Ingyenes játékok: 2022. február
dreampage 2022. Jan. 27.

Itt a hónap vége, ideje megismerkedni a következő időszak ingyenes játékaival, amiket az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate tagok tölthetnek le. Továbbra is négy játékot kapunk, kettőt az Xbox One, kettőt az Xbox 360 generációból.

Annak rendje és módja szerint a Microsoft közzé tette a következő havi ingyenes játékok listáját. Februárban epikus kalandra indulhatunk egy régi, nagynevű kalandjátékkal, próbára tehetjük speedrun képességünket egy nagy tempójú akciójátékban, szembenézhetünk a víziszonnyal, és részt vehetünk egy bogaras stratégiai kampányban.

Az ingyenes játékok februári menetrendje:

Xbox One:

  • Broken Sword 5: The Serpent’s Curse (február 1-28.)
  • Aerial Knight’s Never Yield (február 16-március 15.)

Xbox 360:

  • Hydrophobia (február 1-15.)
  • Band of Bugs (február 16-28.)

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen mind a négy játék letölthető és játszható minden Xbox One és Xbox Series X|S konzolon.

Akinek még nincs Xbox Live Gold tagsága, de érdekli a szolgáltatás – akár az online multiplayer, az ingyenes játékok vagy a heti kedvezmények miatt – az a https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold oldalon mindent megtudhat róla, és fel is iratkozhat rá. Az Xbox Game Pass Ultimate-ről (aminek része a Gold is) ide kattintva lehet elolvasni minden lényeges információt.