Immortals of Aveum nyereményjáték szabályzat
dreampage 2023. Aug. 23.

Nyereményjáték Facebookon, Instagramon és Twitteren.

Játssz velünk, és megnyerheted a kisorsolásra kerülő Immortals of Aveum Xbox kódok egyikét!

A nyereményjáték menete:

Ahhoz, hogy velünk játssz, és esélyed legyen megnyerni a játék kódját, nincs más dolgod, mint lájkolni (kedvelni) a nyereményjátékot bejelentő Facebook, Instagram vagy X/Twitter posztunkat, és válaszolni az ott feltett kérdésre! A nyereményjáték a https://www.facebook.com/xboxhungary, https://www.instagram.com/xboxhu_insta/ és a https://twitter.com/XboxHungary hivatkozáson érhető el a megadott időpontban.

A nyereményjáték 2023. augusztus 25. éjfélig tart.

Sorsolás: 2023. augusztus 26-án.

A nyerteseket (illetve szükség esetén a pótnyerteseket) Facebook, Instagram illetve X/Twitter üzenetben fogjuk értesíteni 2023. augusztus 26-án.

A nyeremény leírása:

A kisorsolt ajándék 8 db Immortals of Aveum letöltőkód Xbox konzolokra. A játék kizárólag Xbox Series X|S konzolokon futtatható!

Összesen nyolc (8 db) nyeremény kerül kisorsolásra. 2 db Facebookon, 3 db Instagramon, 3 db X-en/Twitteren.

A nyeremény sem részben, sem pedig egészben nem ruházható át vagy cserélhető el, nem váltható készpénzre és bármilyen más kompenzációs formára.

A Szervező és/vagy az adminisztrátorok alkalmazottai, közvetlen családtagjai, illetve a promóció adminisztrációjával szakmailag kapcsolatban álló személyek nem vehetnek részt a promócióban.

A promócióban a 18. életévüket betöltött, érvényes magyarországi lakcímmel rendelkező személyek vehetnek részt.   A nyereményt a nyereményjáték szervezője juttatja el a nyertesnek.

A nyereményjáték szervezője

Játssz velünk, és nyerj!