Immortals of Aveum nyereményjáték

Az Xbox Magyarország közösségi média csatornáin most az első teljes értékű Unreal Engine 5 játékot, az EA Originals égisze alatt megjelent Immortals of Aveumot lehet megnyerni Xbox Series X|S konzolokra.

Gamescom 2023: Élőben a helyszínről

A Microsoft idén is élő adássorozattal jelentkezik Kölnből, közvetlenül a 2023-as gamescom helyszínéről, az Xbox standról, fejlesztői beszélgetésekkel és más meglepetésekkel. Érdemes lesz nézni minden este.

Stray nyereményjáték

Az Xbox Magyarország jóvoltából most a Stray című játékot lehet megnyerni Xbox konzolokra. Vasárnapig lehet nevezni, az öt szerencsés nyertes hétfőn kerül kisorsolásra.

Game Pass: 2023. augusztus vége

Az Xbox Game Pass kínálatának nyári szezonját egy fantasztikus narratív kaland, egy látványos indie platformer, egy izgalmas új szerepjáték és egy szigorúan felnőtteknek szóló multiplayer horror zárja.

Xbox Gamescom 2023 információk

Az Xbox minden eddiginél komolyabb minőségben lesz jelen az idei Gamescomon, ma pedig további részleteket ismerhetünk meg arról, mire számíthatnak a helyszínen a látogatók.

Stormcloud Vapor Special Edition kontroller bejelentés

2023. augusztus 8-án vadonatúj Xbox kontrollert dob piacra a Microsoft – a Stormcloud Vapor Special Edition örvénylő kék mintával csábítja a játékosokat.

Microsoft Flight Simulator – World Update XIV

A világ legjobb repülőgép-szimulátorának legújabb frissítésében közép-kelet-Európa, több másik ország mellett Magyarország nevezetességei és fővárosa is helyet kapott, minden eddiginél jobb minőségben.

Game Pass: 2023. augusztus

Nemsokára megérkezik az idei nyár legnagyobb sci-fi kalandja, az Everspace 2 Xbox konzolokra, de ezen kívül stílusos platformerrel, lebegő királysággal és robbanékony akcióval is köszönthetjük az augusztust.

Megérkezett az új Xbox kezdőképernyő

Hosszas fejlesztés és tesztelés után a mai naptól minden Xbox Series X|S és Xbox One játékos számára elérhetővé válik az új Xbox kezdőképernyő, amely személyre szabottabb, simább kezelőfelületet nyújt a korábbi változatnál.

Game Pass: 2023. július második fele

Egy fantasztikusan jó platformer, egy vadonatúj építkezős játék, látványos puzzle kaland és Serious Sam szibériai káosza is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába a következő néhány hétben. Változatos címekkel bővül a szolgáltatás.

Xbox Game Pass Core bejelentés

Hamarosan megszűnik az Xbox Live Gold tagság, a helyét pedig egy új, alapszintű Xbox Game Pass csomag, a Core veszi át. A Microsoft részleteket közölt az új tagságról, amellyel kibővül a Game Pass kínálat.

ID@Xbox Demo Fest 2023

Július 11-től 17-ig több, mint 40, független fejlesztésű játék demóját lehet kipróbálni Xbox konzolokon, köztük olyan sikervárományos címeket, mint a Sea of Stars vagy a The Vandering Village.

Starfield kontroller és headset nyereményjáték

Az Xbox Magyarország közösségi oldalain ezen a héten egy Starfield Limited Edition vezeték nélküli kontroller és egy vezeték nélküli headset vár gazdára. Nevezni Twitteren és Instagramon lehet csütörtök éjfélig.

Game Pass: 2023. július

Érkezik a Capcom új lövöldözős játéka, Xboxon is debütál egy népszerű építkezős játék, és visszatér a Game Pass kínálatába a GTA V. Ezek, és más érdekes címek vezetik júliust a szokásos havi játéklistán.

IGN x ID@Xbox Digital Showcase július 11-én

Aki szereti az indie játékokat, az karikázza be július 11-ét a naptárban. Az Xbox csapata és az IGN koprodukciós műsorban mutat be vadonatúj független fejlesztésű játékokat, új bejelentésekkel és gameplay videókkal.

Game Pass: 2023. június vége

Elkezdődik az igazi nyár, a hőség mellett pedig új játékok is berobbannak az Xbox Game Pass kínálatába. Need for Speed, Sword and Fairy, Arcade Paradise és más finomságok érkeznek a közeljövőben.

Xbox Games Showcase összefoglaló

Rengeteg exkluzív játékkal, többségében nagyszabású produkciókkal, japán finomságokkal és néhány meglepetéssel az Xbox csapata megnyitotta a nyári bejelentések szezonját. A 2023-as Xbox Games Showcase 27 új bemutatóval hosszú idő után a legjobb műsor volt a Microsofttól.

Xbox Games Showcase + Starfield Direct

A Microsoft és a Bethesda 2023. június 11-én, magyar idő szerint este 7 órakor tartja az év legfontosabb Xboxos online eseményét. Egymást követi az Xbox Games Showcase és a Starfield Direct.

Xbox Series X – Diablo IV gépcsomag

A játékkal egy időben Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox Series X – Diablo IV Gépcsomag, ami a konzolon és az alapjátékon kívül még digitális extrákat is tartalmaz. Elszabaduló pokol még sosem nézett ki ennyire jól.

Diablo IV nyereményjáték

Megjelent az év egyik legnagyobb játéka, az Xbox Magyarország jóvoltából pedig nem kevesebb, mint hét szerencsés gazdagodhat egy-egy Diablo IV Ultimate Editionnel.