ID@Xbox Demo Fest 2023

Július 11-től 17-ig több, mint 40, független fejlesztésű játék demóját lehet kipróbálni Xbox konzolokon, köztük olyan sikervárományos címeket, mint a Sea of Stars vagy a The Vandering Village.

Starfield kontroller és headset nyereményjáték

Az Xbox Magyarország közösségi oldalain ezen a héten egy Starfield Limited Edition vezeték nélküli kontroller és egy vezeték nélküli headset vár gazdára. Nevezni Twitteren és Instagramon lehet csütörtök éjfélig.

Game Pass: 2023. július

Érkezik a Capcom új lövöldözős játéka, Xboxon is debütál egy népszerű építkezős játék, és visszatér a Game Pass kínálatába a GTA V. Ezek, és más érdekes címek vezetik júliust a szokásos havi játéklistán.

IGN x ID@Xbox Digital Showcase július 11-én

Aki szereti az indie játékokat, az karikázza be július 11-ét a naptárban. Az Xbox csapata és az IGN koprodukciós műsorban mutat be vadonatúj független fejlesztésű játékokat, új bejelentésekkel és gameplay videókkal.

Game Pass: 2023. június vége

Elkezdődik az igazi nyár, a hőség mellett pedig új játékok is berobbannak az Xbox Game Pass kínálatába. Need for Speed, Sword and Fairy, Arcade Paradise és más finomságok érkeznek a közeljövőben.

Xbox Games Showcase összefoglaló

Rengeteg exkluzív játékkal, többségében nagyszabású produkciókkal, japán finomságokkal és néhány meglepetéssel az Xbox csapata megnyitotta a nyári bejelentések szezonját. A 2023-as Xbox Games Showcase 27 új bemutatóval hosszú idő után a legjobb műsor volt a Microsofttól.

Xbox Games Showcase + Starfield Direct

A Microsoft és a Bethesda 2023. június 11-én, magyar idő szerint este 7 órakor tartja az év legfontosabb Xboxos online eseményét. Egymást követi az Xbox Games Showcase és a Starfield Direct.

Xbox Series X – Diablo IV gépcsomag

A játékkal egy időben Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox Series X – Diablo IV Gépcsomag, ami a konzolon és az alapjátékon kívül még digitális extrákat is tartalmaz. Elszabaduló pokol még sosem nézett ki ennyire jól.

Diablo IV nyereményjáték

Megjelent az év egyik legnagyobb játéka, az Xbox Magyarország jóvoltából pedig nem kevesebb, mint hét szerencsés gazdagodhat egy-egy Diablo IV Ultimate Editionnel.

Diablo IV teszt

Tizenkét év után tért vissza a Blizzard akció-RPG sorozata, a negyedik felvonás pedig alighanem az idei év egyik legjobb játéka lett.

Game Pass: 2023. június

Elkezdődik a nyár, az Xbox Game Pass tagok pedig hamarosan amnéziától retteghetnek, átmehetnek autószerelőbe, festői világokba utazhatnak, és részt vehetnek egy nagy átverésben. Ezek lesznek június elejének játékai.

Geforce NOW-on is elérhetővé válnak az Xbox PC játékok

A mai naptól kezdődően az Xbox Game Studios saját gyártású játékai az Nvidia GeForce NOW felhőszolgáltatásból is elérhetőek lesznek. A Gears 5-öt hamarosan további címek követik.

Game Pass: 2023. május vége

Hamarosan vasúti birodalmat építhetünk, ördögöt űzhetünk keleti módra, és ellátogathatunk egy gyönyörű bolygóra, de az EA Play-nek köszönhetően a FIFA 23 is bekerült az Xbox Game Pass Ultimate tagok kosarába.

Diablo IV Server Slam május 12-14-én

Egész hétvégén üthetjük a Diablo IV szervereket, a nagyszabású akció-RPG megjelenése előtti utolsó nyilvános bétatesztben. Az első fejezet története mellett exkluzív jutalmak is bezsebelhetők a kalandorok számára.

Xbox Remix Special Edition nyereményjáték

Most lehetőség van nyerni egy, egyharmad részt újrahasznosított anyagokból készült Xbox Remix Special Edition kontrollert, az Xbox Magyarország Instagram oldalán. Nevezni csütörtök éjfélig lehet.

Xbox FanFest 2023-ban is

Élő és virtuális eseményekkel tér vissza az Xbox évek óta népszerű rajongói rendezvénysorozata, a FanFest, amelyre most is előre lehet ingyenesen regisztrálni. Extra információk és tartalmak várják a látogatókat.

Meghívhatjuk barátainkat egy PC Game Pass próbára

Új funkciót vezetett be a Microsoft. Azok, akik rendelkeznek Xbox Game Pass Ultimate vagy PC Game Pass tagsággal, mostantól akár öt barátjukat is meghívhatják, hogy 14 napon át ingyen kipróbálhassák a PC Game Pass játékait.

Game Pass: 2023. május

Az új hónap elejével a Microsoft közzé tette május első felének Xbox Game Pass játékait. Négy cím érkezik a kínálatba, köztük olyan produkciók, mint a FUGA 2 és a Ravenlok.

Game Pass: 2023. április vége

Változatos premier címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata. A mai naptól már elérhető a Minecraft Legends, de hamarosan érkezik a Redfall, a BlazBlue: Cross-Tag Battle és más egzotikus finomságok.

Áprilisi Xbox frissítés

Megérkezett az Xbox konzolok áprilisi frissítése, ami két új funkcióval bővíti az Xbox One, illetve a Series X|S gépek rendszerét. Megújult a keresési felület, és beállíthatók az aktív órák a további energiaspóroláshoz.