Visszaszámlálás Akció 2022
dreampage 2022. Dec. 16.

Elkezdődött az év legnagyobb Xbox akciója, csaknem 1000 játékkal és DLC-vel, amelyeket most akár 67%, vagy még nagyobb kedvezménnyel lehet megszerezni.

Az év utolsó napjai, hetei hagyományosan a legdurvább leárazásokról szólnak Xbox fronton. A digitális játékok között ilyenkor lehet megtalálni a legnagyobb kedvezményeket, illetve olyan játékokat, amik máskor általában nem kaphatók olcsóbban. Az ilyen „Ultimate Game Sale” vagy „Visszaszámlálás” akciók története már sok évre nyúlik vissza, szerencsére 2022-ben sem kell nélkülöznünk. A mostani akció az eddigi talán legnagyobb.

Az Xbox hivatalos weboldalán fellelhető listában összesen több, mint 1000 játék, kiegészítő, virtuális pénz és egyéb tartalmak szerepelnek, így szinte biztosan mindenki talál magának akciós játékot az év végére. A húzócímek közé friss, idei megjelenések is kerültek, így például kiemelendő az Elden Ring, a FIFA 23, a Call of Duty: Modern Warfare II, a Diablo II: Resurrected, a Just Dance 2023, a Saints Row, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, és még tonnányi játék, amiket nem is lehet felsorolni. Természetesen nem is kell, az xbox.com-on nyugodtan végigböngészhető a teljes lista.

A 2022-es Visszaszámlálás Akció, ahogy a neve is mutatja, nagyjából az Újévig, tehát 2023. január 1-ig tart (azért csak nagyjából, mert az időeltolódásnak köszönhetően nálunk talán még 2-án reggel is él majd). Nem érdemes addig várni, jobb kihasználni az ajánlatokat még az év vége előtt.

Mindenkinek jó böngészést, vásárlást, és természetesen jó játékot az év utolsó napjaira is!