Xbox Stellar Shift nyereményjáték szabályzat
dreampage 2023. Mar. 16.

Xbox nyereményjáték a Twitteren

Játssz velünk, és megnyerheted a kisorsolásra kerülő, 1 db Stellar Shift Xbox Vezeték Nélküli Kontrollert!

A nyereményjáték menete:

Ahhoz, hogy velünk játssz, és esélyed legyen megnyerni ezt az exkluzív ajándékcsomagot, nincs más dolgod, mint lájkolni (kedvelni) a nyereményjátékot bejelentő, 2023 március 16-i Twitter posztunkat, és válaszolni az ott feltett kérdésre! A kérdés: „Írd meg kommentben, hogy miért pont neked kéne megnyerni ezt a kontrollert”. A nyereményjáték az https://twitter.com/XboxHungary hivatkozáson érhető el a megadott időpontban.

A nyereményjáték időtartama: 2023 március 16., szerda 15:00. – március 19., vasárnap 24:00

Sorsolás: 2023. március 20., hétfő 12:00

A nyertest (illetve szükség esetén a pótnyertest) Twitter üzenteben fogjuk értesíteni, 2023 március 20-án 12:00-24:00 óra között.

A kisorsolásra kerülő Stellar Shift Xbox Vezeték Nélküli Kontrollertől további információ található a https://www.xbox.com/hu-HU/accessories/controllers/stellar-shift-special-edition oldalon.

Összesen egy (1 db) nyeremény kerül kisorsolásra.

A nyeremény sem részben, sem pedig egészben nem ruházható át vagy cserélhető el, nem váltható készpénzre és bármilyen más kompenzációs formára.

A Szervező és/vagy az adminisztrátorok alkalmazottai, közvetlen családtagjai, illetve a promóció adminisztrációjával szakmailag kapcsolatban álló személyek nem vehetnek részt a promócióban.

A promócióban a 18. életévüket betöltött, érvényes magyarországi lakcímmel rendelkező személyek vehetnek részt.   A nyereményt a nyereményjáték szervezője juttatja el a nyertesnek.

A nyereményjáték szervezője

Játssz velünk, és nyerj!