Itt a legdurvább Xbox One csomag
dreampage 2015. Aug. 31.

Ennél jobb felszereltségű Xbox One gépcsomag még nem volt, és sokáig nem is lesz: a Microsoft bejelentette az Xbox One Elite Bundle-t, amiben 1 TB-os SSHD és Xbox Elite kontroller lesz.

Igen, jól olvastad: a legdurvább Xbox One 1 TB-os SSHD-vel (Solid State Hybrid Drive) támad. Ennek az előnye, hogy a gép a gyakran használt fájlokat SSD partíción tárolja, így a cég szerint 20%-kal gyorsabb a bekapcsolás „energy saving” módban, mint a hagyományos konzolok esetében.

A másik különlegesség, hogy ehhez a géphez az Xbox Elite kontroller jár, az új (és nem olcsó) profi irányító cserélhető rozsdamentes alkatrészekkel, többféle d-paddal és teljesen testre szabható gombokkal a professzionális játékosok kedvence lehet.

Ezzel a két dologgal ez lesz az eddigi legkomolyabb Xbox One kiszerelés. Magyarországon novembertől kapható, a csomag ára 159,900 forint lesz.

Nem ez az egyetlen újdonság hardverfronton: ugyancsak ma jelentették be, hogy szeptember végén boltokba kerül a Lunar White Xbox One kontroller. A fehér-arany szín-összeállítású, külön kapható irányító aljára különleges gumírozott textúra került a jobb fogásért, és persze rendelkezik minden közelmúltbeli frissítéssel is: 3.5 mm-es jack csatlakozóval és „finomított” működésű gombokkal.

A Lunar White kontroller hazai ára még nem ismert, az Egyesült Államokban 65 dollárért lesz kapható.