Tom Clancy és Fallout akciók

Ezen a héten a Ubisoft és a Bethesda is akciózik Xbox Live-on – előbbi a Tom Clancy’s sorozat darabjait, míg utóbbi a Fallout franchise epizódokat árazta le. Xbox One és Xbox 360 játékok és kiegészítőik is olcsóbban kaphatók jövő hét keddig.

Ilyen kibontani az új Elite kontrollert

Hamarosan megjelenik az Xbox Elite Series 2, amit sokan már most a világ legjobb kontrollerének tartanak. A novemberi premier előtt néhány szerencsés már kézbe vehette az új eszközt, a kibontás folyamatáról a Microsoft is készített egy videót.

Klasszikus szerepjátékok Xbox One-ra

Az RPG műfaj veteránjai és kedvelői örülhetnek. Az eredetileg tervezett időpontnál kicsit később ugyan, de megjelent Xbox One-ra négy D&D klasszikus felújított változata. A legendás Baldur’s Gate, Planescape és Icewind Dale játékok már konzolon is elérhetőek.

Train Sim World 2020 – Vissza Németországba

A nyár végi nagy frissítés után tovább folytatódik a Train Sim World 2020 bővülése. A virtuális masiniszták egy újabb német vonalnak örülhetnek – megérkezett a Rhein-Ruhr Osten vonal két új vonattal és más érdekességekkel.

Megérkezett az Atlas Xbox One-ra

Már nem a Sea of Thieves az egyetlen kalózos MMO a videojátékok tengerén. Az ARK: Survival Evolved fejlesztőinek új játéka, az Atlas kihajózott konzolon is. Az Xbox One verzió már elérhető a Game Preview programban.

Game Pass: októberi bővülés

A Microsoft közzé tette, mely játékok kerülnek be az Xbox Game Pass kínálatába októberben. Aki szeret lopakodni vagy zombikat ölni, örülhet, de a klasszikusabb műfajok sem maradnak ki. Hat újabb játék érkezik október első felében.

Játékok Golddal: 2019. október

A szokásoknak megfelelően a Microsoft, a hónap vége közeledtével közzé tette a következő négy Games With Gold játékot. Októberben gyerekjátékok és gyilkosok váltják egymást, érdekes párosításban.

Inside Xbox – Szeptember 24

Magyar idő szerint ma éjjel újra élő adással jelentkezik a Microsoft. Az Inside Xbox legújabb epizódjában láthatjuk az Obsidian Entertainment hamarosan érkező szerepjátékát, és több új játék is bemutatkozik. Éjféltől annak, aki bírja.

Rockstar Games és Square-Enix Kiadói Akciók

Ezen a héten nem szenvedünk hiányt a különböző akciókban – Xbox Live-on rögtön két nagy kiadó is vásárt tart, méghozzá sok nagy, és viszonylag friss játékkal. A Rockstar Games és a japán Square-Enix címei is bekerültek a kalapba.

Zing Burger Gears 5 nyereményjáték

A Microsoft Magyarország és a Zing Burger közös akciót indított, aminek keretében Gears 5-ös nyereményekre lehet szert tenni, például egy limitált kiadású Xbox One X gépcsomagra, sőt egy valódi Gears 5 drónra is.

Gears 5: Megjelenés, trailerek, launch parti

Felpörögnek a dolgok a Gears of War sorozat háza táján. A legújabb epizód már elérhető és játszható, a héten megtörténik a hivatalos megjelenés, szombaton pedig megünnepeljük az alkalmat a hivatalos launch partin is. Indul a Gears 5 szezon.

Saját YouTube csatornát kapott az ID@Xbox

Független fejlesztésű játékokkal teli, új YouTube csatornát indított a Microsoft, amely kizárólag az indie címekre koncentrál. Egyre több ilyen játék jelenik meg, és ezeket egyre nehezebb felfedezni és nyomon követni – ezen hivatott segíteni az új felület.

Megjelent a Final Fantasy VIII Remastered

Hosszú várakozás után végre az utolsó rés is betömésre került a modern Final Fantasy játékok sorozatában. Megérkezett a nyolcadik epizód felújított változata Xbox One-ra, szebb látvánnyal és új kényelmi funkciókkal.

Játékok Golddal: 2019. szeptember

Bérgyilkolás vezeti fel az idei őszt az Xbox Live Gold tagok számára, de kapunk egy premier játékot is. Ami az Xbox 360-at illeti, itt a japán címek uralkodnak, újra megvédhetjük a Földet, és verekedhetünk is egy jót.

Megjelent a Control

Három év után tért vissza a Remedy Entertainment a legújabb akciójátékukkal, amely egyesíti a nem lineáris pályadizájnt, a fizika alapú, kőkemény akciót és a természetfeletti történetmesélés intézményét. Megérkezett, és már tölthető a Control Xbox One-ra.

Xbox Gamescom 2019 összefoglaló

Az ősz nagy exkluzívja, a Gears 5 volt a 2019-es Xbox Gamescom legnagyobb sztárjátéka, de azért más érdekességekről is lehullt a lepel. Megtartották az Inside Xbox adást és a többi konferenciát, így megismerhettük az idei show legnagyobb újdonságait.

Xbox @ Gamescom 2019

A Microsoft az idei Gamescomot sem hagyja ki, az Xbox 2019-ben is képviselteti magát a világ legnagyobb videojátékos rendezvényén. Élő adás is lesz, új bejelentésekkel és trailerekkel.

Gears 5 Xbox One gépcsomagok és kontroller

Nem kell már sokat várni a Gears of War sorozat következő részére, aminek megjelenését a Microsoft új Xbox One gépcsomagokkal és egy limitált kiadású kontrollerrel is megkoronázza. Néhány hét múlva lesz miből válogatni.

Játékok Golddal: 2019. augusztus

Minőségi kínálattal zárja az idei nyarat a Games With Gold program. Két Xbox exkluzív, egy kiváló akció-szerepjáték és gótikus kalandok kerültek az augusztusi kalapba, így az esztendő hagyományosan legforróbb hónapjában is lesz mivel játszani.

Xbox Super Game Sale 2019

Megkezdődött a nagy nyári Xbox Live akció. Ezúttal több, mint 700 Xbox One és Xbox 360 játék kapható olcsóbban két héten át, a Goldosok pedig nagyobb kedvezményeket kapnak.