Kiegészítőt kapott a Super Lucky’s Tale
dreampage 2018. Mar. 01.

Kellemes meglepetés a Playful Corp-tól: kiegészítő érkezett a tavalyi év egyik legjobb Xbox-os platformer játékához, a Super Lucky’s Tale-hez. Most egy trópusi szigetre vezet a kaland.

Nem váltotta meg ugyan a világot, a gyönyörű grafikájával és pontos, feszes játékmenetével a tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt a Super Lucky’s Tale. A 3D-s platformer sikerrel hozta vissza a régi, ártatlan mászkálós játékok hangulatát, és ültette azt modern formába – főleg Xbox One X-en, ahol natív 4K-ban, 60 fps-sel élvezhető a kaland. A játék elsősorban gyerekeknek tökéletes választás, de igazából bárki élvezheti. Lucky most folytatja utazását, ezúttal egy csodálatos trópusi szigetre, de nem nyaralni megy:

„Hókusz felett nemrégiben aratott győzelme után Lucky már várja a nyugodt pihenés napjait a jó öreg Rókavárad földjén. De a Korok könyvének más tervei vannak, ismét elragadja Lucky-t, hősünk pedig a Gilli-sziget trópusi paradicsomába kerül.

A hely megkapó szépsége és díjnyertes vakációs lehetőségei sem tudják azonban leplezni, hogy valami gond van a szigetvilágban. Lucky megtudja, hogy Lady Miaújság irányítása alá került a sziget, aki szeretné megszervezni a világ legnagyobb (legrosszabb) buliját, méltó parádéval ünnepelve új dalának megjelenését. Hősünknek meg kell mentenie a sziget lakóit és a nyaralókat Lady M karmai közül, mielőtt az ünneplés tönkreteszi nem csak a nyarukat, de a Korok könyve segítségével bejárható világokat is.”

Az új kiegészítő tehát egy vadonatúj világot kínál, sok új pályával, kihívással, egy főellenfél-harccal, és vannak új achievementek is, 500 pont értékben. Akinek tetszett az eredeti kaland, az nem lőhet mellé ezzel sem – a DLC ráadásul egész kellemes, 1,725 forintos áron kapható, ennyit bőven megér. A Gilli-sziget már tölthető az Áruházból, Xbox One-on és Windows 10-en is játszható természetesen.