Elkezdődött a Halo Infinite 5. szezonja

Az új frissítésben két új multiplayer térkép, egy visszatérő játékmód, mesterséges intelligencia a Forge-hoz és természetesen számtalan jutalom szerepel.

Új kisegítő lehetőségek Xbox platformon

A Microsoft minden év októberében ünnepli a fogyatékkal élő játékosok közösségét, ennek megfelelően idén is új fejlesztésekkel, kisegítő lehetőségekkel jelentkezett, amik hamarosan mindenki számára elérhetővé válnak.

Game Pass: 2023. október vége

Szamurájoktól a horrorig, partijátéktól a Forma-1-ig, az Xbox Game Pass igen színes kínálattal bővül október második felében. Nagyszerű premier játékok és más népszerű címek kerülnek a szolgáltatásba a következő hetekben.

Az Activision Blizzard King csatlakozott az Xbox csapatához

A mai nappal a Microsoft hivatalosan is felvásárolta az Activision Blizzard King kiadót. Az alábbiakban a Microsoft Gaming vezetője, Phil Spencer írásának magyar fordítása olvasható.

Xbox Series S Kezdőcsomag bejelentés

Október 31-én egy új Xbox Series S gépcsomag kerül a boltok polcaira, ami tökéletes választás lehet minden család számára. Egy Xbox Series S konzol mellé 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate társul mindössze 119.990 Ft-ért.

Forza Motorsport nyereményjáték

Az Xbox Magyarország jóvoltából most október Xbox exkluzív játékát, a Forza Motorsportot lehet megnyerni. Játszani az Instagramon és X-en lehet 3 db kódért.

Ez történt a héten

Elindult a Forza Motorsport korai hozzáférés, megjelent az NHL 24 és az Assassin's Creed Mirage, és sok más is történt az Xbox világában ezen a héten. A Microsoft összefoglaló videója.

Forza Motorsport – Első benyomások

Hat év szünet után visszatért a Forza Motorsport, a Microsoft és az Xbox legnagyobb és legfontosabb autós sorozata. A korai hozzáférésnek köszönhetően megnéztük, mit tud a vadonatúj felvonás, ami már egy új generáció számára készült.

Game Pass: 2023. október

Hamarosan megérkezik az év egyik legnagyobb Xbox exkluzív játéka, a Forza Motorsport, amely egyenesen Xbox Game Pass-ban indítja be a motorokat. De októberben más komoly címeknek is örülhetünk.

Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty nyereményjáték

Ezen a hétvégén Cyberpunk 2077: Phantom Liberty kódokért lehet játszani az Xbox Magyarország Instagram és X (Twitter) oldalán, összesen 5 db alapjáték + kiegészítő kombót lehet nyerni.

Bónusz szeptemberi Xbox frissítés

Néhány héttel az első szeptemberi Xbox frissítés után befutott egy újabb, további apró, de hasznos funkciókkal, amik könnyebbé teszik a konzolon rögzített felvételek kezelését és az új konzolok üzembe helyezését.

Xbox @ Tokyo Game Show 2023

A Microsoft visszatér Japánba, és saját műsort tart a 2023-as TGS (Tokyo Game Show) alkalmából, amely elsősorban a japán partnerekre és játékokra fókuszál, új Game Pass bejelentésekkel.

Game Pass: 2023. szeptember vége

Lassan, de biztosan megyünk bele az őszbe, az új hónapokkal pedig új Game Pass játékok is érkeznek. Szeptember végén és október elején több nagy címnek is örülhetnek az előfizetők, bankrablástól a szuperhősökig.

36 játékkal indít az Xbox Game Pass Core

Szeptember 14-én megszűnik az Xbox Live Gold, az alapszintű tagság helyét az új Xbox Game Pass Core veszi át hasonló előnyökkel. Most az is kiderült, hogy a Core gyűjteménybe mely játékok kerülnek be első körben.

Így kezdődik a Forza Motorsport

A Turn 10 Studios egy több, mint negyedórás videó segítségével mutatja be, hogyan kezdődik a hat év után visszatérő Forza Motorsport sorozat legújabb része.

Starfield nyereményjáték

A Starfield megjelenése alkalmából egy igazán egyedi és különleges ajándéktárgyat nyerhet valaki az Xbox magyar Instagram felhasználói közül, mégpedig nem mást, mint egy, az idei Xbox FanFest rendezvényen készült, Starfield lézer gravírozású kulacsot.

Megjelent a Starfield

A 2023-as év legnagyobb Xbox exkluzív játéka, a Bethesda Game Studios vadonatúj sci-fi RPG-je, a Starfield mától kapható Xbox Series X|S-re és PC-re, ráadásul Game Pass tagsággal is elérhető.

Szeptemberi Xbox frissítés

Új kényelmi funkciókkal, Discord élő közvetítéssel és Xbox app frissítésekkel érkezik az Xbox platform szeptemberi frissítése. Nagy változtatások helyett ezúttal a hasznos apróságoké a főszerep.

Game Pass: 2023. szeptember

Több, mint 25 év után új univerzumot alkotott a Bethesda Game Studios – az év legnagyobb Xbox exkluzív játéka, a Starfield pedig szeptember 6-tól Game Pass tagsággal is elérhető. De nem ez az egyetlen cím, amire érdemes figyelni.

Starfield és Series S 1TB konzol szeptemberben

Szeptemberben számtalan kihagyhatatlan játék jelenik meg Xbox konzolokra, köztük az év legjobban várt játékai, például a Starfield, az EA Sports FC 24 és a Lies of P.