For Honor ingyenes hétvége
dreampage 2017. Aug. 10.

Megkezdődött a legújabb ingyenes próba hétvége az Xbox Live Gold előfizetők számára. Az alany ezúttal a For Honor, a Ubisoft háborús játéka egészen vasárnap estig korlátlanul játszható.

Megszokott dolog már, hogy valamivel biztos ingyen játszhatunk egy-egy hétvégén, most pedig a Ubisoft multiplayer fókuszú, de egyjátékos kampánnyal is rendelkező fantasy háborús játéka, a For Honor van soron: a játék mostantól vasárnapig minden Xbox Live Gold tag számára ingyen letölthető, és az időszak végéig korlátlanul játszható minden játékmód.

A For Honorban három frakció: a lovagok, a vikingek és a szamurájok csapnak össze egy véget nem érő, örök háborúban. Minden frakció többféle karaktert kínál, akik egyenként fejleszthetők, és egyre ütősebb, jobb felszerelések, festések, minták és sok más extra szerezhetők hozzájuk. Van a játékban egy elég hosszú egyjátékos kampány is, de a fókusz a többjátékos módon van. Párbajok, 2v2 és 4v4 viadalok más játékosok, vagy éppen botok ellen. A játék nekem is nagyon tetszett, megjelenése óta pedig sokat javult és bővült, ez a folyamat pedig nem áll meg a jövőben sem.

A For Honor ingyenes hétvége időtartama, magyar idő szerint:

2017. augusztus 10. (csütörtök) 9:01 – 2017. augusztus 14. (hétfő) 8:59

Az ingyenes hétvége a szokott módon zajlik: a játék a Goldosoknak ingyen letölthető (a játék adatlapján egyszerűen kattints az Install gombra), és korlátlanul játszható. Későbbi végleges vásárlás esetén minden megszerzett achievement, statisztika, pénz és egyéb eredmény megmarad.