PlayerUnknown’s Battlegrounds ingyenes napok
dreampage 2018. Apr. 12.

Jövő héten mindenki ingyen kipróbálhatja, mit tud a PUBG Corp. világsikert aratott battle royale játéka. A Microsoft ingyenes napokat tart Xbox One-on, ideje felkészülni a harcra.

Úgy látszik, nem maradnak katonás akció nélkül az Xbox Live Gold előfizetők. Ezen a héten a Ubisoft nyílt világú akciójátéka, a Ghost Recon: Wildlands játszható ingyen, jövő héten pedig az egyik legsikeresebb battle royale játéka, az egész műfajt őrületté változtató PlayerUnknown’s Battlegrounds következik. A PUBG-vel már több, mint 5 millióan játszanak aktívan Xbox One-on, hozzájuk lehet csatlakozni az öldöklő 100 fős meccsekben.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds ingyenes napok időtartama, magyar idő szerint:

  • 2018. április 19. (csütörtök) 9:01 – 2018. április 23. (hétfő) 8:59

Ez idő alatt a teljes játék kipróbálható, az összes játékmód (solo, duo, squad), belső és külső nézetben is. A meccsek alatt szerzett Harci Pontok (BP) megmaradnak, vagyis ha bármikor később megveszi valaki a játékot, ezeket a pontokat továbbra is felhasználhatja.

Az ingyenes napokkal egy időben új DLC is kapható lesz a játékhoz, amely egy exkluzív sapkát, pulóvert, farmert és cipőt tartalmaz. A csomag április 19-től május 19-ig lesz kapható.

A PUBG továbbra is a Game Preview része, a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a további optimalizáción, hogy a játék szebb legyen, és jobban fusson. Májusban pedig végre megérkezik a második térkép, a sivatagos Miramar pálya, remélhetőleg sokak örömére. Addig is viszont jövő hét végén minden Xbox Live Gold tagnak irány a csatamező.