayer FPS-ek és túlélőjátékok műfaját ötvöző Hunt: Showdown. A szörnyvadászat hamarosan elérhető lesz a Game Preview programban.

Xbox @ Gamescom 2018

A Microsoft idén sem hagyja ki a németországi Gamescom rendezvényt. Élő adással tér vissza az Inside Xbox, és a helyszínen is nagy standdal várják a látogatókat. Részletek a kattintás után.

Előrendelhető a Sekiro: Shadows Die Twice

Megjelenési dátumot kapott a From Software legújabb kalandjátéka, emellett pedig a digitális előrendelés is megkezdődött. Jövő tavasszal indul a kőkemény bosszúhadjárat.

Megjelent a Shenmue I & II

Egy újabb legenda tért vissza. Hosszú várakozás után ma végre megjelent a Sega egyik legjelentősebb címe, az újra kiadott Shenmue sorozat első és második része. Ryo Hazuki bosszúhadjárata elkezdődik… ismét, ezúttal Xbox One-on.